Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaarrr iyi geceler... doktora gittim bugün jinekoloğa hiç bir problemin yok gayet normal herşey dedi.... hatta parmak egzersizleriyle biraz genişletmişsin yukarı doğru bile dedi..b anestol krem tavsiye etti.. bir de lustral sakinleştirir dedi veeee yolladı... çok şükür bi adımı daha geçtim :)))

canim doktora gidip fizyolojik bir sorun varmi diye gorundunmu hic.... canim ilk basta ilk sayfayi oku ... nefes egzersizleri yapmaya baslarsin daha sonra eline bir ayna alarak vajinani incele nefes al ver ikin vajinanin acildigini goreceksin canim bunu bir iki gun yap istersen .... dokunmaya calis daha sonra kulak copune jelatin sarip jel surup vajinana yerlestirmeye calis canm hic olmaz deme cunku bende oyle diyordum ama inan ne bir aci ne bise canim sadece cesaret et..bunlari yaparken tv karsisinda ol istersen daha iyi olur git gide cm leri artitriyoruz canim ve sonrada mutlu baslangic... ama buradan ayrilma cnm dewamli oku yenen arkadaslarin yazilarini oku motive et kendini herkes yapabiliyor sen neden yapamiyasin cnm...

1 yıllık evliyim.bende vajiliyim.eşim çok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten.6 aylık evliyken nasıl olduysa hamile kaldım.ama bebeğim 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.fiziki olarak bi problem yok.doktora da gittik.tek problem çok korkuyor olmam.eşim resmen duvara tosluyor ilişki sırasında.adam resmen ter döküyor

geçmş olsun canm fizyolojik bi probleminde yokmuş çok şükür,
hemen egzersizlere başlayabilirsin canm bende 1 yıl sonunda burda yendim
ilk sayfayı okudunmu hemen oku canm
muhakkak yapmaya çalış egzersizleri,başlayıpta yenemeyen yook
darısı sana inşşlh

arkadaşlar lütfen bana da yardım edin ne olur.bunalımdayım lütfennnnnnnnnnnn

hosgeldin cnm aramiza ..ilk sayfayi oku nefes egzersizleri yap cnm daha sonra eline ayna alarak vajinani tani nefes alip verieken ikin cnm vajinanin acildigini goreceksin serce parmagina pre... takarak vajinana yerlestirebilirsin eger onu yapamam diyorsan bir kulak copune jelatin sarip jel surup oyle dene canm...

teşekkür ederim cevap verdiğin için yaaa.okudum ilk sayfayı.bu egzersizleri yapmak istiyorum.çok sıkıntılı günler yaşıyorum

bundan sonra fiziksel bi problemim olmadığına göre acele etmeden yavaş yavaş yapmak istiyorum kızlar.... bi parmakta çok rahatım çok şükür... iki parmağa ne zaman geçmeliyim kızlar... şimdiden bile doktor genişletmişsin dedi.. biraz daha yapabilsem ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…