- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.161
canım hıc korkma doktoruna durumunu anlat emınım senı anlayacaktır...
canım bende vajiyi yendim belki okumuşsundur 3 günde ama parmak yapmadım kulak çubuğu sadece birde mum. bende randevu almıştım 16 marta randevu tarihinden önce yendim ama şimdi muayeneden çekiniyorum nasıl muayene ediyor doktor öyle dokunmadan bakıyormu[/QUO
ben korkularımı anlattım canım bakire olduğumu söyledim sadece dudaklardan tutup açıcam öyle bakıcam dedi. gerçekten de öyle yaptı aşama aşama bana anlattı.. öyle çekiştirmedi zaten hafifçe araladı o kadar ... hiç korkulacak birşey değil. inan bana egzersizlerden kat kat kolay.. doktor da güven veriyorsa hiç çekinilecek birşey değil. hissetmedim bile. bi de doktorum söyledikleri çok iyi geliyo
bu doktora ilk defa gidicem adam tersmiş öyle dediler ama çok iyiymiş. stres oldum ya
arkadaşlar bende vajiyi yendikten sonra kadın doğum doktoruna gittim hemen.ama bayan olsun istedim hem beni daha iyi anlar dedim .ilk anlattım vajinusmustan yeni kurtuldum falan dedim anlayışla karşıladı çok duyar oldum bu vakalrı dedi muayene etti alttan dedim dr lütfen bana ne yapacvağınızı önceden söyleyin o şekilde yapalım dedim dr sağolsun hay hay dediaşama aşama anlattı ve çok koölay geçti muayene vanilal ultrason bile yaptırdım kendime inanamıştım.bundasn sonra hep aynı dr gidicem çünkü herkes anlayışlı olmuyor.hatta inanmıyorlar bile vajinusmus hastalığına bi nevi şımarıklık olarak tabir ediyor bazı cahil okumuşlar
bu doktora ilk defa gidicem adam tersmiş öyle dediler ama çok iyiymiş. stres oldum ya
walla canımher doktor bır degıl benım doktorum o kadarıyı o kadaranlayıslıkı adamın odukouyo canım acıyacak dıye hatta spekulumu falan hep ben aldım sonra doktora verdım oyle baktı egzersız yaptıgım ıcın ben alırken pek zorlanmadım...durumunu anlat yenı duzeldık ama tam olarak asamadıgını anlt
vajinal ultrason zor olmuyor dimi
vajinal ultrason zor olmuyor dimi
walla canımher doktor bır degıl benım doktorum o kadarıyı o kadaranlayıslıkı adamın odukouyo canım acıyacak dıye hatta spekulumu falan hep ben aldım sonra doktora verdım oyle baktı egzersız yaptıgım ıcın ben alırken pek zorlanmadım...durumunu anlat yenı duzeldık ama tam olarak asamadıgını anlt
bende spekulumdan korkuyorum hatta rendevu alırken bile spekulum olmadan smear testi yapıyormu diye sormuştum :) şimdi adetliyim zaten 5 gün ilişki yok sonrasında en fazla 2 defa olur kendime stres buldum ne güzel
canım spekulum taktırmadım o nasıl kolaymı.kalın bişeymi bi de o aleti açınca geriliyormu çok orası
anlatırsan korkularını seni ikna edici şekilde yaklaşacaktır canım.. sonuçta istemediğin birşeyi yapmaz... sen koskocaaa vajiyi 3 günde yenmiş kızsın.. senin öykünü okuyunca acayip gaz gelmişti bana.. böyle düşün vajiyi yendin,doktor muayenesi kısacık birşey
anlatırsan korkularını seni ikna edici şekilde yaklaşacaktır canım.. sonuçta istemediğin birşeyi yapmaz... sen koskocaaa vajiyi 3 günde yenmiş kızsın.. senin öykünü okuyunca acayip gaz gelmişti bana.. böyle düşün vajiyi yendin,doktor muayenesi kısacık birşey
herkes o çatal masadan korkar ben ondan korkmuyorumda adam iyi diye randevu aldım birde özel hastanede okadar masraf olacak ilgilenmezse yada ters davranırsa o zaman kötü işte
herkes o çatal masadan korkar ben ondan korkmuyorumda adam iyi diye randevu aldım birde özel hastanede okadar masraf olacak ilgilenmezse yada ters davranırsa o zaman kötü işte
sanmıyorum.. eğer ters olsa o kadar kadınlarla nasıl uğraşacak hem de adam iyi doktor diye adı çıkmış. biz kadınlar nazlı varlıklarız. adam öyle biri olsa kesin iyi demezlerdi sana bence :))
sanmıyorum.. eğer ters olsa o kadar kadınlarla nasıl uğraşacak hem de adam iyi doktor diye adı çıkmış. biz kadınlar nazlı varlıklarız. adam öyle biri olsa kesin iyi demezlerdi sana bence :))
ayın 16sında yazıcam buraya bakalım ne yapacak
canim bende de oyle oluyodu birgun olup ertesi gun olmuyodu.. olmadiginda sicak bir dus al rahatla cnm.... moralinide hic bozma cok az kaldi bu dertten kurtulmana
bende spekulumdan korkuyorum hatta rendevu alırken bile spekulum olmadan smear testi yapıyormu diye sormuştum :) şimdi adetliyim zaten 5 gün ilişki yok sonrasında en fazla 2 defa olur kendime stres buldum ne güzel
smear ınanaılmayacak kadar bası bır ıslem smear yapalım dedıgınde doktor benım gozlerın yerınden fırladı resmeninan bana sankı degmedı bıle sıvı alıyor ben hıc hıssetmedım ki ben kadar korkak yoktur doktor ıslemı bıtırmiş uzun mu surecek dıye soruyordum
canım spekulum taktırmadım o nasıl kolaymı.kalın bişeymi bi de o aleti açınca geriliyormu çok orası
canım bızım mum aparatları gıbı 7-8 cm sanırım ama ıcınde acıldıgı fln rahatsız etmıyor korkma gercekten o çatal denen sey sadece psıkolıjık ne kadar kasmazsan muayene o kadar rahat gecıyor
sağolasın canım sen mumla flan aparatla yaptın herhalde... dur bakalım biri sesimi duyup cevaplar belki... teşekkür ederim canım benim
slm canlarım
nasılsınız?ne var ne yok?
ben epeydir giremiyorum çok yoğunum buaralar egzersizde yapamıyorum en son 8cm de kalmıştım rahat oluyodu ama şuan nolur bilemem az sonra denicem inşallah zorlanmam
buarada geçmişe bakamadım umarım yeni gelinlerimiz olmuşturr içimde bi his sona yaklaştın diyoda işte sıkı bi egzersiz yapmam lazım umarım en kısa zamanda başardımmmmm yazabilirimm canlar öpüldünüz
nasılsınız canlarımm?el van nasıl gidiyo egzersizlere başladınmı trinity sen naaptın hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?