Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam yazarım canım. ama otelde arama arkadaş canım eşin olacak zaten o dediklerin bir iki günde çözüyolarmış.
aslında gelmek isterim yakından görürüm. anlatırsın bana da iyi olur ama işede ihtiyacım var :)
eşim polis aslında polis ewide ayarlayabilirdi size sordum biraz önce ankara çok kalabalık bize bile zor çıkıyo dedi.

kızlar bugün doktorla randevum vardı. 5. aşamaya geçtik ama çok saçma yaaa. geçen hafta ilişkiye girmek hatta deneme yasağı koymuştu doktor ama bi kere denedik ucu girdi sadece.
bu hafta da doktor dedi ki; 5. aşamada pe... i içine almaya çalış üst pozisyonda dur içine aldığında beklet falan filan...
sorun zaten orda .. içine alabilsem gerisi kolay

buradan pek bilgi vermek istemiyorum valla Allah muhafaza tanıdık manıdık denk gelir diye :)) özelden mail atarsan konuşuruz, bekliyorum :)

Son düzenleme:
kızlaR ZATEN bilgi vermeyin tandıktan ziyade herkese açık bir forum herkes girip konuyu okuyabiliyor dikkatli olmak lazım ...benim eşim aşırı kıkskanç olmamasına rağmen alternatifi varsa erkk doktora karşı malesf erkk doktruda geçiyorum 3000 4000 gerçekten çok fazla Allaha hep dua ediyorum kendi kendime yeneyim parayı hayra harcıyım diye ..o yuzden parmak egzersizine başladımm ve iknci denememde bir cesaretle nefes verirken ıkndım ve parmağım ilerledikçe ilerledi inanın orda bir yol var :) hepimiz aynıyız farklı bir kul değiliz...evet zor ama yapamam cümeleleri kurmayın ben aynada inceledim delik minicik asla dedim ya mümkün değilll ve parmağım girdiğinde evet çok yanma oldu ama öldürmez o kadar acı kimseyi :) aynaya bakmam yuzunden o manzara gozlerımın onune gelıyo we korkuyorum yanmada olunca cekıverıyorummm kızlar deneyın lutfen ıns hepımız yenerız artık sunu ve ısımıze gucumuze ve bebıse odaklanırız

evet başka hastalık olsa Allah korusun ama hiç düşünmeden ikna olabiliyor eşler ama sorun bu olunca millet üste para alıyo biz paramı vercez mantığı... ben acısında değilim acımayacağını biliyorum çünkü ben zarı aldırdığmda dr. penis kadar gazlı bez koymuştu ve sözde gazlı bezi ben çıakrıp algılayacaktım ama gazlı bez kaymadığı için bu mümkün olmadı benim hayalim onu ileri geri kaydırıp hemen çıkarmamaktı ama gazlı bez orada kaymadı ve birden çekmek gerekiyordu şimdiki aklım olsa yanımda en kötü bi prezervatf götürüp o gazlı beze taktırırdımki kaysın...ben aniden çekemeyince doktor kendi çekti ve hemen kalktım ve acı namına hiçbir his yok yani sonuç olarak algılayamadım orayı buyüzden acıdan değil bacak açmaktan korkuyorum ben (((

hıc sıkılma sen bugun devam et yapabılırsın jel kullan...kurtulacaksın tabikii moralını yuksek tut...allahınıznıyle hersey yoluna gırecek...

canimm bgn oglen egzersiz yaptim ve once 6 cmlik mumu kolayca soktum bi cok kezz.. git gel de yaptim.. sonra 8 cm lik mumla yaptim oda oldu... dün gece olmamisti bugun oldu Allaha sükürrrr... egzersiz yaparken pskolojininde iyi olmasi gerekiyormus onu anladimmm... bgn guzeldi yani... insallah kolay olur hep boylee...

haklisin canimmm.. dün biraz acele ettim olsun bitsin diyee tam gevseyemedim rahat olamadim ondan olmadi sanirim.. ama bugun oglen denedim ilk 6 cm lik mumla yaptim rahatca sonra 8 cm lik yaptim oda cok rahat oldu.. bide bugun pskolojim iyiydi onunda cok faydasi oluyorr onu anladimm... Allaha sükür yaa... insallah zorlanmam bida... iyice alisana kadar kalinlastirmicam ztnn... suan 8 cm le devam edicemm insallah...

hahaha aynen deliyim birazz cabucak yenmek istiorum ya ondan yaa canim regl olmadan once ztn mumla calisiodum ondan yaptim mumlaa.. ama olmadi dün gece.. bugun oglen yaptim oldu cok sükürr.. dün tam rahat olamadim gevseyemedim demekki.. bgn rahattim cokta guzel oldu ilk 6 cm lik yaptim sonra 8 cm lik oldu.. git gel de yaptimm.. sonra disari cikicaktim biraktim egzersizi devam etsem daha da guzel olurduu.. neyse biraz sonra yaparim belki egzersizz..

niye demeyelim lütfen, bu hastalıklar biz insanlar için. ki bu rahatsızlığın %100 çözümü var. daha beterlerinden saklasın allah

evet dün yapamayinca canim cok sıkıldı yaa bende sacmaladim burdaa... aama bugun oldu o yuzden iyiyim su ann canimm.. aynen insalah en kisa zmn da cözeriz bu hastaligii... Allah im daha kötüsünden korusuunnn bizleriii.... herkesiii...

aynen canimmm dün moralim bozuldu yapamayincaa.. ama bugun oglen guzelce yaptim egzersizimii moralim yerine geLdiii... dün aceleci davrandim ondan olmadi sanirim ama bgn rahattim Allaha sükürrr...:) insallah boyle devam ederrrr Sanada basarilar canimm insallah cok kisa bi sürede yenersin bu hastaligiii...

senin adina cok sevindim canimmm insallah en kisa zamanda sorunlarinizi halleder bu hastaliktan da kurtulursunnn yazdigin Ayet te cok guzell... insallah umutlarimiz hep devam eder ve kurtuluruz bu hastaliktan...

kizlarrrr sabah okursunuz artik yazdiklarimiii :) demin gene egzersiz yaptimm.. once bacaklarimi actim ıkındım gevsedim iyice nefes alıp verdim rahatladim.. sonra direk 8 cm lik mumu soktum ve girdiii... cok sükürr yaaa... az bisi zorlandimmm... ama hani bahsettim duvar gibi var yaa? orayida kolay gectimm sonra tekrar cikarip soktum gene kolay oldu sonra gene yaptim sonra geneee.... 45 dakka kadar yaptim egzersiz ve hepsi guzeldii benim icinnn... en son gene soktum 3 4 cm girdi o duvar gibi kısma geLdi orayı gecemedim bi türlüü heralde yoruldum artik ondandir diye düsünüyorum cunku ondan oncekilerin hepsi basariliydi benim icinn...ay cok mutluyum suannn bide direk 8 cm soktum o bnm icin cok iyi oldu.. onceden olsa alismak icin isaret parmagimi sokuodum bu sefer oyle yapmadim... insallah yavas yavas alisiyorummmdur dimeee??? hemen yazayim dedim okuyan arkadasLar cvb yazarsa sevinirimmm yarin gorusmek üzere iyi geceler herkeseee ve GÜNAYDINNNNNNNNNNNN kizlarrr

dün eşimin istediği bi yömntemle se...meyi sağladık. daha doğrusu se...me gittiği an tekrar tekrar sağladık.
ama ben içime alamadım kızlar. o anda sertlik gittiği içinmi yoksa ben mi alamıyorum.:26::26::26: neden böyle olyo. bastırmasında rağmen olmuyo hiç girmeyecek gibi. neden böyle oluyo ya.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
dün aradılar iş yerinden gel konuşalım diye gitcem şimdi
gelince okurum cevaplarınız.ı

canım senin adına sevindim sabah çok umutsuzdun akşam sevinçten uçuyordun, yeteri kadar sertlik yoksa belki o yüzden olmamıştır, belki de sen farkında olmadan stres yapıp kasmışındır.

canım operasyon yaptıracak cesaretin varsa bu derdi yenersin sen, hem artık korkacak bişey de kalmamış, doktorun egzersiz yapmasına izin veririm kendim yapamam diyorsun anladığım kadarıyla, bırak eşin yaptırsın egzersizi bir dene ne kaybedersin.

canım suleyman beyı bılmemde saygın beye parayı pesın verıyorsun atıyorum 5 seans gıttın o gıttgıın seansların parasını keıp oyle para ıadesı yapıyor 3 yıl once 150 tlydı seans....

supersın ben 10 cm de yanmıstım senınde bırseyın kalmadıkesınlıkle egzersızde moral cok onemlı bu surecte hıcbırseyı takma kafana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…