- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.061
ya simdi egzersiz yapayim dedim ama bi türlü olmadi sokamadim mumu anlamadim yaa neyse gece bida denerim insallah ozmn olurr :26::26:
ya simdi egzersiz yapayim dedim ama bi türlü olmadi sokamadim mumu anlamadim yaa neyse gece bida denerim insallah ozmn olurr :26::26:
eşinizin parmağı ile denemenizi öneririm . vajinaya ve eşinizin işaret parmağına jel sürün ve kontrol sizde olsun, eşinizin parmağını tutun biraz ıkının ve çok yavaş bi şekilde önce parmağın ucunu sokmayı deneyin eğer canınızın yandığını kasılmayı hissederseniz biraz bekleyin fakat parmağı geri çıkarmayın, eşiniz hiçbişekilde parmağını hareket ettirmesin parmağı siz itmeye çalışın . bence cinsellik duygu ve paylaşımdır, egzersiz yaparkende eşinizle bazı paylaşımlar yaşayarak rahatlayabilirsiniz. daha sonra orta parmağı ve işaret parmağını küs şeklinde yaparak almaya çalışın. egzersizleri denerken farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz, en rahat edeceğiniz pozisyonu keşfederek deneyin , başarılar diliyorum
bende dün akşam denedim ama yapamadım önceden bakmak bile istemiyordum dün gece bakabildim parmağımı üzerinde gezdirebildim ama daha ileriye gidemedim galiba yapamıycam umudum kalmdı artık
daha cok basındasın lutfen hemen pes etme...bız de boyle boyle yendık..bak daha once yapamadıgını yapıp bakmayı ve dokunabılmeyı basarmıssın...bugun baktın yarın kulak vubuguyla denem yaparsın lutfen pes etme....biz nasıl yaptık bizde aynı seylerı yasadık
yapabilirmiyim kulak çöpü bana çok daha korkutucu geliyor parmağım daha sıcak geliyor ama bir türlü yapamadım normal mi bu daha 2.günüm sizde böyle mi oldunuz bu akşam sarhoş olup denemeyi düşünüyorum sizce işe yararmı
bende dün akşam denedim ama yapamadım önceden bakmak bile istemiyordum dün gece bakabildim parmağımı üzerinde gezdirebildim ama daha ileriye gidemedim galiba yapamıycam umudum kalmdı artık
yapabılırsın tabıkı kulak cubugu parkmaktan daha ınce oldugu ve yapılması daha kolay oldugu ıcın kulak cubugu dıyorum ama sen nasıl rahat edıyorsan serce parmak dene...bugun degıl yarın jel sur yavas yavas degdır beklet ve sonra almaya calıs acele etmeden....
bende denedım ama bılıncaltı ızın vermıyor ki sen yınede dene bana faydası olmadı belkı sana olur ama benım pek umıdım yok...
jel sürmeyi ve ıkınmayı unutmayın , kastığınız anda durun bekleyin ama parmağı çıkarmayın vazgeçmeyin , doktorun önerisi olduğu için söylüyorum eşinizin parmağıyla yapın bunu, eş desteği çok önemli , ayrıca öncesinde ön sevişme yapıp bu egzersilere geçin yani sizde biraz olsun uyarılın ki egzersilerde daha rahat olun .
eşinizin parmağı ile denemenizi öneririm . vajinaya ve eşinizin işaret parmağına jel sürün ve kontrol sizde olsun, eşinizin parmağını tutun biraz ıkının ve çok yavaş bi şekilde önce parmağın ucunu sokmayı deneyin eğer canınızın yandığını kasılmayı hissederseniz biraz bekleyin fakat parmağı geri çıkarmayın, eşiniz hiçbişekilde parmağını hareket ettirmesin parmağı siz itmeye çalışın . bence cinsellik duygu ve paylaşımdır, egzersiz yaparkende eşinizle bazı paylaşımlar yaşayarak rahatlayabilirsiniz. daha sonra orta parmağı ve işaret parmağını küs şeklinde yaparak almaya çalışın. egzersizleri denerken farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz, en rahat edeceğiniz pozisyonu keşfederek deneyin , başarılar diliyorum
hepsi güzelde ben bunu nasıl yapıcam çok korkuyorum asla yapamazmışım gibi geliyor
şu illeti sarhoşken yenen olmamış mı hiç benim rahatlamam açısından bu çk önemli bir kişi bile olsa içkiyle yenen kendimi iyi hissedicem
hmmm bilmiorum ya once iyice alisayim kendim sonra es parmagiyla belki denerim.. ama o bana itici geliyor o yuzden yapabilcegimi sanmiyorumm... tavsiyelerin icin tesekkür ederimm..
bende doktoruma eşimin parmağıyla yapmanın bana itici geleceğini söyledim ama doktorum eşimin parmağı ile yapmamı söyledi ama kontrol yine bendeydi, parmak bi aparat gibi tutuyordum sadece
evetttt eve geldimmm eşim yok...rahat rahat egzersiz yapma zamanı...kızlar dediğim gibi kovaya sıcak su ve vazelinn etkisi oluyor...unutmayınn kaslar gevşiyor...ama dikkat edin yakmayın kendiizi...
onu bende denicektim ama hangi günler deneme yapacağımız belli olmadığı için yapmadım hala
bu vazelin pembe küçük kutularda olan demi.
şimdi bide reklamlarda çıkıyo ama bildiğin krem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?