- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.141
maşallah canım sukur bır sorun cıkmamıs...eee o zmn ıkı parmaga basla bakalım sakın sakın acele etmeden olmazsa olmadı dıye moral bozmak yok elbet olacak jelı bol sur guven kendıne bır parmagı yapabıldıysen emınım 2.parmagı kolay yapacaksın...
evet devam .günde bitti. sen nasılsın varmı değişiklik?
kızlar ben yeni geldim ne egzersizi bu anlatabilir misiniz?
slm canımnedenacaba doktorlar bu kadar yavas ılerletıyor vardır bır bıldıklerı elbet neyse sonu ii olsun sen bole devam et
canım ilk sayfayı baştan sona oku önce orada anlatılıyor egzersizler. ben de yeni sayılırım hoşgeldinn
evet devam .günde bitti. sen nasılsın varmı değişiklik?
nilaycım kayraya da sordum senin doktor muayenen nasıl geçmişti.. yani bakınca vajinismussun dedi mi doktor ?? ben sorunca asla değilsin dedi... en kısa zamanda başlıyorum iki parmağa... küs gibi mi yapıyorduk iki parmağı ??
tabi vardır bildikleri ama sizler hızlıca ilerliyosunuz yaa imreniyorum ya :) sonu ii olur inşallahh
kızlar ben yeni geldim ne egzersizi bu anlatabilir misiniz?
benım ılk muayenem zor gecmıstı kasmaktan ayaklarımı kacırmaya calısmaktan baktıramamıstım dogru duzgun..yok canım demedı vajınısmussun fln jel ve kas gevsetıcı vermıstı bı ıse yaramadı o ayrı
ayy canım ben hıc parmak egzersızı yaptım yanlıs bılgı vermm sana yapan arkadas varsa onlar cevaplasın
olsn sen yınede doktoun dısında bırsey yapma cnm ...
tamam tesekkur ederim simdi okuyorum hos bulduk bu arada:)
canım ben parmak egzersizi yaptım evet canım nasıl yaparsan yap önemli olan o iki parmağı içeriye alabilmek canım.ben iki parmağımı bitşitipip alıyordum içeride küs yapmaya çalışıyordum.canım ben aparat egz. yendim çünkü parmak uzunluğu beni tatmin etmiyordu o zamanlar sanki derinlerde biryerde canım acıyacak sanıyordum o yüzden parmak çok yapmadım aparat 12-13 cm yapınca kafamda bişeyler oturdu o şekilde gerçeğiyle yaptım.bir de ben dr desteğiyle yendimsağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim
canım bende vajiyi yendim belki okumuşsundur 3 günde ama parmak yapmadım kulak çubuğu sadece birde mum. bende randevu almıştım 16 marta randevu tarihinden önce yendim ama şimdi muayeneden çekiniyorum nasıl muayene ediyor doktor öyle dokunmadan bakıyormusorun olrsa anlamadığın birşey burada mutlaka sor.. biri mutlaka cevap veriri sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.. ben de aşabilsem ben de yardım edicem ama :))
sağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim
canım hıc korkma doktoruna durumunu anlat emınım senı anlayacaktır...canım bende vajiyi yendim belki okumuşsundur 3 günde ama parmak yapmadım kulak çubuğu sadece birde mum. bende randevu almıştım 16 marta randevu tarihinden önce yendim ama şimdi muayeneden çekiniyorum nasıl muayene ediyor doktor öyle dokunmadan bakıyormu
canım bende vajiyi yendim belki okumuşsundur 3 günde ama parmak yapmadım kulak çubuğu sadece birde mum. bende randevu almıştım 16 marta randevu tarihinden önce yendim ama şimdi muayeneden çekiniyorum nasıl muayene ediyor doktor öyle dokunmadan bakıyormu[/QUO
ben korkularımı anlattım canım bakire olduğumu söyledim sadece dudaklardan tutup açıcam öyle bakıcam dedi. gerçekten de öyle yaptı aşama aşama bana anlattı.. öyle çekiştirmedi zaten hafifçe araladı o kadar ... hiç korkulacak birşey değil. inan bana egzersizlerden kat kat kolay.. doktor da güven veriyorsa hiç çekinilecek birşey değil. hissetmedim bile. bi de doktorum söyledikleri çok iyi geliyo
canım ben parmak egzersizi yaptım evet canım nasıl yaparsan yap önemli olan o iki parmağı içeriye alabilmek canım.ben iki parmağımı bitşitipip alıyordum içeride küs yapmaya çalışıyordum.canım ben aparat egz. yendim çünkü parmak uzunluğu beni tatmin etmiyordu o zamanlar sanki derinlerde biryerde canım acıyacak sanıyordum o yüzden parmak çok yapmadım aparat 12-13 cm yapınca kafamda bişeyler oturdu o şekilde gerçeğiyle yaptım.bir de ben dr desteğiyle yendim
canım ben de kulak çubuğundan başka aparat yapamadım. 6 kulak çubuğu yaptım çok rahat. ama mum asla girmedi çok sert geldi. o yüzden parmak denedim. ama ikiyi alamadım bi türlü.. bir de ben içeride hareket ettiremiyorum ki parmaklarımı. fiziksel birşey var sandım ama yokmuş ama hareket ettiremiyorum içeride.. nasıl olacak bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?