Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benim durumummm..
Dün akşam işte gelince hemen banyoya gittim...Geçenlerde burda bana kovanın içine kaynamış su koyup içine fındık kadar vazelin koyup üzerinde buharla oturmamı önerdiler bende uyguladım...inanırmısınız oturduğum anda sıcak suyun buharıyla hemen içimde kasılmalar açılmalar hissettim..en fazla 1 dakika oturdum..sonra odama gittim...yine egzersiz yaptığım pozisyonu aldım aynamda karşımda...ben daha önce aparat kullanmıştım fala aparatta çok baskı hissetmiştim bu nedenle bu sefer kulap çöpüne pamuk sardım yaklaşım 4 cm kadar üzerinide sitreçledim..sonra da üzerine jel sürdüm..hemen içine soktumm cuk içine girdi...sonuna kadarr acayip rahat girdi ama...ben oarada soktum çıkardım sürekli..kulak çöpünün boyutu küçük olduğundan çok fazla sonuna getirmedim olurda içine gire diye.:)))
sonrada kendime kullanmadığım bir rimel den aparat oluşturdum...onu da pamukladım sonrada üzerini streçledim..üzerine yine jel sürdüm...yaklaşık uzunlıl 10-11 cm kadar alabildim...:)))sonrada çıkardım soktum...içinde hareketler yaptım...hiç incitmedi beni inanın...ama daha önce yaptığım mumdan aparatı çöpe attım...bu rimel üzerinde deneyeciğim sürekli...pamukla kalınlaştıracağım...yanlız sıcak suyla bu buhar olayı banada yaradı kızlar..deneyin derim...
şimdi rimelde aparat kalınlığını sizce nasıl yapmalıyım...bu arada açıkca yazıyorum ben eşimle hep yatarak denemeye yapmaya çalıştım..şimdi egzersizlerde belime yastık kayarak deniyorum ayna karşısında bu işi penisle yaptığımızda belimizde yastıkda olmalı değilmi???benden haberle böyle...

canım ben egzersizleirmi hep yarı oturur şekilde yapardım.ama eşimle denerken egzersiz pzisyonundaki gibi başaramadım .üstte rahat ettim.yani sen hazır olduğun zamn az buçuk hangi yöntemle deneyeceğini ayarlayabiliyorsun

evetttt eve geldimmm eşim yok...rahat rahat egzersiz yapma zamanı...kızlar dediğim gibi kovaya sıcak su ve vazelinn etkisi oluyor...unutmayınn kaslar gevşiyor...ama dikkat edin yakmayın kendiizi...

evet onunda etkısı oluyor ama su kapkaynak olucak:))belınızede havlu serın

canımmm kavga etme esınle belkı soylemeye cekınmıstır

canm sakın söyleme eşine gördüğünü belliki bilmeni istememiş çekinmiştir, gurur yapar erkekler bu meseleler biliosun çaktırma bence sen.
hem bak oda bişeler yapmaya çalışıomus kendince buda iyi bişey sonuçda

şu illeti sarhoşken yenen olmamış mı hiç benim rahatlamam açısından bu çk önemli bir kişi bile olsa içkiyle yenen kendimi iyi hissedicem

canim ickiymis,ilacmis aklina ne gelirse denedim ben insan caaresiz olunca yapamam dedigi seyleri yapiyor ama o ana gelince cin gibi oluyordum kendimi kasiyordumm yine, egzersizde yapamam diyordum ama cok kisa surede yaptim ve basardim canm onemli olan bu sorunu beynimizden atmak ve bu da egzersile oluyo.. ah keske diyorum egzersizi ilk basta yapsaymisim diye

dün yazmistim 8 cm i rahat alabiLdim diyee... bgn de denedim ama olmadii.. bi gün bi günü tutmuyorrr yaa anlamadim gittiii.. neyse gece yaparim artik biraktim suan yapmak icimden gelmiyorr.. zorla yapmak isteyince de olmuyor sanirimmm...

canim bende de oyle oluyodu birgun olup ertesi gun olmuyodu .. olmadiginda sicak bir dus al rahatla cnm.... moralinide hic bozma cok az kaldi bu dertten kurtulmana

artik mutluyum bir iki deneme basarili olmustu ama dun aksam git gellerde yaptik icime bi su serpildi artik tamamen korkumdan kurtuldum...inannin arkadaslar hic kor´kulacak birsey ykmus sadece baslarda kendimiz rahat olmadigimizdan kasilmalar olabilir ama rahat olun sadece hic aci yok burasi olmasa ama asla yenemezdim hepinize tesekkurler..

canım senin adına sevindim.nası egzersize zamnla alışıp koly bi şekilde ilerliyorsak.bununda alışma süresi oluor zamnla iice oturur.mühim olan başarmak

tebrikler canim.... tebrik etmismiydim hatirlamiyorumm.....

bir bucuk yııllık evlıyım ve esımle ılışkıye gıremıyrm işin kotusu artık yakınlaşmıyoruz bilee eşim beni suçluyor kadın olamıyor muşum ben....haklı belkıde..napıcam nerden baslıycam bılemıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…