Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu hızla bu haftakı gelınımız sen olucaksın bana oyle gelıyoryorulmussundur zaten gecenın bır yarısı yapmıssın egzersızı normal canım ara vermeden devam...

canım sertlık olmadıgı ıcın alamıyorsundur...su doktora gıdınde hayırlısıyla...

canım senin adına sevindim sabah çok umutsuzdun akşam sevinçten uçuyordun, yeteri kadar sertlik yoksa belki o yüzden olmamıştır, belki de sen farkında olmadan stres yapıp kasmışındır.

canım sertlık olmadıgı ıcın alamıyorsundur...su doktora gıdınde hayırlısıyla...

sertlikten midir? bende kasıyorım gibi bilmiyorum ki anlayamıyorum.
ittirmesine rağmen girmiyo

bu hızla bu haftakı gelınımız sen olucaksın bana oyle gelıyoryorulmussundur zaten gecenın bır yarısı yapmıssın egzersızı normal canım ara vermeden devam...

insallah canim yaa dün gece cok iyiydi benim icin aman nazar degmesinnn aynen gece uykum gelmeye basladi yoruldum ondan devam edemedim heralde:26::26: yok hic ara vermicem egzersize her bos animda yapicam insallah bi an once bitsin istiorumm... ve egzersize baslamadan once bacaklari kocaman acip gevseyip nefes alip verip ıkınıp rahatlamak lazimmiss... o cok isime yaradii sonra vaji kocaman acildi ve 8cm lik mumu sokabildim direkkk... oncceden olsa rahatlamayi beklemiyordum orda yanlis yapiyormusummmm

supersın ben 10 cm de yanmıstım senınde bırseyın kalmadıkesınlıkle egzersızde moral cok onemlı bu surecte hıcbırseyı takma kafana:)

ozmn az kaldi insallah benimde yenmeme... ilk basladigimda bu kdr gelebilecegimi bile düsünmüyordummm... aynen moral cok onemliymis canim sen yazmistin galiba egzersiz yaparken herkes yapior ben nie yapamayim bide 8 cm lik mumu onceden aldim nie simdi alamayayim diye düsündümm sonra yavas yavas girdi... kendimizi motive etmek gerekiyorrrrrr insallah boyle devam ederrrr...

gereklı sertlık olmayınca alamaman normal canım o sorunu bır halledın inşallah sonra aparatı alıyormus gıbı alıp kurtulursun

kızlar dün doktor tavsıyesı sorup konuşmussunuz

bende erkek doktora karşıyım kadınları en ıyı kadın anlar ve mahrem bır konu olduğu için bayan doktor daha ıyı bence
ama tabı erkek doktoroda gıdılebılır sıfa nerden gelıcekse gelsın yeterkı
ıstanbulda oturanlar için egsersiz ile yenemıcez dıyorsanız Op. Dr. H. YEŞİM YERÇOK tavsıye edıyorum
yıllardır bu topıkte ısmı gecen bırı onun yontemı ıle yendık cogumuz .. ama hıc bı doktor mucıze uygulamıyor
burda yapılanları tavsıye edıyor tek fark doktor kendı yaptırıyor sana egsersızı .. Rabbım yardımcınız olsun inşallah yenersınız
doktorsuz olursa ne ala ..

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar...

Dün akşam işte gelince hemen banyoya gittim...Geçenlerde burda bana kovanın içine kaynamış su koyup içine fındık kadar vazelin koyup üzerinde buharla oturmamı önerdiler bende uyguladım...inanırmısınız oturduğum anda sıcak suyun buharıyla hemen içimde kasılmalar açılmalar hissettim..en fazla 1 dakika oturdum..sonra odama gittim...yine egzersiz yaptığım pozisyonu aldım aynamda karşımda...ben daha önce aparat kullanmıştım fala aparatta çok baskı hissetmiştim bu nedenle bu sefer kulap çöpüne pamuk sardım yaklaşım 4 cm kadar üzerinide sitreçledim..sonra da üzerine jel sürdüm..hemen içine soktumm cuk içine girdi...sonuna kadarr acayip rahat girdi ama...ben oarada soktum çıkardım sürekli..kulak çöpünün boyutu küçük olduğundan çok fazla sonuna getirmedim olurda içine gire diye.:)))
sonrada kendime kullanmadığım bir rimel den aparat oluşturdum...onu da pamukladım sonrada üzerini streçledim..üzerine yine jel sürdüm...yaklaşık uzunlıl 10-11 cm kadar alabildim...:)))sonrada çıkardım soktum...içinde hareketler yaptım...hiç incitmedi beni inanın...ama daha önce yaptığım mumdan aparatı çöpe attım...bu rimel üzerinde deneyeciğim sürekli...pamukla kalınlaştıracağım...yanlız sıcak suyla bu buhar olayı banada yaradı kızlar..deneyin derim...
şimdi rimelde aparat kalınlığını sizce nasıl yapmalıyım...bu arada açıkca yazıyorum ben eşimle hep yatarak denemeye yapmaya çalıştım..şimdi egzersizlerde belime yastık kayarak deniyorum ayna karşısında bu işi penisle yaptığımızda belimizde yastıkda olmalı değilmi???benden haberle böyle...

süpersin, böyle devam et!!! psikoloji çok önemli, çünkü bizim hastalığımız psikolojik biliyorsun. rahat olduğunda egzersiz de yağ gibi güzel oluyor. azıcık canın sıkkın olsa hemen bunalıp başarısız olabiliyorsun. bu durumlarda en önemlisi yılmamak. ara verip kendimizi rahatlatıp tekrar denemek. çünkü orası açık ve bu iş için yaratılmış bir yer :))) güzel haberlerine devam et, hadi bakalım

çok sevindim senin adına. belinde yastıkla rahat ediyorsan tabiki öyle deneyebilirsin. ben de 10cm yaparken çok zorlanmıştım yastıkla daha kolay almıştım.

kayraozlemin güzel haberlerinden sonra, bende de güzel haberler var. eşim iki gündür deneme yapmak istiyor ve sonuç başarısız olsa da deniyoruz. dün de aynı kayralardaki gibi ilk sertleşme gitse bile sonrasında tekrar tekrar sertleşme oldu. ama yine içime girebilecek düzeyde değildi. tabi ben de epeydir egzersiz yapmıyorum, biraz zorlanır gibi oldum. yine de elimden geldiği kadar ittirdim tam emin değilim ama biraz ucu girer gibi oldu sanırım. en azından yerine yerleşti, girmedi de girer gibi oldu diyeyim :))) hatta eşime jel süreyim dedim onu da kabul etti, jeli getirip sürüp deneyene kadar indi ama elimden geldiğince elimle tutup yerleştirmeye çalıştım. bu bile bir adımdır diyorum. artık eşimin yüzü gülüyor, şükür biraz kendine güveni geldi. hala içeceği denemedik ama denemeden olacak galiba diye sevinmeye başladı. ben tabiki suskunları oynuyorum, gülüyorum eğleniyorum, moral veriyorum. böyle böyle sanırım yeneceğiz.

kayrayla aynı gecede aynı şeyleri yaşadık yine. inşallah aynı gecede yener müjdeleri verir, çifte halaylar çekeriz. onun eşinin doktora gitmesine ayrıca çok çok sevindim. şimdilik bizde durumlar böyle. bu sabah yenmiş kadar sevinçli kalktım yerimden. gülsevdam, güneşin doğmasına çok az kaldı sanırım değil mi??

gereklı sertlık olmayınca alamaman normal canım o sorunu bır halledın inşallah sonra aparatı alıyormus gıbı alıp kurtulursun

ewet canım kızlarda se..me olmadığı için böyle olduğunu söylüyolar.
ama sanki değişik bişeydi baskıyı hissedi,yorum ama girmiyo ben alamıyorum diye düşünmüştüm ben.
neyse bu gece yine dednicez inşallah.
yarın işe başlarsam biraz yorgun olacağm umarım bu denemelerimi engellemez.
belki vaji içinde iyi olacak selayla sen dediniz ya önce o sorunları aşmalısın diye. tevafuk işte sizin dediğiniz gibi sıralandı :)
ah ah bu hafta son olsa ben hemen hamile kalsam tayinimiz çıksa yeni şehirde yeni bi hayat

bu gece yensek ne güzel olur canım
ya ben bişey yazacaktım unuttum
neyse aklıma gelince derim

allah bozmasın cnm guzel gunler gelıyor...oda zamanla asılır ınsallah...bana kalırsa aynı gun gelın cıkacaksınız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…