Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarıya kadar almıssın bıraz cesaretle bıranonce kurtulabılırsın bu ılletten en krıtık vajılı p. o bolgeye yaklastıramayanar bu konuda sanslısın
burdakı basarı hıkayelerını oku sana ıyı moral olur sakın pes etme bır anonce kurtul ınsallah

arkdşlar parmak egzersizine yeni başladım işaret parmağımla başlamıstım ve 1 bogumu ıkı boguma yakınını alabılıyordum bugun hepsını ıtttım işaret parmağum tümüyle girdi ama içerde çok tutmadan çektim korkularım yüzünden..şimdi aynı parmnak ve aynı boyutta devam mı edeyim ? ilk kez girebildi tümü

nillaaaayy geçen defa senin gazınla egzersiz yapmış başarmıştım.... ondan sonra tekrar denedim olmadı (( yine denemeye çok korkuyorum... belki yine uğurlu gelirsin haaa...) biraz morale ihtiyacım var biraz değil çokk hatta ... yapamadım olmadı niye acaba....

isaret parmagını rahat alabılıyorsan 2 parmaga gec canım ama neden korkuyorsun ki kendı parmagın sana ne zarar verebılır beklet ııce alıs ıcerıde tutabıldıgın kadar tut...

ama bız senınle cok oldu konusalı ogunden sonra bır kere mı egzersız yaptınn canım soyle dusun sen bır kere yapmıs ve basarmıssın sonucunda canın yanmadı farklı bırsey olmadı neden tekrar yapamayasınkı bende egzersız de hep kendımı ole motıve ederdım dun yaptıysam bugunde yapabılırım derdım...jelı bol sur...tekrardan basla ben emınım yapacaksın ama ara vermeden her bos anında egzersız

canım bende 5.5 yıllık evlıyım ve yenelı 4.5 ay oldu mucıze beklıyorsun kendı kendıne bıtıcek bu sorun dıye ama nafıle
ve ılk mesajım aynı senın gıbıydı asla egsersız yapamam o bolgeye bakamam dıyordum ılk gun pamrka egsersızı derken ıkıncı gun 10 cm kalınlıga gectım
egsersız yapmak korkumuzla yuzlesmemızı saglıyor o bolgeye bırsey gırebılcegını kendı ıradenle anlamıs oluyorsun
ılk gun aynada vajıye bakmayı dene ben ılk egsersız gunumdne sonra 2 gun bacak tıtrememden yere basamıyordum ve panık atak hastasıyım dusun
ama cok sukur gectı gıttı o gunler sende basarabılırsın caresız degılız sonra bır kulak copu ile başlarsın burda sureklı yaz cekınme asama asama yaptıkların
aklına takılanlar falan unutma yalnız degılsın

kendı kendınle yarıs canım..kendın oyluyorsun dayanlmayacak gıbı degıl bır sefer 10 dk tuttuysan bır sefer 15 dk bole bole yenceksın inşallah...

Sağol Allah razı olsun hepinizden tüm yardımcı olanlardan çok faydanız dokunuyor ..iki parmak şu an benim için imkansız gibi ..tek parmakla iyice alışıyım sonra denicem içerde tutmak önemli di mi sadece girmesi yetmez

çok teşekkür ederim destekleriniz ve verdiğiniz moralle 5 senedir kendimi ilk defa bu kadar iyi hissediyorum Allah razı olsun hepinizden başlıycam egzersizlere her aşamasını paylaşıcam buradan sorun olduğunda yaptığımda yapamadığımda her anını yazıcam kendimi daha iyi hessettiğimi anladım buraya yazarak..

evet cnm ıcerde tutunca daha cok guvenın gelecek ve sureklı cıkar al boylede dene...dogumgununu mumuyla da yapabılırsın 2 taneyı bırlestırıp...sonra buyuk muma gecersın

evet haklısın canım benim ama annem bendeydi.. o varken odaya geçip denedim artık bilinçaltıma nasıl işlemişse yapamadım olmadı.. belki annem dışarda diye kendimce utandım bilemiyorum... sonra ise annem varken cesaret edemedim tekrar. bugün denemeyi düşünüyordum.. seni de burada görünce biraz daha cesaret geldi nedense deneyecem birazdan biraz gaz alayım diye önce siteye koştum :)) teşekkür ederim canım benim.. buradaki herkesin özellikle de senin sözlerini çok önemsiyorum.. iyi ki buradayım :) inşallah yapabilirim bu defa

o yuzden yapamamıssın buyuk ıhtımal cunku rahat olmak gerekıyor acele yapılacak bır sey degıl...hadi sen koş egzersıze rahat rahat yap gel bıze mujdeyı ver dort gozle beklıcem olduuuu dıyeee yazını

eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.

nasıl karar verdin gitmeye dedim zaten aklımdaydı gidecektim dedi.
sinirinden bana gitmicem demiş gıcık.
neyse önemli olan gidecek olması.
kimliklerimiz değişmemişti onu değiştirdik yemek yedik yürüdük
ve o arada iş buldummm
yani yarın döneriz biz sana dediler. olacak gibi konuştular ama hayırlısı.
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
bu arada aramızda düzeldi yine elele dolaştık ve hiiiç tartışmadık
çok güzel bi gündü yani.
hani ayet yazmıştım ya. ne kadar doğru ve yerine.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
inşallah vajinusmustanda kısa sürede kurtulurum.
tabi hepimiz bütün vajiler

oohhh bırde vajıyı yendınmı degmeyın keyfınehadı hayırlı olsun canım esın ın doktora gıtmesıne ayrı bı sevındım....

hosgeldın bıtanemmm nasılsınn sogan a devammı benım bugun bıtıyor

hoşbulduuuum bitaneem benim Ben yarıda bıraktım canım yaa çalışıyorum ya günde 1 defa anca içebiliyordum , bu ay regli olursam bırakmayacağım ama , senin dediğin gibi küçük termos alacağım , içine sabahları iş yerinde içeceğim. Ayy maşallah canııımm yaaa hadi inş güzel haberler alırız senden, gelsin niloşşcuklarrr Şifa olsun gülümmmm

pff sendemı yaa naz da bırakmıs 3 kısıyle basladım tek bıtırıyorum evet bırakmak yok ınsallah hepımıze sıfa olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…