- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.941
ay kızlar ben hala ilişkiye girerken huylanıyorum
yani içim bi tuhaf oluyo ama sanki zamanla daha da azalıyor gibi
canimmm ya cok sewindim inanki fazla gi remiyorum ama inanki aklimdasiniz .....cok yakin da sende kurtulacaksin cnm insallah...esinle aranin duzeldiginede cok sewindimm..
canımmmmmmmmmmm çok sevindim ya:) gözün aydın , eşin doktora gitmeye karar vermiş. bak gör ne kadar basit çözülecek inş probleminiz. gününün güzel geçmesine de ayrıca sevindimm:) çok şükür
kızlar teşekkür ederim. doktorlada düzelmezse ben bittim valla. inşallah düzelir. eşime dedim benim vajinusmus olduğumu söyle ewlenmeden önce böyle bişey olmadığını söyle dedim. durum tamamen psikolojik çünkü. doktor ona göre yönlendirir diye. sizin önereceğiniz bişey varsa onu da yapabilirizcanım çok sevindim,inşallah hep böyle mutlu ol:))))))))))))))))))))))))))))))
kaynatıp mı içiyosunuz canım. ben yemeklerime asla soğan koymam eşim isteyincede rendelerim.ayy hiç oyle deme canımm....ben ılk ıctıgım gun burnumdan geldı resmen allahım 15 gun nasıl yapıcam ben bun8u dedım bak bıttı bıle
canım sen daha once kadın dogum doktoruna gıdıp muayene olmusmuydun?parmağım kalınlığında mumu denedim olmadı kızlar.. sanki orada bi kemik varmış gibi oraya çarpıyor.... ama bi de iyi haber var jelsiz serçe parmağımı alabildim p....f bile yoktu :)))) mum yapamıyorum şu anda ama bakalım hayırlısı neredeyse bi saat kadar baş parmağımı beklettim ama git gel yapamadım... sanırım fena değilim ama yine de bi engel var orada... bi de yind bi soru soracam kızlar parmağınız içerideyken kımıldatabiliyormuydunuz. ben orası geniş mi diye hareket ettiriyorum ama yok etmiyor sanırım sarıyor tamamen parmağımı değil mi ????
on se...meyi uzun tutsaniz canm islaklik olsa hatir hatir ses cikmaz.... ya baski hissi sende ne zaman gecti cnm bende dewam ediyo cok calismam lazim cokkkk
kızlar teşekkür ederim. doktorlada düzelmezse ben bittim valla. inşallah düzelir. eşime dedim benim vajinusmus olduğumu söyle ewlenmeden önce böyle bişey olmadığını söyle dedim. durum tamamen psikolojik çünkü. doktor ona göre yönlendirir diye. sizin önereceğiniz bişey varsa onu da yapabiliriz
kaynatıp mı içiyosunuz canım. ben yemeklerime asla soğan koymam eşim isteyincede rendelerim.
başka bi yerde de yesem seçerim. ağzıma alamıyorum
ama çiğ yemeği de çok severim salatada falan .
kaynatıp içebilirim ama :)
parmağım kalınlığında mumu denedim olmadı kızlar.. sanki orada bi kemik varmış gibi oraya çarpıyor.... ama bi de iyi haber var jelsiz serçe parmağımı alabildim p....f bile yoktu :)))) mum yapamıyorum şu anda ama bakalım hayırlısı neredeyse bi saat kadar baş parmağımı beklettim ama git gel yapamadım... sanırım fena değilim ama yine de bi engel var orada... bi de yind bi soru soracam kızlar parmağınız içerideyken kımıldatabiliyormuydunuz. ben orası geniş mi diye hareket ettiriyorum ama yok etmiyor sanırım sarıyor tamamen parmağımı değil mi ????
kimse bana cevap vermiyor
ne sordun ne kacırdım???
canım bizim ilişki olmuyor şu aralar. bende en son vajiyi doğumgünü mumuyla yendim ya bugün şu büyük beyaz mumlarla yaptım. korkuyorum ya eskisi gibi olurmuyum diye çok ara verdik ya
canım sen daha once kadın dogum doktoruna gıdıp muayene olmusmuydun?
çook acele edıyorsunn bıraz sabrett sen suanda parmakla ılerle bı sana soylerız ne zmn muma gececegını...zaman lazım acele ıse seytan karısır unutma....serce parmaga jelsız yaptın ama su sıralar en buyu ılacın jel canım...
canim o engele geldinmi nefes al ver ikin ittir canm yavas yavas....ben aparatla yapmistim cnm ama aparati kimildatabiliyordum rahat ...icerisi genis rahat ol cnm belki istemeden kastigin icin hareket ettiremiyorsundur parmagi...parmakla egzersiz yapan arkadaslar daha iyi bilir cnm birde pre... te kullanmamissin ile jelde ondanda olmus olabilir cnm jellerle kayip gidiyor cunku...cok iyi gidiyorsun cnm
yok daha olmadım nilaycım bu hafta içi gidicem randevu tarihimi bekliyorum... fiziksel bi problem olabilir sanırım değil mi o kemik gibi şey.. bi gideyim de ondn sonra sorarım böyle şeyleri inşallah.. haklısın canım acele ediyorum ama o kadar bıktım ki hazır egzersize başlamışken bir iki üç parmak bitireyim diyorum :)) önce doktora gideyim sonra şişiririm başınızı :) hakkını helal et canım
aman valla ö. s...i uzun da tutsam hiç bişey hissetmiyorum,kremsiz jelsiz zor oluyo
baskı olaya hala var ama bir gün durup her akşam yapıyoruz alışayım diye,işte hepsini alabiliyorum ama işte huylanıyorum sanki çişim var gibi
bide ben öyle üste falan çıkamıyorum.yani hep altta aynı:)))
inanır mısın bilmem ama hala acaba tam oldumu diye ölçüp duruyorum
canım bizim ilişki olmuyor şu aralar. bende en son vajiyi doğumgünü mumuyla yendim ya bugün şu büyük beyaz mumlarla yaptım. korkuyorum ya eskisi gibi olurmuyum diye çok ara verdik ya
ben yine denedim işaret parmağımın hepsini yine alabildim ama i nanılmaz bi yanma oldu :S şiddetli derecede ve hiç bir şekilde içerde kıpırdatasmıorum sadece sabit duruo 3 4 dk tutabıldım cıkardım nolur soyleyın egzersz yapanlar aynı seylerı yasıyormusunuz yasadınız mı _?
ben yine denedim işaret parmağımın hepsini yine alabildim ama i nanılmaz bi yanma oldu :S şiddetli derecede ve hiç bir şekilde içerde kıpırdatasmıorum sadece sabit duruo 3 4 dk tutabıldım cıkardım nolur soyleyın egzersz yapanlar aynı seylerı yasıyormusunuz yasadınız mı _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?