Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hıc korkma doktoruna durumunu anlat emınım senı anlayacaktır...

vajinal ultrason zor olmuyor dimi

canim bende de oyle oluyodu birgun olup ertesi gun olmuyodu .. olmadiginda sicak bir dus al rahatla cnm.... moralinide hic bozma cok az kaldi bu dertten kurtulmana

aynen dün cok guzeldi bgn yapamadim birazdan gene egzersiz yapicam bakalim o zmn nasil olucak insallah yapabilirim.. aynen moral cok onemli artik bozmamaya dikkat edicemm insallah kurtulsam baska bisey istemiorum yaa...

sağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim

canim iki parmagi küs seklinde eldivenin bi parmak kismina gecir.. hani ameliyat eldivenleri olur ya onun bi parmagini kes ona gecir sonra ustune jel sürüp oyle yap.. tabi eldiveni güzelce yıka temiz olsun..insallah kolayca yaparsinn

slm canlarım
nasılsınız?ne var ne yok?
ben epeydir giremiyorum çok yoğunum buaralar egzersizde yapamıyorum en son 8cm de kalmıştım rahat oluyodu ama şuan nolur bilemem az sonra denicem inşallah zorlanmam
buarada geçmişe bakamadım umarım yeni gelinlerimiz olmuşturr içimde bi his sona yaklaştın diyoda işte sıkı bi egzersiz yapmam lazım umarım en kısa zamanda başardımmmmm yazabilirimm canlar öpüldünüz

iyiyiz canim sen nasilsin? bende birazdan egzersiz yapicam ve bende 8 cm mumdayim...sen yogun oldugun icin egzersiz yapamamissin bende regl oldugum icin 1hafta yapamadim ayni gidiyoruz yanii insallah ayni anda basaririzzzz

nasılsınız canlarımm?el van nasıl gidiyo egzersizlere başladınmı trinity sen naaptın hangi aşamadasın

ikimizde ayni anda elvan a yazdik hehe iyiyim canim sen nasilsin?? demin cvb vermistim sanaa:) reglm pazar bitti bende dün basladim egzersizlere basta zorlandim ama sonradan yapabildim 8 cm deyim canimm birazdan gene yapicam egzersiz insallah kolay olur yaa sen naptin nasil gidior egzersizler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…