- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.901
eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
nasıl karar verdin gitmeye dedim zaten aklımdaydı gidecektim dedi.
sinirinden bana gitmicem demiş gıcık.
neyse önemli olan gidecek olması.
kimliklerimiz değişmemişti onu değiştirdik yemek yedik yürüdük
ve o arada iş buldummm
yani yarın döneriz biz sana dediler. olacak gibi konuştular ama hayırlısı.
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
bu arada aramızda düzeldi yine elele dolaştık ve hiiiç tartışmadık
çok güzel bi gündü yani.
hani ayet yazmıştım ya. ne kadar doğru ve yerine.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
inşallah vajinusmustanda kısa sürede kurtulurum.
tabi hepimiz bütün vajiler
pff sendemı yaa naz da bırakmıs 3 kısıyle basladım tek bıtırıyorum evet bırakmak yok ınsallah hepımıze sıfa olacak....
o yuzden yapamamıssın buyuk ıhtımal cunku rahat olmak gerekıyor acele yapılacak bır sey degıl...hadi sen koş egzersıze rahat rahat yap gel bıze mujdeyı ver dort gozle beklıcem olduuuu dıyeee yazını
okudum canım o da bırakmış , canım ben geç eve dönüyorum , evde yemek yapma vaktim olmuyor, akrabalarımız yakın kim o gün güzel yemek yaptıysa ona gidiyoruzonlarda soğan kürünü yapamıyorum mecburen yemek yiyorum.Ama Allah ın izniyle bu sefer bırakmak yok, birde doktor kontrolüne gdeceğim muayene olmak için biraz korkuyorumda..Se incir kürüne başlayacak mısın tatlımmmm ....
İNŞALLAH İNŞALLAH canım benim.. inşallah yapabilirim bağıra çağıra yazıcam buraya..... inşallah ..
oohhh bırde vajıyı yendınmı degmeyın keyfıne hadı hayırlı olsun canım esın ın doktora gıtmesıne ayrı bı sevındım....
canım benim yaa çok sevindim senin adına,, Allah ın izniyle daha çok güzel günleriniz olur inş
kızlar merhabalar öncelikle ben vajinimusu 6 aylık bir süreden sonra 14 şubatta rabbime şükürler olsunki yendim daha sonra birkaç gün daha denedi,k giriyor ama hareket etmiyordu regl dönemine girdim ve 3 gün önce bitti tekrar denedik inanamadım o ağrılarımdan eser kalmadı şimdi eşimle çok mutluyuz çok şükür ve bunu bu foruma borçluyum kızlar size tavsiyelerim sabredin dua edin ve korkularınızın üzerine gidin o anda deneme yaparken eşinizle kafanızda artık bitecek yeter diyin dualarım buradaki gelinlere inşallah hepiniz tez zamanda yenersiniz ben şimdi geride kalan zaman baktığımda geçen zaman üzülüyorum oysaki çok güzel bişeymişdualarım sizinle kızlar öptümmmmmmmmm
arkdşlar parmak egzersizine yeni başladım işaret parmağımla başlamıstım ve 1 bogumu ıkı boguma yakınını alabılıyordum bugun hepsını ıtttım işaret parmağum tümüyle girdi ama içerde çok tutmadan çektim korkularım yüzünden..şimdi aynı parmnak ve aynı boyutta devam mı edeyim ? ilk kez girebildi tümü
çok teşekkür ederim destekleriniz ve verdiğiniz moralle 5 senedir kendimi ilk defa bu kadar iyi hissediyorum Allah razı olsun hepinizden başlıycam egzersizlere her aşamasını paylaşıcam buradan sorun olduğunda yaptığımda yapamadığımda her anını yazıcam kendimi daha iyi hessettiğimi anladım buraya yazarak..
cok sevındım canım ah bıde vajıyı yendınmı oh oh:)eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
ve o arada iş buldummm
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
çok güzel bi gündü yani.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
hoşbulduuuum bitaneem benimBen yarıda bıraktım canım yaa çalışıyorum ya günde 1 defa anca içebiliyordum , bu ay regli olursam bırakmayacağım ama , senin dediğin gibi küçük termos alacağım , içine sabahları iş yerinde içeceğim. Ayy maşallah canııımm yaaa hadi inş güzel haberler alırız senden, gelsin niloşşcuklarrr Şifa olsun gülümmmm
canım sanada nılayada hayırlısıyla Rabbım bebiş versın sogan kuru işe yarar inşallah
canım sanada nılayada hayırlısıyla Rabbım bebiş versın sogan kuru işe yarar inşallah
bir kerede kendını kat beee inşallahhh ummadıgın anda gelır bebişinde gorursun hıhhhh
Slm kizlar.. Kaç gündür siteye giremiyorum.. Tlfndan takip ettim.. bu durum çok skyo canimi.. Egzersizlerime baslicam ama buradan destek alamazsam yapamam gibime geliyo..
ins bu durum daha fazla sürmez.. Siteyi açamiyorum üyeligimde sorun yok..
Simdi doktordan geldim.. Ve sonunda egzersize basliyorumm.. herseyi sordum doktora.. Bide kayganlastirici olarak neyi önerecegini sordum. malum ordakilerden burda yok.. Bana Eros tavsiye etti.. su bazli degilmis.. burdaki soyleneneleri soyledim doktora.. su bazli olursa enfeksiyon kapma ihtimali daha düsük diye.. doktor o kisiden kisiye degisir dedi ama bu jeli herkese onermis ve sikayet eden olmamis ben tereddütlüym ama su bazli degil enfeksiyon yaparmi?? :44: Kadin dediki az bisey sürsen yeter çok iyi kayiyiyo.. Su bazli olanlar kayma efektini çabuk kaybediyo oyzden çok kullanmalisin ama bunda az bisey doksen yeterli dedi.. internetten siparis vercmm.. ve aparat ilemi yoksa el ilemi çaliscaz dedim dediki ben aparat taraftari degilim.. önce isaret parmagi ile baslicaz.. sonra iki parmak.. aparat yabanci cisim oldugu için pek bundan yana degilim dedi.. kendi elinle vajinani tanimalisin dedi.. Elinle hissetmelisiin asagida neler oldugunu dedisonra iki parmagi basardiktan sonra artik o kisiden kisiye bagliymis 3 parmak.. yada es parmagi .. sonra esin iki parmagi.. iki parmaktan sonra p...s denemesi yaptircakmis bana..
parmagima pre...tf geçircekmiyim diye sordum hiçbisey geçirme dedi tirnaklarin kisa olsun ellerini yika ve sadece kayganlastirici sür dedi ?? Sizce Böylemi yapim?
Ayin 20 sinde jinekologta randevum var o randevudan sonra baslicam ins
Ha bu arada buda isinize yarayabilir.. IKInmak diyosunuzya.. Doktor su sekilde yap dedi
Agzini eline daya (hava çikmasin) ve ikin yani nefesini ver öyle tut hani ben tam anlamiiyla ikinirken orasi pek açilmiyodu çok zorlaniyodum ama bu sekilde nefesim elime dayaninca daha kolay oluyo pek anlatamadim ama ins anlamissinizdir
eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
ve o arada iş buldummm
çok güzel bi gündü yani.
Bismillahirrahmanirrahim
kizlarrrr nasilsinizzz!
kızlar inşallah bu soğan kürleri çiğdir.
ben asla pişmiş soğan yiyemem. vaji yenince çocuk çalışmalarına başlicam ama pişmiş soğan yiyemem
kizlar yaa unuttunuzmu benii fazla giremiyorum ama tlfonda takipteyim hep...vajiliyken yapamadigim seyleri yapiyorum ewden disari cikmiyordum ama simdi hemen hemen hergun manyak gibi gezip tozuyorum.cunku yasadigim yere yabanciyim her tarafi ogrenmem lazim ...dualarim hep sizinle sormak istediginiz ne olursa cewaplamaya hazirim ozelden msnden burdan...sizler sayesinde kurtuldum ben Allahim tum dileklerinizi gerceklestirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?