- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.041
merhaba , 1 aylık evliyim ve vajinismus problemiyle uğraşıyorum evlendikten 2 hafta sonra psikiyatri tedavisine başladım , 2 . seansta doktor parmak egzersizi ödevleri verdi, önce orta parmakla denedik bi acı hissetmedim , sonra orta parmak ve işaret parmağı yani 2 parmak denedik ilk başta biraz yanma hissettim fakat sonra alıştım hatta bundan zevk aldığımı farkettim , eşimle iş dolayısı ile farklı şehirlerde yaşıyoruz . ayda 2 kez haftasonları görüşüyoruz . o nedenle parmak egzersizini 2 güne sığdırmak zorundaydık . cumartesi ve pazar parmak egzersizi yaptık ve pazar gün öğleden sonra penis denemesine geçtik fakat eşimde stresten sertleşme sorunu oldu ve penisle deneyemedik . fakat 2 parmakla çok rahat hızlı bi şekilde ileri geri yaparak egzersiz yaptık. 2 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle , sizce bu aşamadan sonra penisle başarabilirmiyim çok merak ediyorum????
kayraozlemin güzel haberlerinden sonra, bende de güzel haberler var. eşim iki gündür deneme yapmak istiyor ve sonuç başarısız olsa da deniyoruz. dün de aynı kayralardaki gibi ilk sertleşme gitse bile sonrasında tekrar tekrar sertleşme oldu. ama yine içime girebilecek düzeyde değildi. tabi ben de epeydir egzersiz yapmıyorum, biraz zorlanır gibi oldum. yine de elimden geldiği kadar ittirdim tam emin değilim ama biraz ucu girer gibi oldu sanırım. en azından yerine yerleşti, girmedi de girer gibi oldu diyeyim :))) hatta eşime jel süreyim dedim onu da kabul etti, jeli getirip sürüp deneyene kadar indi ama elimden geldiğince elimle tutup yerleştirmeye çalıştım. bu bile bir adımdır diyorum. artık eşimin yüzü gülüyor, şükür biraz kendine güveni geldi. hala içeceği denemedik ama denemeden olacak galiba diye sevinmeye başladı. ben tabiki suskunları oynuyorum, gülüyorum eğleniyorum, moral veriyorum. böyle böyle sanırım yeneceğiz.
kayrayla aynı gecede aynı şeyleri yaşadık yine. inşallah aynı gecede yener müjdeleri verir, çifte halaylar çekeriz. onun eşinin doktora gitmesine ayrıca çok çok sevindim. şimdilik bizde durumlar böyle. bu sabah yenmiş kadar sevinçli kalktım yerimden. gülsevdam, güneşin doğmasına çok az kaldı sanırım değil mi??
başarırsın canım egzersizden rahatsız olmuyorsun rahat yapmışsın denemen de rahat olur.
kul daralmayınca hızır yetişmezmiş, dünkü karamsarlığınızın yerini mutluluğun almasına çok sevindim canım.
hatırladım şimde buzzer aldııımm
kocacıkımın koca ankarada bulamadığını ben tesadüfen fotokobi çektirmek için gittiğim büfede buldum
ama ben netten baktım buzzer +18 di ama benim aldığım buzzer plusmuş
ikisi aynı şey demi:26::26::26::26:
merhaba , 1 aylık evliyim ve vajinismus problemiyle uğraşıyorum evlendikten 2 hafta sonra psikiyatri tedavisine başladım , 2 . seansta doktor parmak egzersizi ödevleri verdi, önce orta parmakla denedik bi acı hissetmedim , sonra orta parmak ve işaret parmağı yani 2 parmak denedik ilk başta biraz yanma hissettim fakat sonra alıştım hatta bundan zevk aldığımı farkettim , eşimle iş dolayısı ile farklı şehirlerde yaşıyoruz . ayda 2 kez haftasonları görüşüyoruz . o nedenle parmak egzersizini 2 güne sığdırmak zorundaydık . cumartesi ve pazar parmak egzersizi yaptık ve pazar gün öğleden sonra penis denemesine geçtik fakat eşimde stresten sertleşme sorunu oldu ve penisle deneyemedik . fakat 2 parmakla çok rahat hızlı bi şekilde ileri geri yaparak egzersiz yaptık. 2 hafta sonra tekrar buluşacağız eşimle , sizce bu aşamadan sonra penisle başarabilirmiyim çok merak ediyorum????
inş olur , bide bişey sorucam 2 parmakla egzersiz yaptığımızda hatta ileri geride yaptık ama hiç kanama olmadı , kafama takıldı 2 parmakla bozulması gerekmiyormu kızlık zarının ?
anladıgım kadarıyla sen hazırsın tabıkıde basarırsın hem ne guzel yenı evlısın sakın pes etme en guzel gunlerın...esının sorunu emınım gecıdır...kecıboynuzu pekmezı yesın bol bol:)
2 parmakla egzersiz yaptığımızda hiç kan gelmedi neden gelmedi kafama takıldı bi bilginiz varmı
canım nursena cvp vrmıs ama dedıgı gıbı egzersız yaptıgımız ıcın kırmızı gelmeyebılır bırcok arkadasımızdan gelmedı...
ben bu illeti yeneyimde kan umramda değil...
insallah cnm yeneceksn sende kımı ınsanın sadece kırmızı fobısı olabılıyor ama..
selam arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama yeni üye oldum.1 yıllık evliyim ben de vajiliyim.6 aylık evliyken nasıl olduysa hamile kaldım.ancak 2 aylıkken bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.ben de yardımlarınızı bekliyorum.lütfennnnnn
evet ama kırmızıyı artık düşünmemek gerekiyor bende..sadece vajiye odaklanıp yenmek istiyorum ve başarmak istiyorum denmeli diye düşünüyorum..
ya simdi egzersiz yapayim dedim ama bi türlü olmadi sokamadim mumu anlamadim yaa neyse gece bida denerim insallah ozmn olurr :26::26:
canım alabılfıgın en kucuk aparatla basla egzersıze yavas yavas cm lerı kalınlastır...
dün yazmistim 8 cm i rahat alabiLdim diyee... bgn de denedim ama olmadii.. bi gün bi günü tutmuyorrr yaa anlamadim gittiii.. neyse gece yaparim artik biraktim suan yapmak icimden gelmiyorr.. zorla yapmak isteyince de olmuyor sanirimmm...
sen aksam dedgım gıbı basla boyle daha rahat oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?