Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaz bakalım haydi, bekliyorum buralardayım ben

bu gece yenmek benim için fazla iyimserlik olur valla ama neden olmasın

hatırladım şimde buzzer aldııımm
kocacıkımın koca ankarada bulamadığını ben tesadüfen fotokobi çektirmek için gittiğim büfede buldum
ama ben netten baktım buzzer +18 di ama benim aldığım buzzer plusmuş
ikisi aynı şey demi:26::26::26::26:

eşimin aldığı +18 olandan, nilayın tavsiye ettiği de oydu. ikisi aynı değil sanırım.

varya kızlarrr bu egzersizlere başladığımdan beri sanki hastalanacağım zamanlar çok çabuk gelmeye başlıyor...((off benimde yaklaşıyor gene...((((((888

merhaba , 1 aylık evliyim ve vajinismus problemiyle uğraşıyorum evlendikten 2 hafta sonra psikiyatri tedavisine başladım , 2 . seansta doktor parmak egzersizi ödevleri verdi, önce orta parmakla denedik bi acı hissetmedim , sonra orta parmak ve işaret parmağı yani 2 parmak denedik ilk başta biraz yanma hissettim fakat sonra alıştım hatta bundan zevk aldığımı farkettim , eşimle iş dolayısı ile farklı şehirlerde yaşıyoruz . ayda 2 kez haftasonları görüşüyoruz . o nedenle parmak egzersizini 2 güne sığdırmak zorundaydık . cumartesi ve pazar parmak egzersizi yaptık ve pazar gün öğleden sonra penis denemesine geçtik fakat eşimde stresten sertleşme sorunu oldu ve penisle deneyemedik . fakat 2 parmakla çok rahat hızlı bi şekilde ileri geri yaparak egzersiz yaptık. 2 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle , sizce bu aşamadan sonra penisle başarabilirmiyim çok merak ediyorum????

başarırsın cnm:) benim parmak egzersizine başlayabilmem bile aylar aldı sen cabucak halletmişsin 13-14 ay vajinismustum.kasımda kurtuldum.şimdi 9 haftalık hamileyim.kendine güven acı yok emin ol.gerekirse jel kullan ben hep jel kullandım..

evet ben ilk denemede iki parmağıda başardım hemde eşimin parmağıyla başardım , bende inanamadım kendime hatta çok afedersiniz ama parmak egzersizi bi anda cinsel hazza dönüştü bende ve eşimden ileri geri yapmasını istedim ve bundan çok haz aldım, çok umutluyum ama işte bu egzersizi 2 güne sığdırmak zorundaydık , parmak egzersizini 2 dk da hallettik ve p..s denemesine geçtiğimizde eşimde sertleşme kaybından dolayı yapamadık ve benim memur olduğum şehre dönmek için otobüs saatim gelmişti , 2 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle umarım başarabilirim .

sagol canimmmmmm insallah bi an once yeneriz hepimizzzz... aynen bzm hastaligimiz pskolojikk ve egzersiz yapmadan once kendimi gevsetmemiz rahatlatmamiz gerekiyorr ben onu anladimmm...

hmm sicak suyun üstünde biraz oturman baya ise yaramis belki bende bu aksam denerim oyleee insalah bende de ise yarar.. senin adina cok sevindim canimm masallah sana devam et boyleee.. hep pskolojin iyi olsunn ozmn egzersizler cok rahat oluyor gercektenn... egzersizi nasil yapiorsan esinle o pozisyonda dene canimm daha kolay olur senin icinn...

cok sevindimmm canim esinle sorunlarinizi halletmenizee... sende egzersiz yap hazirlikli ol... sonra denersiniz ve bakmissin olmus bitmis insallahh guzel haberlerini bekliyoruzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…