- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.001
kizlarrrr sabah okursunuz artik yazdiklarimiii :) demin gene egzersiz yaptimm.. once bacaklarimi actim ıkındım gevsedim iyice nefes alıp verdim rahatladim.. sonra direk 8 cm lik mumu soktum ve girdiii... cok sükürr yaaa... az bisi zorlandimmm... ama hani bahsettim duvar gibi var yaa? orayida kolay gectimm sonra tekrar cikarip soktum gene kolay oldu sonra gene yaptim sonra geneee.... 45 dakka kadar yaptim egzersiz ve hepsi guzeldii benim icinnn... en son gene soktum 3 4 cm girdi o duvar gibi kısma geLdi orayı gecemedim bi türlüü heralde yoruldum artik ondandir diye düsünüyorum cunku ondan oncekilerin hepsi basariliydi benim icinn...ay cok mutluyum suannn bide direk 8 cm soktum o bnm icin cok iyi oldu.. onceden olsa alismak icin isaret parmagimi sokuodum bu sefer oyle yapmadim... insallah yavas yavas alisiyorummmdur dimeee??? hemen yazayim dedim okuyan arkadasLar cvb yazarsa sevinirimmm yarin gorusmek üzere iyi geceler herkeseee ve GÜNAYDINNNNNNNNNNNN kizlarrr
dün eşimin istediği bi yömntemle se...meyi sağladık. daha doğrusu se...me gittiği an tekrar tekrar sağladık.
ama ben içime alamadım kızlar. o anda sertlik gittiği içinmi yoksa ben mi alamıyorum.:26::26::26: neden böyle olyo. bastırmasında rağmen olmuyo hiç girmeyecek gibi. neden böyle oluyo ya.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
dün aradılar iş yerinden gel konuşalım diye gitcem şimdi
gelince okurum cevaplarınız.ı
canım senin adına sevindim sabah çok umutsuzdun akşam sevinçten uçuyordun, yeteri kadar sertlik yoksa belki o yüzden olmamıştır, belki de sen farkında olmadan stres yapıp kasmışındır.
canım sertlık olmadıgı ıcın alamıyorsundur...su doktora gıdınde hayırlısıyla...
sertlikten midir? bende kasıyorım gibi bilmiyorum ki anlayamıyorum.
ittirmesine rağmen girmiyo
bu hızla bu haftakı gelınımız sen olucaksın bana oyle gelıyoryorulmussundur zaten gecenın bır yarısı yapmıssın egzersızı normal canım ara vermeden devam...
supersın ben 10 cm de yanmıstım senınde bırseyın kalmadı kesınlıkle egzersızde moral cok onemlı bu surecte hıcbırseyı takma kafana:)
bir kerede kendını kat beee inşallahhh ummadıgın anda gelır bebişinde gorursun hıhhhh
dün eşimin istediği bi yömntemle se...meyi sağladık. daha doğrusu se...me gittiği an tekrar tekrar sağladık.
ama ben içime alamadım kızlar. o anda sertlik gittiği içinmi yoksa ben mi alamıyorum.:26::26::26: neden böyle olyo. bastırmasında rağmen olmuyo hiç girmeyecek gibi. neden böyle oluyo ya.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
dün aradılar iş yerinden gel konuşalım diye gitcem şimdi
gelince okurum cevaplarınız.ı
haklisin canimmm.. dün biraz acele ettim olsun bitsin diyee tam gevseyemedim rahat olamadim ondan olmadi sanirim.. ama bugun oglen denedim ilk 6 cm lik mumla yaptim rahatca sonra 8 cm lik yaptim oda cok rahat oldu.. bide bugun pskolojim iyiydi onunda cok faydasi oluyorr onu anladimm... Allaha sükür yaa... insallah zorlanmam bida... iyice alisana kadar kalinlastirmicam ztnn... suan 8 cm le devam edicemm insallah...
Merhaba Kızlar...
Dün akşam işte gelince hemen banyoya gittim...Geçenlerde burda bana kovanın içine kaynamış su koyup içine fındık kadar vazelin koyup üzerinde buharla oturmamı önerdiler bende uyguladım...inanırmısınız oturduğum anda sıcak suyun buharıyla hemen içimde kasılmalar açılmalar hissettim..en fazla 1 dakika oturdum..sonra odama gittim...yine egzersiz yaptığım pozisyonu aldım aynamda karşımda...ben daha önce aparat kullanmıştım fala aparatta çok baskı hissetmiştim bu nedenle bu sefer kulap çöpüne pamuk sardım yaklaşım 4 cm kadar üzerinide sitreçledim..sonra da üzerine jel sürdüm..hemen içine soktumm cuk içine girdi...sonuna kadarr acayip rahat girdi ama...ben oarada soktum çıkardım sürekli..kulak çöpünün boyutu küçük olduğundan çok fazla sonuna getirmedim olurda içine gire diye.:)))
sonrada kendime kullanmadığım bir rimel den aparat oluşturdum...onu da pamukladım sonrada üzerini streçledim..üzerine yine jel sürdüm...yaklaşık uzunlıl 10-11 cm kadar alabildim...:)))sonrada çıkardım soktum...içinde hareketler yaptım...hiç incitmedi beni inanın...ama daha önce yaptığım mumdan aparatı çöpe attım...bu rimel üzerinde deneyeciğim sürekli...pamukla kalınlaştıracağım...yanlız sıcak suyla bu buhar olayı banada yaradı kızlar..deneyin derim...
şimdi rimelde aparat kalınlığını sizce nasıl yapmalıyım...bu arada açıkca yazıyorum ben eşimle hep yatarak denemeye yapmaya çalıştım..şimdi egzersizlerde belime yastık kayarak deniyorum ayna karşısında bu işi penisle yaptığımızda belimizde yastıkda olmalı değilmi???benden haberle böyle...
gereklı sertlık olmayınca alamaman normal canım o sorunu bır halledın inşallah sonra aparatı alıyormus gıbı alıp kurtulursun
bu sogan kuru ne oluyor. geçmişe baktım ama bulamadım
kayraozlemin güzel haberlerinden sonra, bende de güzel haberler var. eşim iki gündür deneme yapmak istiyor ve sonuç başarısız olsa da deniyoruz. dün de aynı kayralardaki gibi ilk sertleşme gitse bile sonrasında tekrar tekrar sertleşme oldu. ama yine içime girebilecek düzeyde değildi. tabi ben de epeydir egzersiz yapmıyorum, biraz zorlanır gibi oldum. yine de elimden geldiği kadar ittirdim tam emin değilim ama biraz ucu girer gibi oldu sanırım. en azından yerine yerleşti, girmedi de girer gibi oldu diyeyim :))) hatta eşime jel süreyim dedim onu da kabul etti, jeli getirip sürüp deneyene kadar indi ama elimden geldiğince elimle tutup yerleştirmeye çalıştım. bu bile bir adımdır diyorum. artık eşimin yüzü gülüyor, şükür biraz kendine güveni geldi. hala içeceği denemedik ama denemeden olacak galiba diye sevinmeye başladı. ben tabiki suskunları oynuyorum, gülüyorum eğleniyorum, moral veriyorum. böyle böyle sanırım yeneceğiz.
kayrayla aynı gecede aynı şeyleri yaşadık yine. inşallah aynı gecede yener müjdeleri verir, çifte halaylar çekeriz. onun eşinin doktora gitmesine ayrıca çok çok sevindim. şimdilik bizde durumlar böyle. bu sabah yenmiş kadar sevinçli kalktım yerimden. gülsevdam, güneşin doğmasına çok az kaldı sanırım değil mi??
canım o polikistikover problemi için ibrahim saraçoğlu nun önerdiği bir kür. vajinismusla ilgisi yok. arkadaşlar hamile kalmak için yapıyorlar onu.
kayraozlemin güzel haberlerinden sonra, bende de güzel haberler var. eşim iki gündür deneme yapmak istiyor ve sonuç başarısız olsa da deniyoruz. dün de aynı kayralardaki gibi ilk sertleşme gitse bile sonrasında tekrar tekrar sertleşme oldu. ama yine içime girebilecek düzeyde değildi. tabi ben de epeydir egzersiz yapmıyorum, biraz zorlanır gibi oldum. yine de elimden geldiği kadar ittirdim tam emin değilim ama biraz ucu girer gibi oldu sanırım. en azından yerine yerleşti, girmedi de girer gibi oldu diyeyim :))) hatta eşime jel süreyim dedim onu da kabul etti, jeli getirip sürüp deneyene kadar indi ama elimden geldiğince elimle tutup yerleştirmeye çalıştım. bu bile bir adımdır diyorum. artık eşimin yüzü gülüyor, şükür biraz kendine güveni geldi. hala içeceği denemedik ama denemeden olacak galiba diye sevinmeye başladı. ben tabiki suskunları oynuyorum, gülüyorum eğleniyorum, moral veriyorum. böyle böyle sanırım yeneceğiz.
kayrayla aynı gecede aynı şeyleri yaşadık yine. inşallah aynı gecede yener müjdeleri verir, çifte halaylar çekeriz. onun eşinin doktora gitmesine ayrıca çok çok sevindim. şimdilik bizde durumlar böyle. bu sabah yenmiş kadar sevinçli kalktım yerimden. gülsevdam, güneşin doğmasına çok az kaldı sanırım değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?