Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ARkadaşlarım canlarım... çok şükür bir parmak alabildim yine :))))önce serçe parmak sonra baş parmak sonra da orta parmak şükürler olsun... bi de acele edip deneyeyim dedim bi cesaret iki parmağı alayım dedim sanırım sadece başı girdi.. ama orası daracık bi boğaz gibi sıkıştı kaldı itsemde girmedi.. şimdi bu normal mi yoksa bende bi darlık mı var ?**

ooo tecrübeliler var hem burada ne güzel :)) bi de egzersiz esnasında sürekli tuvalete gitme isteği.. tuvalette de bi yanma ama hafif dayanılamayacak kadar değil.. normal mi kızlar bu durum... az önce de mum denedim ama yok o da olmadı

canımmmmmmmmmmm çok sevindim ya:) gözün aydın , eşin doktora gitmeye karar vermiş. bak gör ne kadar basit çözülecek inş probleminiz. gününün güzel geçmesine de ayrıca sevindimm:) çok şükür

bu haberı beklıyordum....daha durr 2 parmaga zaman var bi alıs rahat al zamanı gelınce onuda cok rahat alıckasın ınsallah...sımdı işaret parmagına ııce alıs cıkarıp gerı al ve ıcınde beklet...rahat alana kadar boyle sonra 2 parmagı daha kolay alırsın

canım süpersin aferin sana. hayır orası dar değil sakın kendini buna inandırma. moralini bozma bende 2 parmak yapamamıştım aynı dediğin gibi sadece başı olmuştu gerisi girmedi, hemen muma geçtim bende. mum cuk diye oluverdi. 2 parmakta ısrar etme ve motivasyonunu düşürme,en kısa zamanda beyaz bakkal mumlarından al, üzerine p.....f geçir ve bol jelle ittir canım. bak gör ne kadar kolay olacak. yanma ve idrar hisside normal canım, hepimizde olmuştu bende hala ilişki sırasında ara ara oluyo. normal yani sakin ol ve aynen devam et

normal cnm bende de oluyodu aparati cikarip tuvalete kosuyodum hemen cok hafif yanmada oluyor..

selam tatlımmiyiyim bıtanem buralardayım sen nasılsınn duydum bugun yarın kırmızları beklıyormussun umudun yok ama belli mi olur inş gelır melegın...

iyiyim bende canım çok şükür. çooook yorgunum haftasonu hep okuldaydım hiç dinlenemedim yok canım ya hiç umudum yok bu aydan, öyle bi ihtimal düşünmedim bile. dün bekliyodum olmadı, bugünde hala yok. kist falan mı oluştu acaba diye korkmaya başladım. hayırlısı bakalım

canım çok sevindim,inşallah hep böyle mutlu ol:))))))))))))))))))))))))))))))

teşekkür ederim kızlar cansınızzz:))

parmağım kalınlığında mumu denedim olmadı kızlar.. sanki orada bi kemik varmış gibi oraya çarpıyor.... ama bi de iyi haber var jelsiz serçe parmağımı alabildim p....f bile yoktu :)))) mum yapamıyorum şu anda ama bakalım hayırlısı neredeyse bi saat kadar baş parmağımı beklettim ama git gel yapamadım... sanırım fena değilim ama yine de bi engel var orada... bi de yind bi soru soracam kızlar parmağınız içerideyken kımıldatabiliyormuydunuz. ben orası geniş mi diye hareket ettiriyorum ama yok etmiyor sanırım sarıyor tamamen parmağımı değil mi ????

aman işte gün aşırı deniyoruz.kremle jelle çok kolay oluyorda ben artık onları kullanmak istemiyorum o yünden de hatır hatır sert oluyo
alışıyorum ama çok şükür

on se...meyi uzun tutsaniz canm islaklik olsa hatir hatir ses cikmaz .... ya baski hissi sende ne zaman gecti cnm bende dewam ediyo cok calismam lazim cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…