- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.861
arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 5 yıldır hayatım kabus oldu bana keşke evlenmeseydim dediğim bile oldu vajinismus denen illetten kurtulmama yardım eden lütfen ölmeyi bile istedim inanın ki artık daha fazla dayanamıyrum dr çok pahalı durumum el vermiyor parmak egzersizlerini değil yapmak orayı görmeye bile tamammülüm yok benim ne yapacam bilmiyorum
dr a gitmeden yenilebiliyor mu bu illet onu çok merak ettim ben kendimi o kadar çok şartladım ki dr suz olmaz diye buradan okudum bir çok arkadaş dr a gitmeden yenmiş ben de yenebilirmiyim dedim kendi kendime ne yapabilirim parmak egzersizlerine başlarsam çok acı hissederim diye korkuyorum dokunamam diye korkuyorum falan filan krem falan yokmu acıyı azaltacak yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnn...
dr a gitmeden yenilebiliyor mu bu illet onu çok merak ettim ben kendimi o kadar çok şartladım ki dr suz olmaz diye buradan okudum bir çok arkadaş dr a gitmeden yenmiş ben de yenebilirmiyim dedim kendi kendime ne yapabilirim parmak egzersizlerine başlarsam çok acı hissederim diye korkuyorum dokunamam diye korkuyorum falan filan krem falan yokmu acıyı azaltacak yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnn...
merhaba hoşgeldin aramıza, buradaki herkes seninle aynı şeyleri yaşadı, yalnız değilsin,arkadaşlar bende 5 yıllık evliyim 5 yıldır hayatım kabus oldu bana keşke evlenmeseydim dediğim bile oldu vajinismus denen illetten kurtulmama yardım eden lütfen ölmeyi bile istedim inanın ki artık daha fazla dayanamıyrum dr çok pahalı durumum el vermiyor parmak egzersizlerini değil yapmak orayı görmeye bile tamammülüm yok benim ne yapacam bilmiyorum
kadın doğum dr una gittim bir sorun yok dediler beynimde bitiyormuş herşey eşimin yüzüne bile bakmaya utanıyorum 5 yıldır benim derdime ortak oldu saolsun ama artık kendimden nefret etmeye başladım şimdi adetliyim 3.günü 4 gün sonra bitecek o zaman ben de ilk adım olarak vajinama bakmayı deniycem daha sonra yapamam gibi geliyr ama kulak çöpüyle başlıycam ama söylerken bile bacaklarım kasılıyor(
aylar sonra ilk defa dün biraz denedim..yarıya kadar oldu sonra yine panik yaptım oysa acımamıstı bile..kafamda sürekli acıycak düsüncesi var..tek problemim bu benm..haydar dümenin recetesi gercekten bunu kolaylastırıyormu bilen varmı yada deneyen ?
ya bazen düsünüyorum herkes bunu yaptıgına kimse de ölmediğine göre nie ben yapamıyorum..hiç böyle hayal etmedim..caresizlik ne kötü sey.
şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar nasıl pozisyonda nasıl bir yöntem denemem lazım hepinize ilginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki bulmuşum bu siteyi
çok teşekkür ederimcanım bızde aynı seylerı yasadık farklı hıcbırsey yok senı bızden baskası anlayamaz....o kasılmaların zamanla oyl bır gececekkı nasıl kasmısım dıceksın....ben suanda oyle dıyorum bılseydım 3 yılımı zehır edermıydım dıyorum....
Slm kizlar.. Kaç gündür siteye giremiyorum.. Tlfndan takip ettim.. bu durum çok skyo canimi.. Egzersizlerime baslicam ama buradan destek alamazsam yapamam gibime geliyo..
ins bu durum daha fazla sürmez.. Siteyi açamiyorum üyeligimde sorun yok..
Simdi doktordan geldim.. Ve sonunda egzersize basliyorumm.. herseyi sordum doktora.. Bide kayganlastirici olarak neyi önerecegini sordum. malum ordakilerden burda yok.. Bana Eros tavsiye etti.. su bazli degilmis.. burdaki soyleneneleri soyledim doktora.. su bazli olursa enfeksiyon kapma ihtimali daha düsük diye.. doktor o kisiden kisiye degisir dedi ama bu jeli herkese onermis ve sikayet eden olmamis ben tereddütlüym ama su bazli degil enfeksiyon yaparmi?? :44: Kadin dediki az bisey sürsen yeter çok iyi kayiyiyo.. Su bazli olanlar kayma efektini çabuk kaybediyo oyzden çok kullanmalisin ama bunda az bisey doksen yeterli dedi.. internetten siparis vercmm.. ve aparat ilemi yoksa el ilemi çaliscaz dedim dediki ben aparat taraftari degilim.. önce isaret parmagi ile baslicaz.. sonra iki parmak.. aparat yabanci cisim oldugu için pek bundan yana degilim dedi.. kendi elinle vajinani tanimalisin dedi.. Elinle hissetmelisiin asagida neler oldugunu dedisonra iki parmagi basardiktan sonra artik o kisiden kisiye bagliymis 3 parmak.. yada es parmagi .. sonra esin iki parmagi.. iki parmaktan sonra p...s denemesi yaptircakmis bana..
parmagima pre...tf geçircekmiyim diye sordum hiçbisey geçirme dedi tirnaklarin kisa olsun ellerini yika ve sadece kayganlastirici sür dedi ?? Sizce Böylemi yapim?
Ayin 20 sinde jinekologta randevum var o randevudan sonra baslicam ins
Ha bu arada buda isinize yarayabilir.. IKInmak diyosunuzya.. Doktor su sekilde yap dedi
Agzini eline daya (hava çikmasin) ve ikin yani nefesini ver öyle tut hani ben tam anlamiiyla ikinirken orasi pek açilmiyodu çok zorlaniyodum ama bu sekilde nefesim elime dayaninca daha kolay oluyo pek anlatamadim ama ins anlamissinizdir
canım senın reglın bıtene kadar sureklı gecmısı oku neler yapman gerekıyor bılgı ssahıbı ol bu surede ve asagıdakı lınklerede göz at...kım nasıl yenmıs kımler yenmıs...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...lar-egzersiz-yapanlar-yenip-anne-olanlar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
eşim aradı izin almış hastane için heyecandan anlayamadım gittimi yoksa gidecekmi bilmiyorum sen hazırlan çıkalım dedi benim kimliğinde değişmeddide daha neyse ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerimm
Ya ins vajiyi yendikten sonra böyle sorunlar çikmaz.. çünkü öyle odakladimki kendimi.. vaji bitince kavgalarda bitecek.. Hersey düzelecek.. öyle basit sorunlar illaki olcak ama agir sorunlar olursa kendime yediremem gibi geliyo (Allahim korusun)
Allah hepinizin yardimcisi olsun GÜLsevdam, nilayyy , kayrammm, Sela ins aranizdaki sorunlar biran önce düzelir !!
inceledim cnm ben dün gece saat 4 e kadar bu sitedeydim okudum araştırdım sonra üye olmaya karar verdim morale ve yaparsın denilmesine ihtiyacım var biraz cesaretle olucak inşallah
egzersiz yapmadım..ben direk olsun istiyorum..olmadı derken yine de kastıgın içinmi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?