Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim yaa çok sevindim senin adına,, Allah ın izniyle daha çok güzel günleriniz olur inş

pff sendemı yaa naz da bırakmıs 3 kısıyle basladım tek bıtırıyorum evet bırakmak yok ınsallah hepımıze sıfa olacak....

okudum canım o da bırakmış , canım ben geç eve dönüyorum , evde yemek yapma vaktim olmuyor, akrabalarımız yakın kim o gün güzel yemek yaptıysa ona gidiyoruz onlarda soğan kürünü yapamıyorum mecburen yemek yiyorum.Ama Allah ın izniyle bu sefer bırakmak yok, birde doktor kontrolüne gdeceğim muayene olmak için biraz korkuyorumda..Se incir kürüne başlayacak mısın tatlımmmm ....

o yuzden yapamamıssın buyuk ıhtımal cunku rahat olmak gerekıyor acele yapılacak bır sey degıl...hadi sen koş egzersıze rahat rahat yap gel bıze mujdeyı ver dort gozle beklıcem olduuuu dıyeee yazını

İNŞALLAH İNŞALLAH canım benim.. inşallah yapabilirim bağıra çağıra yazıcam buraya..... inşallah ..

ohhh walla:))))olsun ınsallah kure fln gerekkalmaz gelır melegın

kubosa sordum baska kur yok bu ay dedi...bılıyorsun oda yaptıktan bır ay sonra hamıle kaldı...

yenenler egsersızcılere destek olsa cok ıyı olucak en buyk yardımımız bu olur ve tebrıkler karanfıl

kızlarrr napıyorsunuz? vajiyi yeneli daha 2 kere birliktelik oldu amannn beni bir korku sardı ya başa dönersem diye o yüzden dedimki bugün egzersiz yapayım. baktım benim vajina girişi han kapısı gibi açık aldım elime bir mum(yalnız bu seferki doğumgünü mumu değildi şu beyaz ve büyük mumlardan) içime itiverdim. ve karar verdim ben cidden halletmişim bu olayı yani korkulacak bişey yokmuş. birkaç gün daha ilişki problem olur sanırım misafirim gelecek işten gelip ev temizliyorum akşama pelt oluyorum eşimde geç geliyor

canım hıc sorun yok neyden korkuyorsunkı bak rahatca egsersızını yapmıssın ıkı parmaga gecebılırsın her seferınde daha ılersını hedeflekı bıranonce yenv:)

işte böyle canım ıstersen ozel mesaj atıp cekındıgın seylerı sorarsın ıster burdan yazıp muhakkak bırılerı yardımcı olur yazını gorunce
lutfen pes etme yaabılcegım bırsey olursa elımden geldıgınce destekcınım

cok sevındım canım ah bıde vajıyı yendınmı oh oh:)

ayetı kerıme için amenna saddagna dıyorum Rabbım kuluna kaldıramıcagı yuku vermezmış..

canım sanada nılayada hayırlısıyla Rabbım bebiş versın sogan kuru işe yarar inşallah

canım sanada nılayada hayırlısıyla Rabbım bebiş versın sogan kuru işe yarar inşallah

bir kerede kendını kat beee inşallahhh ummadıgın anda gelır bebişinde gorursun hıhhhh

kızlar inşallah bu soğan kürleri çiğdir.
ben asla pişmiş soğan yiyemem. vaji yenince çocuk çalışmalarına başlicam ama pişmiş soğan yiyemem

canim bende eros kullandim esim erotiek shopdan almisti kucuk sisede ama baya kullandim ben.. bi damlasi bile yeterli olacak egzersizler icin hicbi enfeksiyon problemi olmadi canim...birde canim parfumerilerde de durex te satiliyo oradan da bulabilirsin p..se benzeyen aletlerde war parfumerilerde....en yakin zamanda sen de kurtulursun cnm insallah

canimmm ya cok sewindim inanki fazla gi remiyorum ama inanki aklimdasiniz .....cok yakin da sende kurtulacaksin cnm insallah...esinle aranin duzeldiginede cok sewindimm..

kizlarrrr nasilsinizzz!

kizlar yaa unuttunuzmu benii fazla giremiyorum ama tlfonda takipteyim hep...vajiliyken yapamadigim seyleri yapiyorum ewden disari cikmiyordum ama simdi hemen hemen hergun manyak gibi gezip tozuyorum.cunku yasadigim yere yabanciyim her tarafi ogrenmem lazim ...dualarim hep sizinle sormak istediginiz ne olursa cewaplamaya hazirim ozelden msnden burdan...sizler sayesinde kurtuldum ben Allahim tum dileklerinizi gerceklestirir insallah

kızlar inşallah bu soğan kürleri çiğdir.
ben asla pişmiş soğan yiyemem. vaji yenince çocuk çalışmalarına başlicam ama pişmiş soğan yiyemem

ayy hiç oyle deme canımm....ben ılk ıctıgım gun burnumdan geldı resmen allahım 15 gun nasıl yapıcam ben bun8u dedım bak bıttı bıle

hosgeldın kaçak senii unuturmuyuz hıc ugra arada kızların sızlere de ıhtıyacları var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…