Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canm hepimiz aynı şeyleri yaşadık ,
ama sanslıyız ki burayı bulduk
bende kızlarla tanışmadan önce mümkün değil yapamam diodum oraya bişey değdirmeyi bırak bakamıoddum bile,konuşurken bacaklarımı kapıyodum.
ama saolsun kızların destegiyle egzersizlere başladım ve astım bu sorunu
yeterki iste canm takip et buradaki egzersizleri,takıldığın yeri çekinme sor herkez elinden geldiğince yardımcı olacaktır sana,
karamsarlığa kapılma canmm burayı bulan ve egersize başlayan yenmeden gitmio.
darısı sana inşşlh en kısa zamanda kurtulursun bu illetten

canım heralde bu hastalık ıcın benım kadar doktora gıden yoktur!!!ama olmadı hıcbırı benım derman olamadı...yapamadım guvenemedım...ve burada yendım hemde 3 hafta da yaptıgım egzersızle eczanelerden su bazlı jel al cnm yada medıkalden ultrason jelı al aynayı elıne kulak cubuguyla vajı etrafında daıreler çız sonra vajıye degdır kulak cubugu sadece degdır bır sure ve yavas yavas it...yazdıgım kadar kolay bana guven...denemekten kacınma senın bızden ne eksıgın var bız yaptık sen neden yapamayasınki?

ben hiç doktora gitmedim canm
ne egzersiz sırasında nede ilk ilişkide acı hissetmedim
ama yinede egzersize başlamadan önce fizyolojk bi problem olup olmadığını öğrenmekte fayda var

kadın doğum dr una gittim bir sorun yok dediler beynimde bitiyormuş herşey eşimin yüzüne bile bakmaya utanıyorum 5 yıldır benim derdime ortak oldu saolsun ama artık kendimden nefret etmeye başladım şimdi adetliyim 3.günü 4 gün sonra bitecek o zaman ben de ilk adım olarak vajinama bakmayı deniycem daha sonra yapamam gibi geliyr ama kulak çöpüyle başlıycam ama söylerken bile bacaklarım kasılıyor (

merhaba hoşgeldin aramıza, buradaki herkes seninle aynı şeyleri yaşadı, yalnız değilsin,
ben de yakın zamanda yenebildim, burada okuduklarımı uygulayarak başardım, her sayfayı teker teker okudum ve bir ayda yendim,ben kulak çöpüyle başlamıştım gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Burayı oku, okuduklarını uygula olur mu, uygulama yaparken takılırsan çekinme sorularını sor buradaki herkes çok duyarlı ve yardımcı, ben çalıştığım için sık sık ve uzun sürelerle giremiyorum ama yinede her gün girmeye çalışıyorum belki bir yardımım dokunur diye.

canım bızde aynı seylerı yasadık farklı hıcbırsey yok senı bızden baskası anlayamaz....o kasılmaların zamanla oyl bır gececekkı nasıl kasmısım dıceksın....ben suanda oyle dıyorum bılseydım 3 yılımı zehır edermıydım dıyorum....

aylar sonra ilk defa dün biraz denedim..yarıya kadar oldu sonra yine panik yaptım oysa acımamıstı bile..kafamda sürekli acıycak düsüncesi var..tek problemim bu benm..haydar dümenin recetesi gercekten bunu kolaylastırıyormu bilen varmı yada deneyen ?
ya bazen düsünüyorum herkes bunu yaptıgına kimse de ölmediğine göre nie ben yapamıyorum..hiç böyle hayal etmedim..caresizlik ne kötü sey.

canım ben haydar dumene gıttgım halde faydası gormedım!yanı recete buhar ılac bıryere kadar beynınde bıtecek kesınlıkle...ama burada bır arkadas kullandıgı gun yendı denemende fayda var...bana faydasıolmadı sana olabılır...daha önce egzersız yapmısmıydın...?

şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nasıl pozisyonda nasıl bir yöntem denemem lazım hepinize ilginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki bulmuşum bu siteyi

şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nasıl pozisyonda nasıl bir yöntem denemem lazım hepinize ilginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki bulmuşum bu siteyi

canım senın reglın bıtene kadar sureklı gecmısı oku neler yapman gerekıyor bılgı ssahıbı ol bu surede ve asagıdakı lınklerede göz at...kım nasıl yenmıs kımler yenmıs...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...lar-egzersiz-yapanlar-yenip-anne-olanlar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

canım ben su bazlı jelle egsersız yaptım ve aylarca bır kutusu yettı bana mınıcık suruyordum egsersızde doktorlar hep su bazlı tavsıye eder
ve cıplak el hıcyen ıcın ıyı degılkı hem pre. kayganlastırcı oldugu ıcın daha rahat egsersızı yapabılırsın ama bız kafanı karıstırmayalım doktorunda bır bıldıgı var dıyelım ..

inceledim cnm ben dün gece saat 4 e kadar bu sitedeydim okudum araştırdım sonra üye olmaya karar verdim morale ve yaparsın denilmesine ihtiyacım var biraz cesaretle olucak inşallah

hadı bakalım ınsalllah doktora gıdersınız ve guzel haberlerle gelırsın canım

ah bende yenınce dert sıkıntı bıtıcek dıyordum ama asıl evlılık yenı basaldıgı ıcın sorunlarda bas gosterebılıyor.. ınsalah duzelıcek nelerı cektık atlattık
bunlarda gıdıcek ınsallah ..

"umutsuzu" ben hiç doktora gitmedim sadece bir kez gitmeye yeltendim ama muayene olamadım. fizyolojik bir problemim var mı yok mu onu öğrenmem gerekiyordu çünkü fizyolojik bir sorun varsa çözümünü ancak doktor sağlayabilirdi, bende bunu öğrenmek için kadın doğumcuya gittim bekledim sıra bana geldi muayene odasına girdim doktor sordu şikayetiniz nedir,tabi yanında hemşiresi de vardı önlerinde bir defter oluyor götürdüğün giriş kağıdını yapıştırıp deftere bilgilerini yazıyor ya işte o hemşireden, ben yalnız görüşebilir miyiz dedim, doktor hemşiremi çıkaramam ikimiz de yeminliyiz rahat olun filan derken ben tek kelime edemeden ağlamaya başladım kendimi psikolojik olarak hazırlayıp gelsem daha iyi olacak dedim ve çıktım muayenehaneden, hiç unutmadığım bir gün benim için, sorunumun ne kadar büyük olduğu kafama dank etti o gün.
burayı buldum egzersizlere zar zor da olsa başladığımda gördüm ki oraya kulak çöpü de giriyor, biraz zaman sonra mum da giriyor, daha sonra zaman geçtikçe daha kalın mumlar da girebiliyor, mum giriyorsa p..s zaten hayli hayli giriyor, çünkü p..sin girişi mumdan çok daha kolay, tabi bunları yaşadıkça gördüm.
Beni kurtaran yer burası, burada anlatılan egzersizler ve yine buradaki arkadaşların verdiği destek.

kızlar merhabalar öncelikle ben vajinimusu 6 aylık bir süreden sonra 14 şubatta rabbime şükürler olsunki yendim daha sonra birkaç gün daha denedi,k giriyor ama hareket etmiyordu regl dönemine girdim ve 3 gün önce bitti tekrar denedik inanamadım o ağrılarımdan eser kalmadı şimdi eşimle çok mutluyuz çok şükür ve bunu bu foruma borçluyum kızlar size tavsiyelerim sabredin dua edin ve korkularınızın üzerine gidin o anda deneme yaparken eşinizle kafanızda artık bitecek yeter diyin dualarım buradaki gelinlere inşallah hepiniz tez zamanda yenersiniz ben şimdi geride kalan zaman baktığımda geçen zaman üzülüyorum oysaki çok güzel bişeymiş dualarım sizinle kızlar öptümmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…