- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.921
eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
nasıl karar verdin gitmeye dedim zaten aklımdaydı gidecektim dedi.
sinirinden bana gitmicem demiş gıcık.
neyse önemli olan gidecek olması.
kimliklerimiz değişmemişti onu değiştirdik yemek yedik yürüdük
ve o arada iş buldummm
yani yarın döneriz biz sana dediler. olacak gibi konuştular ama hayırlısı.
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
bu arada aramızda düzeldi yine elele dolaştık ve hiiiç tartışmadık
çok güzel bi gündü yani.
hani ayet yazmıştım ya. ne kadar doğru ve yerine.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
inşallah vajinusmustanda kısa sürede kurtulurum.
tabi hepimiz bütün vajiler
ARkadaşlarım canlarım... çok şükür bir parmak alabildim yine :))))önce serçe parmak sonra baş parmak sonra da orta parmak şükürler olsun... bi de acele edip deneyeyim dedim bi cesaret iki parmağı alayım dedim sanırım sadece başı girdi.. ama orası daracık bi boğaz gibi sıkıştı kaldı itsemde girmedi.. şimdi bu normal mi yoksa bende bi darlık mı var ?**
ARkadaşlarım canlarım... çok şükür bir parmak alabildim yine :))))önce serçe parmak sonra baş parmak sonra da orta parmak şükürler olsun... bi de acele edip deneyeyim dedim bi cesaret iki parmağı alayım dedim sanırım sadece başı girdi.. ama orası daracık bi boğaz gibi sıkıştı kaldı itsemde girmedi.. şimdi bu normal mi yoksa bende bi darlık mı var ?**
hosgeldın kaçak senii unuturmuyuz hıc ugra arada kızların sızlere de ıhtıyacları var...
canım meraba nasılsın??
ooo tecrübeliler var hem burada ne güzel :)) bi de egzersiz esnasında sürekli tuvalete gitme isteği.. tuvalette de bi yanma ama hafif dayanılamayacak kadar değil.. normal mi kızlar bu durum... az önce de mum denedim ama yok o da olmadı
selam tatlımmiyiyim bıtanem buralardayım sen nasılsınn duydum bugun yarın kırmızları beklıyormussun umudun yok ama belli mi olur inş gelır melegın...
canım çok sevindim,inşallah hep böyle mutlu ol:))))))))))))))))))))))))))))))eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
nasıl karar verdin gitmeye dedim zaten aklımdaydı gidecektim dedi.
sinirinden bana gitmicem demiş gıcık.
neyse önemli olan gidecek olması.
kimliklerimiz değişmemişti onu değiştirdik yemek yedik yürüdük
ve o arada iş buldummm
yani yarın döneriz biz sana dediler. olacak gibi konuştular ama hayırlısı.
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
bu arada aramızda düzeldi yine elele dolaştık ve hiiiç tartışmadık
çok güzel bi gündü yani.
hani ayet yazmıştım ya. ne kadar doğru ve yerine.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
inşallah vajinusmustanda kısa sürede kurtulurum.
tabi hepimiz bütün vajiler
bu haberı beklıyordum....daha durr 2 parmaga zaman var bi alıs rahat al zamanı gelınce onuda cok rahat alıckasın ınsallah...sımdı işaret parmagına ııce alıs cıkarıp gerı al ve ıcınde beklet...rahat alana kadar boyle sonra 2 parmagı daha kolay alırsın
canım süpersin aferin sana. hayır orası dar değil sakın kendini buna inandırma. moralini bozma bende 2 parmak yapamamıştım aynı dediğin gibi sadece başı olmuştu gerisi girmedi, hemen muma geçtim bende. mum cuk diye oluverdi. 2 parmakta ısrar etme ve motivasyonunu düşürme,en kısa zamanda beyaz bakkal mumlarından al, üzerine p.....f geçir ve bol jelle ittir canım. bak gör ne kadar kolay olacak. yanma ve idrar hisside normal canım, hepimizde olmuştu bende hala ilişki sırasında ara ara oluyo. normal yani sakin ol ve aynen devam et
ay kızlar ben hala ilişkiye girerken huylanıyorum
yani içim bi tuhaf oluyo ama sanki zamanla daha da azalıyor gibi
zamanla gecer cnm ya..ben odev gibi yapiyorum ya insallah zamanla duzeir buna da sukur
aman işte gün aşırı deniyoruz.kremle jelle çok kolay oluyorda ben artık onları kullanmak istemiyorum o yünden de hatır hatır sert oluyo
alışıyorum ama çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?