- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #96.981
burdan yazmayım şimdi nerde olduğumu, eğer oraya gelmeye karar verirsem görüşürüz en azından fikir sahibi olursun. mail adresini özelime atarsan sürekli irtibatta oluruz ben daha özelden yazamıyorumda. valla inşallah başlarsın işe mi diyimmm başlamazsın mı diyim bilemedim amaa:)
tamam yazarım canım. ama otelde arama arkadaş canım eşin olacak zaten o dediklerin bir iki günde çözüyolarmış.
aslında gelmek isterim yakından görürüm. anlatırsın bana da iyi olur ama işede ihtiyacım var :)
eşim polis aslında polis ewide ayarlayabilirdi size sordum biraz önce ankara çok kalabalık bize bile zor çıkıyo dedi.
aaa ne tesadüf neyse buradan pek bilgi vermek istemiyorum valla Allah muhafaza tanıdık manıdık denk gelir diye :)) özelden mail atarsan konuşuruz, bekliyorum :)
kızlaR ZATEN bilgi vermeyin tandıktan ziyade herkese açık bir forum herkes girip konuyu okuyabiliyor dikkatli olmak lazım ...benim eşim aşırı kıkskanç olmamasına rağmen alternatifi varsa erkk doktora karşı malesferkk doktruda geçiyorum 3000 4000 gerçekten çok fazla Allaha hep dua ediyorum kendi kendime yeneyim parayı hayra harcıyım diye ..o yuzden parmak egzersizine başladımm ve iknci denememde bir cesaretle nefes verirken ıkndım ve parmağım ilerledikçe ilerledi inanın orda bir yol var :) hepimiz aynıyız farklı bir kul değiliz...evet zor ama yapamam cümeleleri kurmayın ben aynada inceledim delik minicik asla dedim ya mümkün değilll ve parmağım girdiğinde evet çok yanma oldu ama öldürmez o kadar acı kimseyi :) aynaya bakmam yuzunden o manzara gozlerımın onune gelıyo we korkuyorum yanmada olunca cekıverıyorummm kızlar deneyın lutfen ıns hepımız yenerız artık sunu ve ısımıze gucumuze ve bebıse odaklanırız
hıc sıkılma sen bugun devam et yapabılırsın jel kullan...kurtulacaksın tabikii moralını yuksek tut...allahınıznıyle hersey yoluna gırecek...
canm benim, kendini çok sıkma. bu kadar yüklenirsen kendine egzersizlerin zorlaşır. hepimiz yaşadık bunları, öncelikle sakinleşip rahatlaman lazım. egzersiz öncesinde rahatlamış gevşemiş olman çok çok önemli. kendini rahat gevşek hissetmeden zorlama, istemeden kasılırsın. sen çalıştığın aparata iyice alışmadan kalınlaştırmaya geçmişsin o yüzden zorlanmış olabilirsin. hangi ölçüyü çalışıyorsan iyice ona alış. ben 10cm e 19. egzersizde ancak gelebilmiştim. çok uzun sürdü ama benim yapım böyleydi. hep sabrettim hep olacak dedi arkadaşlar, sabrın ve yılmamanın faydası çok. sen de çalıştığın ölçüye alışmadan bir üst ölçüye geçme, hızlı çözmek istiyorsun bu normal ama yapamıyorsan demek ki iyice alıştırarak gitmen gerekiyordur.
kız sen deli misin:))) olmadıkça büyültmüşsün mumu. hiç öyle yapılır mı. burkadaki arkadaşlar bas bas bağırıyorlar, en inceyi yapmadan bir büyüğüne geçmeyin diye. işaret parmağını almışsın, sonra 6 cmlik muma geçince 3-4 cmden öte geçememişsin. ne diye 8 cmlik muma geçtin o zaman ki?????? baktın 6 cmlik mum olmuyo, o zaman önce serçe parmağınla çalış, bunu tam yapabilince işaret parmağınla çalış, bunu da tam yapabilince orta parmağınla yap. zaten bu aşamalrda vaji iyice esnicektir. sonra en ince mumdan başla çalışmaya, birini tam yapamadan sakın bir büyüğüne geçme. takıldığı yerde hemen geri çekme, orda beklet, dairesel haraketler yap, derin nefes al, verirken ıkın ve ittir.sabırlı ol bi de
canım yaa çok mızmızlanmışsın:)), hadi bakayım topla kendini. sabırla çalş. olmuyo deyip durma bakimsen olmuyo dedikçe olmaz tabi dört koldan sarıl egzersize, bi daha ki regline kadar yenmiş olacaksın hadi bakalımmm
niye demeyelim lütfen, bu hastalıklar biz insanlar için. ki bu rahatsızlığın %100 çözümü var. daha beterlerinden saklasın allah
Ohoooo hani nerde bizim azimli trinity'mizz Ne bu olumsuzluk ne bu isyan tatlim kendine gelll, Hayat güzellll hersey güzel yavas yavas çok acele ediyosun bgn doktor bana bi dur dedi yavas ne bu istek ne bu azim.. tamam çok güzelde hayal kirikligina ugrarsin dedi :) Sen istesende vucudün ters tepecek ve sil bastan basa döneceksin dedi yavas adim atmak gerekir dedi.. bi parmagi bitirmeden ötekine geçme dedi.. Anliyorum senide kendini frenlemek zor ama yavas yavas tamamm hadi
eşim aradı demiştim ya kızlar. aslında doktora gitmiş gelmiş. randevu almış perşembe gününe.
nasıl karar verdin gitmeye dedim zaten aklımdaydı gidecektim dedi.
sinirinden bana gitmicem demiş gıcık.
neyse önemli olan gidecek olması.
kimliklerimiz değişmemişti onu değiştirdik yemek yedik yürüdük
ve o arada iş buldummm
yani yarın döneriz biz sana dediler. olacak gibi konuştular ama hayırlısı.
çalışmak iyi olacak kafa dağıtırım bide düğün borçlarımız var eşime destek olurum.
bu arada aramızda düzeldi yine elele dolaştık ve hiiiç tartışmadık
çok güzel bi gündü yani.
hani ayet yazmıştım ya. ne kadar doğru ve yerine.
Bismillahirrahmanirrahim
" Ve O,(insanlar) tüm umutlarını yitirdikten sonra yagmuru indirir ve rahmetini yayar.zira O'dur (insanların)gercek velisi,hamd O'na mahsustur. " Şùra-28
inşallah vajinusmustanda kısa sürede kurtulurum.
tabi hepimiz bütün vajiler
ne içiyorsunuz kıslar
Evet süleyman ve saygın bey iade garantili diyorlar, çok pahalı oldukları için zaten erteledikçe kaldı işte millet bebk seviyo ben de anca resimlere bakıyorum, artık tak etti çıkardık gözden yani aşamıyorum çünkü tek başıma değil parmak kulak çöpünü bile sokamadım
canimm bgn oglen egzersiz yaptim ve once 6 cmlik mumu kolayca soktum bi cok kezz.. git gel de yaptim.. sonra 8 cm lik mumla yaptim oda oldu... dün gece olmamisti bugun oldu Allaha sükürrrr... egzersiz yaparken pskolojininde iyi olmasi gerekiyormus onu anladimmm... bgn guzeldi yani... insallah kolay olur hep boylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?