Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başarırsın canım egzersizden rahatsız olmuyorsun rahat yapmışsın denemen de rahat olur.

kul daralmayınca hızır yetişmezmiş, dünkü karamsarlığınızın yerini mutluluğun almasına çok sevindim canım.

walla tatlım plus fln bılmıyorum mınıcık kutuda pemde yada mavı olanı var:)

anladıgım kadarıyla sen hazırsın tabıkıde basarırsın hem ne guzel yenı evlısın sakın pes etme en guzel gunlerın...esının sorunu emınım gecıdır...kecıboynuzu pekmezı yesın bol bol:)

inş olur , bide bişey sorucam 2 parmakla egzersiz yaptığımızda hatta ileri geride yaptık ama hiç kanama olmadı , kafama takıldı 2 parmakla bozulması gerekmiyormu kızlık zarının ?

yok canım ille bozulacak diye bir kural yok ki zaten hep o zara taktığımızdan geliyor başımıza sen rahat ol doktoruna da sor istersen egzersiz yapınca genelde esniyor zar, yani hiç bozulmayabilir.

selam arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama yeni üye oldum.1 yıllık evliyim ben de vajiliyim.6 aylık evliyken nasıl olduysa hamile kaldım.ancak 2 aylıkken bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.ben de yardımlarınızı bekliyorum.lütfennnnnn

hosgeldın aramıza bebegıne uzuldum....1.sayfayı detayıyla bıroku canım

canım alabılfıgın en kucuk aparatla basla egzersıze yavas yavas cm lerı kalınlastır...

dün yazmistim 8 cm i rahat alabiLdim diyee... bgn de denedim ama olmadii.. bi gün bi günü tutmuyorrr yaa anlamadim gittiii.. neyse gece yaparim artik biraktim suan yapmak icimden gelmiyorr.. zorla yapmak isteyince de olmuyor sanirimmm...

dün yazmistim 8 cm i rahat alabiLdim diyee... bgn de denedim ama olmadii.. bi gün bi günü tutmuyorrr yaa anlamadim gittiii.. neyse gece yaparim artik biraktim suan yapmak icimden gelmiyorr.. zorla yapmak isteyince de olmuyor sanirimmm...

sen aksam dedgım gıbı basla boyle daha rahat oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…