- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.961
aynen oyle sankı sarılı gıbı parmağımı bır tutuyor cevrelıyo oynıcak yer yok gıbı..Jel gleıtgelen suruorum ama sadece gırıse bol mıktarda dokuorum ve ılerlıorum ...Ama ilerlerken ıcerdekı etlerı hıssedıorum :S
kızlar kendi başına aşamayıp istanbuldaki veya ankaradaki doktora tedaviye gitmeyi düşünen var mı? Ben gitmeye karar verdim ama cesaretim yok ve aynı zamanda aynı şeyi yaşayan biriyle gitmek istiyorum
sakın oyle dusunme araya reglı de gırebılır kaldıgın yerden devam edıceksın gormustum yazını yaa sımdı geldi aklıma o mumu da almıssın....hıc endıselenme ama ara vermeyın de fazla
nprmal canım hıssetmen jeller yakıyor olabılır suyla yıka canım....
hoşbulduuuum bitaneem benimBen yarıda bıraktım canım yaa çalışıyorum ya günde 1 defa anca içebiliyordum , bu ay regli olursam bırakmayacağım ama , senin dediğin gibi küçük termos alacağım , içine sabahları iş yerinde içeceğim. Ayy maşallah canııımm yaaa hadi inş güzel haberler alırız senden, gelsin niloşşcuklarrr Şifa olsun gülümmmm
ben psıkolog mualla oktay a gıtmeyı dusunuyodum hala aklımda var ama ılk kez buradakı arkdsların tavsıyesıne uyup parmak egzersızı denemeye karr verdım we ısaret parmagımı alabıldım eger asamassam gıdıcem ama esımle oyle konustuk buna devam edıcem ve hala asamıyorsam gıdıcem
kızlar kendi başına aşamayıp istanbuldaki veya ankaradaki doktora tedaviye gitmeyi düşünen var mı? Ben gitmeye karar verdim ama cesaretim yok ve aynı zamanda aynı şeyi yaşayan biriyle gitmek istiyorum
canım ben de ankarada ebru zülfikaroğluna gitmeyi düşünüyorum ama ben de önce burada bi yenmeyi denicem inşallah ... tavsiyeniz falan olursa onu yazın lütfen... inşallah gerek kalmaz ama o da bi ihtimal
Doktorum programında tanıdım bende mualla oktay hanımı ama psikolog yani sadece sözle telkin edecek aparatı ben soktuktan sonra söze ne gerek var ne anlatacağını zaten yaladım yuttum 2 yıldır:) en azından vajina yapısını bilen bir uzmana kendimi daha rahat teslim edebilirim neticede aparatı doktorlar sokuyor tedavide. ama parmağını sokman büyük başarı tebrik ederim ben başaramadım
Mualla hanım alanıında çok uzman biri ama max 9 seansta yeniyor hastaları..senin benim internet üzerinden okuduğumuz şeylerden ziyade bu konunun temelinde yatan senin asıl problemini bulmana yardımcı oluyor ama 3 seansta kesşn çözüm diyenlerde var evet onlar hipnoz ile ya da kendi müdahale ederk çözüyorlar fiyatları 3 - 4 .000 diye biliyorum ben dediğim gibi gerçekten önce denemek lazım.. jel ile yavaş yavaş popoya doğru itince kayıyo biraz yansada sanırım herkes gibi atlatabiliriz ama ben kadın doguma gıttım ve anatomk bır engel olmadıgını ogrendım gıtmeden anatomk olup olmadıgını ogrenmedend e ratgele hareket etmemek lazım..
canm ben ankarada süleyman beyi ve yeşim hanımı aramıştım. yeşim hanım ın konuşmaları daha çok etkiledi beni.
ama çok pahalı olduğu için gidemedim. sonra lina kadın sağlığı var burda onlarda garanti veriyoruz 400 tl demişlerdi
gidecektim oraya ama sonra burayı bulunca vazgeçtim.
hala düşünmüyorum doktora gitmeyi. egzersiz yaptırıyolar. çok şükür egzersizde bi sorunum yok.
yazını okudumda para iadesi olan yerlerde mi varmış
Evet süleyman ve saygın bey iade garantili diyorlar, çok pahalı oldukları için zaten erteledikçe kaldı işte millet bebk seviyo ben de anca resimlere bakıyorum, artık tak etti çıkardık gözden yani aşamıyorum çünkü tek başıma değil parmak kulak çöpünü bile sokamadım
öylemi bilmiyodum. saygın beylede konuşmuştum ben. oda telefonda bile moral verdi ilk kez konuşmama rağmen çok sevmiştim.
ama oda çok pahalı 4000 dedi. bende bebek stiyorum. inşallah kurtuluruz canım. süleyman beyden sonra tecrübelerini burada paylaşır mısın biimle. ne zaman gideceksin
Kesin rakam vermiyorlarki, 2500-4000 arası diyorlar ama gidenlerden aldığım bilgi ortalama 3000-3500arası ödemişler hep, pazarlık sünnettir misali:)) evet telefonda çok sıcaklar ve artık gitmeye karar verdim ve buyüzdende yanıma birini arıyorum:) ne bileyim en azından aynı otelde kalırsak ödevlerde yardımcı olur cesaret veririz diye düşünüorum valla biri varsa gidecek yarın bile giderim yani:) ama lina kadın sağlığının sitesine baktım şimdi ve okudum bütçenizi sarsmayacak tedavi diyor yarın arayacağım ve en kısa zamanda tedavi için geleceğim yani, psikolojim bozuldu çünkü artık.bu 400 tl yi hangi tarihte söylemişlerdi? ve tedavi hakkında garanti vermişlermiydi yani yarın ben de arayacağım zaten ama önbilgi, bana da yapacakları açıklamanın inandırıcılığı açısından benim için iyi olacak.
:) ben ankaradayım tedavi için değilde yanında olmak için gelirdim. ama yarın işe başlama ihtimalim var. öğretmen ewinde falan kalırsınız oralar ucuz. hangi şehirdesin
mUALLA hanımın ilk seansı 250 tl sonrasını doktorla görüştkten sonra dedi sekreter herhalde senın durumuna göre belirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?