- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.021
bu sogan kuru ne oluyor. geçmişe baktım ama bulamadım
canımm sogan kuru bebek için ıcıyoruz...ayrıca adet sancısı adet duzensızlıgı ve ıltıhaplara da ıyı gelıyor
adetlerim düzensiz ama doğum kontrol haplarından öyle. sancılara iyi geliyorsa denemek lazım o dönemlerim çok sancılı geçiyor benim
allah bozmasın cnm guzel gunler gelıyor...oda zamanla asılır ınsallah...bana kalırsa aynı gun gelın cıkacaksınız ınsallah
sağolasın koçuuuuuuuuuuum beniiiiiiiiim
bu gece yensek ne güzel olur canım
ya ben bişey yazacaktım unuttum
neyse aklıma gelince derim
2 gun konusmayınca ozluyorum walla muhabbetını ben sımdı annemdeyım eve gecınce olursan msnde goorusurz:)
valla ben de öyle!!! şu pc nin bozulması beni çok kötü etkiledi, hasret kaldık sana yaaa!!!
yaz bakalım haydi, bekliyorum buralardayım ben
bu gece yenmek benim için fazla iyimserlik olur valla ama neden olmasın
kız geldı ya benım pc1 hafta fln oldu
hatırladım şimde buzzer aldııımm
kocacıkımın koca ankarada bulamadığını ben tesadüfen fotokobi çektirmek için gittiğim büfede buldum
ama ben netten baktım buzzer +18 di ama benim aldığım buzzer plusmuş
ikisi aynı şey demi:26::26::26::26:
eşimin aldığı +18 olandan, nilayın tavsiye ettiği de oydu. ikisi aynı değil sanırım.
offff yanlışmı aldım şimdi:95::95::95::95::95::95:
napim onu içmesek mi
merhaba , 1 aylık evliyim ve vajinismus problemiyle uğraşıyorum evlendikten 2 hafta sonra psikiyatri tedavisine başladım , 2 . seansta doktor parmak egzersizi ödevleri verdi, önce orta parmakla denedik bi acı hissetmedim , sonra orta parmak ve işaret parmağı yani 2 parmak denedik ilk başta biraz yanma hissettim fakat sonra alıştım hatta bundan zevk aldığımı farkettim , eşimle iş dolayısı ile farklı şehirlerde yaşıyoruz . ayda 2 kez haftasonları görüşüyoruz . o nedenle parmak egzersizini 2 güne sığdırmak zorundaydık . cumartesi ve pazar parmak egzersizi yaptık ve pazar gün öğleden sonra penis denemesine geçtik fakat eşimde stresten sertleşme sorunu oldu ve penisle deneyemedik . fakat 2 parmakla çok rahat hızlı bi şekilde ileri geri yaparak egzersiz yaptık. 2 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle , sizce bu aşamadan sonra penisle başarabilirmiyim çok merak ediyorum????
başarırsın cnm:) benim parmak egzersizine başlayabilmem bile aylar aldı sen cabucak halletmişsin 13-14 ay vajinismustum.kasımda kurtuldum.şimdi 9 haftalık hamileyim.kendine güven acı yok emin ol.gerekirse jel kullan ben hep jel kullandım..
süpersin, böyle devam et!!! psikoloji çok önemli, çünkü bizim hastalığımız psikolojik biliyorsun. rahat olduğunda egzersiz de yağ gibi güzel oluyor. azıcık canın sıkkın olsa hemen bunalıp başarısız olabiliyorsun. bu durumlarda en önemlisi yılmamak. ara verip kendimizi rahatlatıp tekrar denemek. çünkü orası açık ve bu iş için yaratılmış bir yer :))) güzel haberlerine devam et, hadi bakalım
Merhaba Kızlar...
Dün akşam işte gelince hemen banyoya gittim...Geçenlerde burda bana kovanın içine kaynamış su koyup içine fındık kadar vazelin koyup üzerinde buharla oturmamı önerdiler bende uyguladım...inanırmısınız oturduğum anda sıcak suyun buharıyla hemen içimde kasılmalar açılmalar hissettim..en fazla 1 dakika oturdum..sonra odama gittim...yine egzersiz yaptığım pozisyonu aldım aynamda karşımda...ben daha önce aparat kullanmıştım fala aparatta çok baskı hissetmiştim bu nedenle bu sefer kulap çöpüne pamuk sardım yaklaşım 4 cm kadar üzerinide sitreçledim..sonra da üzerine jel sürdüm..hemen içine soktumm cuk içine girdi...sonuna kadarr acayip rahat girdi ama...ben oarada soktum çıkardım sürekli..kulak çöpünün boyutu küçük olduğundan çok fazla sonuna getirmedim olurda içine gire diye.:)))
sonrada kendime kullanmadığım bir rimel den aparat oluşturdum...onu da pamukladım sonrada üzerini streçledim..üzerine yine jel sürdüm...yaklaşık uzunlıl 10-11 cm kadar alabildim...:)))sonrada çıkardım soktum...içinde hareketler yaptım...hiç incitmedi beni inanın...ama daha önce yaptığım mumdan aparatı çöpe attım...bu rimel üzerinde deneyeciğim sürekli...pamukla kalınlaştıracağım...yanlız sıcak suyla bu buhar olayı banada yaradı kızlar..deneyin derim...
şimdi rimelde aparat kalınlığını sizce nasıl yapmalıyım...bu arada açıkca yazıyorum ben eşimle hep yatarak denemeye yapmaya çalıştım..şimdi egzersizlerde belime yastık kayarak deniyorum ayna karşısında bu işi penisle yaptığımızda belimizde yastıkda olmalı değilmi???benden haberle böyle...
kayraozlemin güzel haberlerinden sonra, bende de güzel haberler var. eşim iki gündür deneme yapmak istiyor ve sonuç başarısız olsa da deniyoruz. dün de aynı kayralardaki gibi ilk sertleşme gitse bile sonrasında tekrar tekrar sertleşme oldu. ama yine içime girebilecek düzeyde değildi. tabi ben de epeydir egzersiz yapmıyorum, biraz zorlanır gibi oldum. yine de elimden geldiği kadar ittirdim tam emin değilim ama biraz ucu girer gibi oldu sanırım. en azından yerine yerleşti, girmedi de girer gibi oldu diyeyim :))) hatta eşime jel süreyim dedim onu da kabul etti, jeli getirip sürüp deneyene kadar indi ama elimden geldiğince elimle tutup yerleştirmeye çalıştım. bu bile bir adımdır diyorum. artık eşimin yüzü gülüyor, şükür biraz kendine güveni geldi. hala içeceği denemedik ama denemeden olacak galiba diye sevinmeye başladı. ben tabiki suskunları oynuyorum, gülüyorum eğleniyorum, moral veriyorum. böyle böyle sanırım yeneceğiz.
kayrayla aynı gecede aynı şeyleri yaşadık yine. inşallah aynı gecede yener müjdeleri verir, çifte halaylar çekeriz. onun eşinin doktora gitmesine ayrıca çok çok sevindim. şimdilik bizde durumlar böyle. bu sabah yenmiş kadar sevinçli kalktım yerimden. gülsevdam, güneşin doğmasına çok az kaldı sanırım değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?