Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nilaycım kayraya da sordum senin doktor muayenen nasıl geçmişti.. yani bakınca vajinismussun dedi mi doktor ?? ben sorunca asla değilsin dedi... en kısa zamanda başlıyorum iki parmağa... küs gibi mi yapıyorduk iki parmağı ??

benım ılk muayenem zor gecmıstı kasmaktan ayaklarımı kacırmaya calısmaktan baktıramamıstım dogru duzgun..yok canım demedı vajınısmussun fln jel ve kas gevsetıcı vermıstı bı ıse yaramadı o ayrı

ayy canım ben hıc parmak egzersızı yaptım yanlıs bılgı vermm sana yapan arkadas varsa onlar cevaplasın

sağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim

sağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim
canım ben parmak egzersizi yaptım evet canım nasıl yaparsan yap önemli olan o iki parmağı içeriye alabilmek canım.ben iki parmağımı bitşitipip alıyordum içeride küs yapmaya çalışıyordum.canım ben aparat egz. yendim çünkü parmak uzunluğu beni tatmin etmiyordu o zamanlar sanki derinlerde biryerde canım acıyacak sanıyordum o yüzden parmak çok yapmadım aparat 12-13 cm yapınca kafamda bişeyler oturdu o şekilde gerçeğiyle yaptım.bir de ben dr desteğiyle yendim

sorun olrsa anlamadığın birşey burada mutlaka sor.. biri mutlaka cevap veriri sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.. ben de aşabilsem ben de yardım edicem ama :))
canım bende vajiyi yendim belki okumuşsundur 3 günde ama parmak yapmadım kulak çubuğu sadece birde mum. bende randevu almıştım 16 marta randevu tarihinden önce yendim ama şimdi muayeneden çekiniyorum nasıl muayene ediyor doktor öyle dokunmadan bakıyormu

canım hıc korkma doktoruna durumunu anlat emınım senı anlayacaktır...

canım ben de kulak çubuğundan başka aparat yapamadım. 6 kulak çubuğu yaptım çok rahat. ama mum asla girmedi çok sert geldi. o yüzden parmak denedim. ama ikiyi alamadım bi türlü.. bir de ben içeride hareket ettiremiyorum ki parmaklarımı. fiziksel birşey var sandım ama yokmuş ama hareket ettiremiyorum içeride.. nasıl olacak bilemiyorum....

arkadaşlar bende vajiyi yendikten sonra kadın doğum doktoruna gittim hemen.ama bayan olsun istedim hem beni daha iyi anlar dedim .ilk anlattım vajinusmustan yeni kurtuldum falan dedim anlayışla karşıladı çok duyar oldum bu vakalrı dedi muayene etti alttan dedim dr lütfen bana ne yapacvağınızı önceden söyleyin o şekilde yapalım dedim dr sağolsun hay hay dediaşama aşama anlattı ve çok koölay geçti muayene vanilal ultrason bile yaptırdım kendime inanamıştım.bundasn sonra hep aynı dr gidicem çünkü herkes anlayışlı olmuyor.hatta inanmıyorlar bile vajinusmus hastalığına bi nevi şımarıklık olarak tabir ediyor bazı cahil okumuşlar

canım 2 parmağını yani işaret parmağınla orta parmağını bitiştirip içeri itmeye çalış önce işaret parmağını sonra iki parmağını aynı anda it içeri.muma pamuk sar biraz daha yumuşak olur.üzerine streç geçir bol bol jel sür vajinana bir de bu hazırlağın aprata bu şekilde canım kolay gelsin allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…