- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.121
teşekkür ederim cevap verdiğin için yaaa.okudum ilk sayfayı.bu egzersizleri yapmak istiyorum.çok sıkıntılı günler yaşıyorum
bundan sonra fiziksel bi problemim olmadığına göre acele etmeden yavaş yavaş yapmak istiyorum kızlar.... bi parmakta çok rahatım çok şükür... iki parmağa ne zaman geçmeliyim kızlar... şimdiden bile doktor genişletmişsin dedi.. biraz daha yapabilsem ne olacak bakalım
aman iyi gidiyor işi işte hala alışma evresindeyim,yanmalar huylanmalar devam ediyor:)))gün aşırı deniyoruz alışayım diye.bu arada bebek çalışmalarına da başladık
maşşalh sanaçok sevindim canm bol bol deneyin her defasında dahada kolay oluyo dimi?
Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda sağlıkla alırsınız inşşlh kucağınıza
neden bana kimse cevap vermiyor
canm sakın söyleme eşine gördüğünü belliki bilmeni istememiş çekinmiştir, gurur yapar erkekler bu meseleler biliosun çaktırma bence sen.
hem bak oda bişeler yapmaya çalışıomus kendince buda iyi bişey sonuçda
canımmm kavga etme esınle belkı soylemeye cekınmıstır
evet canm aynen bende inanamıorum hala çok uzak gelioduuu,çok şükür Allahatabi her geçen gün daha kolay oluyor ama işte huylanıyorum hala:))
o arada belki bebiş falan olur diye boş geçmemeye çalışıyoruz
valla bigün bunları konuşabileceğimi hayal bile edemezdim.....başardım üstüne bir ay geçti ve bebek mi yapsak diye düşünüyoruz....vay anasını beeeeee
bundan sonra fiziksel bi problemim olmadığına göre acele etmeden yavaş yavaş yapmak istiyorum kızlar.... bi parmakta çok rahatım çok şükür... iki parmağa ne zaman geçmeliyim kızlar... şimdiden bile doktor genişletmişsin dedi.. biraz daha yapabilsem ne olacak bakalım
kızlar ben geldim! nasılsınız? buradayım sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım.
yok canlarım kavga etmedim.
bi güzel dalga geçtimmm
neden bende gizli içtin deseydin beraber içerdik falan
ben egzersizlere başlamadan önce almış ama son dk içtiği için etkisi gece ortaya çıkıyomuş
beni neden uyandırmadın dedim tabi ben hergün ağlayarak uyuduğum için
sen sinirliydin kaldıramadım dedi
kızlar bu derdi aşmanın en kolay yolu egzersiz yapmak,
egzersizle 3 günde bile yenen arkadaşarımız oldu
sizde hiç düşünmenden başlayyın ,yanlış hiç birşey yok doktor tedavisi olan arkadaşlarında yaptığı egzersizler bunlar.
şerçe parmakla başlayabilirsiniz bol jel sürüp içeri almaya çalışın ne zmaan rahat alabildiyseniz hemen kullandığınız aparatı kalınlaştırıp tekrar deneyin .
inanın hiç anlamıcaksınız bile içeri alıp almadığınızı hissetmiceksiz hiç acı yok neredeyse.
bckbrc canm sen başlamışşın ne güzel devamıda çok rahat gelir inşşlh.
aysedirek sen hiç denedinmi egzersiz yapmayı, burayı ne zman buldun, haberdar mısın egzersizlerden
bugun mu gıttın cnm doktora?
bir parmagı rahat alabılıyormusun ıcerıde rahat hareket edebılıyormusun gıt gellerı yavs ta olsa hyapabılıyormusun?çok oldu bılıyorum ama:)
evet nilaycım bugün gittim.. hiç bir sorun yok gayet esnek orası dedi... bir de dedi ki sen kızlığını bile hafif bozmuşsun egzersizlerle dedi... iki kez yaptım en son dün gece gayet rahat alabildim. gitgelde de sorun yok çok şükür.. hatta 6tane kulak çubuğunu pre...fe sokup onu aldım o çok daha rahat oldu.. çok rahat gitgel yapabildim.. iki parmağı denemiştim dün gece o sıkışıp kaldı sadece ucu girdi.. şimdi sırada ne var söyleyin bakalımm :)
canım ben çok hızlı ilerlemiştim egzersizde bi zararını görmedim. zaten bişeyler alabildiğini gördükçe hızlanıyo insan.
kızlar selam. nasılsınız.. ben bugün doktora gittim 2 parmak 1 boğuma devam et dedi ya ben 2. boğuma geçirir diye düşünüyodumbir de eş parmağıyla da 1 parmak 1 boğum çalışın deedi. yani anlayacağınız bu hafta da olduğum yerde sayacam ya
evet devam .günde bitti. sen nasılsın varmı değişiklik?hosgeldın canım nasılsın soğana devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?