Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen oyle sankı sarılı gıbı parmağımı bır tutuyor cevrelıyo oynıcak yer yok gıbı..Jel gleıtgelen suruorum ama sadece gırıse bol mıktarda dokuorum ve ılerlıorum ...Ama ilerlerken ıcerdekı etlerı hıssedıorum :S

nprmal canım hıssetmen jeller yakıyor olabılır suyla yıka canım....

kızlar kendi başına aşamayıp istanbuldaki veya ankaradaki doktora tedaviye gitmeyi düşünen var mı? Ben gitmeye karar verdim ama cesaretim yok ve aynı zamanda aynı şeyi yaşayan biriyle gitmek istiyorum

kızlar kendi başına aşamayıp istanbuldaki veya ankaradaki doktora tedaviye gitmeyi düşünen var mı? Ben gitmeye karar verdim ama cesaretim yok ve aynı zamanda aynı şeyi yaşayan biriyle gitmek istiyorum

ben psıkolog mualla oktay a gıtmeyı dusunuyodum hala aklımda var ama ılk kez buradakı arkdsların tavsıyesıne uyup parmak egzersızı denemeye karr verdım we ısaret parmagımı alabıldım eger asamassam gıdıcem ama esımle oyle konustuk buna devam edıcem ve hala asamıyorsam gıdıcem

sakın oyle dusunme araya reglı de gırebılır kaldıgın yerden devam edıceksın gormustum yazını yaa sımdı geldi aklıma o mumu da almıssın....hıc endıselenme ama ara vermeyın de fazla

çalışınca zor oluyor ya pelt oluyorum akşama mecburen ara veriyoruz regl de geliyor offf

nprmal canım hıssetmen jeller yakıyor olabılır suyla yıka canım....

elimi çeker çekmez yanma hissi gidiyor hiç acımıyor sonrasında ...sadece o an parmağım ıcerdeyken ..bu bıle benım ıcın buyuk basarıı umarım ıkısınıde alabılırım en kısa zamanda herşey için teşekkür ederim..nilay84 sana da cok tesekkurler canım hıc bı zaman cevpsız bırakmadın Allah razı olsun senden ve herkesten

ne içiyorsunuz kıslar

Doktorum programında tanıdım bende mualla oktay hanımı ama psikolog yani sadece sözle telkin edecek aparatı ben soktuktan sonra söze ne gerek var ne anlatacağını zaten yaladım yuttum 2 yıldır:) en azından vajina yapısını bilen bir uzmana kendimi daha rahat teslim edebilirim neticede aparatı doktorlar sokuyor tedavide. ama parmağını sokman büyük başarı tebrik ederim ben başaramadım

canım ben de ankarada ebru zülfikaroğluna gitmeyi düşünüyorum ama ben de önce burada bi yenmeyi denicem inşallah ... tavsiyeniz falan olursa onu yazın lütfen... inşallah gerek kalmaz ama o da bi ihtimal

canım ben de ankarada ebru zülfikaroğluna gitmeyi düşünüyorum ama ben de önce burada bi yenmeyi denicem inşallah ... tavsiyeniz falan olursa onu yazın lütfen... inşallah gerek kalmaz ama o da bi ihtimal

Neden ebru zülfikaroğlu? yani para iade garantisi falan var mı? yani benim tercihim bu konuda daha çok sirkülasyonu olan doktor süleyman ya da saygın beyi düünüyorum ben de.

2 HAFTA FALAN SONRA BU İKİ İSİMDEN BİRİNE GİTMEYİ DÜŞÜNEN VARSA LÜTFEN İRTİBATA GEÇELİM, BİRBİRİMİZE DESTEK OLURUZ((

Mualla hanım alanıında çok uzman biri ama max 9 seansta yeniyor hastaları..senin benim internet üzerinden okuduğumuz şeylerden ziyade bu konunun temelinde yatan senin asıl problemini bulmana yardımcı oluyor ama 3 seansta kesşn çözüm diyenlerde var evet onlar hipnoz ile ya da kendi müdahale ederk çözüyorlar fiyatları 3 - 4 .000 diye biliyorum ben dediğim gibi gerçekten önce denemek lazım.. jel ile yavaş yavaş popoya doğru itince kayıyo biraz yansada sanırım herkes gibi atlatabiliriz ama ben kadın doguma gıttım ve anatomk bır engel olmadıgını ogrendım gıtmeden anatomk olup olmadıgını ogrenmedend e ratgele hareket etmemek lazım..

evet zaten kendisi ankarada süleyman beyin kliniğinde çalışmış sonra ayrılmış ama süresi çok uzun, ayrıca 2 yıldır bikaç kez gittim hatta ben zarımı da aldırdım yani fiziksel bir sorun yok buyüzdende artık bu alanda uzman bir doktora gitmeye karar verdim, peki mualla hanımın tedavi ücreti nedir? bilgin varmı?

canm ben ankarada süleyman beyi ve yeşim hanımı aramıştım. yeşim hanım ın konuşmaları daha çok etkiledi beni.
ama çok pahalı olduğu için gidemedim. sonra lina kadın sağlığı var burda onlarda garanti veriyoruz 400 tl demişlerdi
gidecektim oraya ama sonra burayı bulunca vazgeçtim.
hala düşünmüyorum doktora gitmeyi. egzersiz yaptırıyolar. çok şükür egzersizde bi sorunum yok.
yazını okudumda para iadesi olan yerlerde mi varmış

Evet süleyman ve saygın bey iade garantili diyorlar, çok pahalı oldukları için zaten erteledikçe kaldı işte millet bebk seviyo ben de anca resimlere bakıyorum, artık tak etti çıkardık gözden yani aşamıyorum çünkü tek başıma değil parmak kulak çöpünü bile sokamadım

öylemi bilmiyodum. saygın beylede konuşmuştum ben. oda telefonda bile moral verdi ilk kez konuşmama rağmen çok sevmiştim.
ama oda çok pahalı 4000 dedi. bende bebek stiyorum. inşallah kurtuluruz canım. süleyman beyden sonra tecrübelerini burada paylaşır mısın biimle. ne zaman gideceksin

Kesin rakam vermiyorlarki, 2500-4000 arası diyorlar ama gidenlerden aldığım bilgi ortalama 3000-3500arası ödemişler hep, pazarlık sünnettir misali:)) evet telefonda çok sıcaklar ve artık gitmeye karar verdim ve buyüzdende yanıma birini arıyorum:) ne bileyim en azından aynı otelde kalırsak ödevlerde yardımcı olur cesaret veririz diye düşünüorum valla biri varsa gidecek yarın bile giderim yani:) ama lina kadın sağlığının sitesine baktım şimdi ve okudum bütçenizi sarsmayacak tedavi diyor yarın arayacağım ve en kısa zamanda tedavi için geleceğim yani, psikolojim bozuldu çünkü artık.bu 400 tl yi hangi tarihte söylemişlerdi? ve tedavi hakkında garanti vermişlermiydi yani yarın ben de arayacağım zaten ama önbilgi, bana da yapacakları açıklamanın inandırıcılığı açısından benim için iyi olacak.

:) ben ankaradayım tedavi için değilde yanında olmak için gelirdim. ama yarın işe başlama ihtimalim var. öğretmen ewinde falan kalırsınız oralar ucuz. hangi şehirdesin

:) ben ankaradayım tedavi için değilde yanında olmak için gelirdim. ama yarın işe başlama ihtimalim var. öğretmen ewinde falan kalırsınız oralar ucuz. hangi şehirdesin

burdan yazmayım şimdi nerde olduğumu, eğer oraya gelmeye karar verirsem görüşürüz en azından fikir sahibi olursun. mail adresini özelime atarsan sürekli irtibatta oluruz ben daha özelden yazamıyorumda. valla inşallah başlarsın işe mi diyimmm başlamazsın mı diyim bilemedim amaa:)

mUALLA hanımın ilk seansı 250 tl sonrasını doktorla görüştkten sonra dedi sekreter herhalde senın durumuna göre belirleniyor

hımmm muhtemelen diğer doktorlarla aynı ücreti, ama ben psikolog tedavisine pek güvenmiyorum oyüzden pek tercihim değil doğrusu. çünkü oraya bişey sokacak cesaretim olsaaaaa ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…