Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyiz canim sen nasilsin? bende birazdan egzersiz yapicam ve bende 8 cm mumdayim...sen yogun oldugun icin egzersiz yapamamissin bende regl oldugum icin 1hafta yapamadim ayni gidiyoruz yanii insallah ayni anda basaririzzzz

ayyyyy inşallahhhhh tatlım yaaa
bende 8 cm mum çalışıyorum inşallah kurtuluruz ya kendime güvenim geldi egzersizler sayesinde baya ilerledim maşalh diyim kendime
bi kurtulsak şu dertten yaaa ..canm benm ilk etapta cuk diye girmiyo ilk girişte biraz oyalanıyorum 15dk filan sonrasında ilerliyo bide mumun tamamı olmuyoo sendede bölemi?

nasılsınız canlarımm?el van nasıl gidiyo egzersizlere başladınmı trinity sen naaptın hangi aşamadasın

Canim geçmisi okuyordum oyzden geç yazdim kusura bakma.. Ya ben siteye giremiyorum.. açilmiyor delircem

Doktorumu ikna ettim baslamak istiyorum artik diye direttim.. kabul etti ama önce bu ayin 20sinde jinekologta randevum var o randevudan sonra baslicam egzersizlerime bu arada bana bi kitap verdi onu okuyorum.. ve jel ile birlikte vajinaya parmakla dokunmayi tavsiye etti o sürece kadar, birde nefes egzersizleri tabi.. bakalim hayirlisi.. Sen nasilsin canim nasl gidiyo

nasilsin canim napiorsun gözükmüorsun kac gündür nasil gidior egzersizlere baslamismiydinn sen?

Canimm iyim valla hala reglim devam ediyoo
Bugn yigenim dogurduuuu dünya tatlisii bi kizi olduuuuu.... Onu kucagima alinca ah bi su vajiden kurtulsamda bende boyle bi hazineye sahip olsam diye paraladim kendimi..
Banada artik 1 seneyi devirdin sira sende deyince üzüldm...
Bende istiyorum Kurtulupp bi bebek istiyorum.. ona bugün giysiler almaaya gittim.. böyle minnacik minnacik elbiseler çoraplarii ayakkabilari insan öyle hevesleniyoki
Inat ettim artik bu kabusa bi son vercem bende yenip Allahin izniyle bi bebek yapcam hihhhhhhhhh

Sen naptin tatlim.. Yazini okudum.. bence sen geç saatlerde daha rahat egzersiz yapabilyosn.. biraz kafani dagit ve yine yaparsin güven kendine

insallah canimmmmmm.. boyle giderse 1 ay icinde kurtuluruz insallah canimmm egzersizlerimizi ihmal etmeyelim hergün en az bi saat yapmaya calisalimm boyle boyle alisicaz kurtulcaz insallah... ilk basladigimizda sanki vaji ye bakabiliyormuyduk yada dokunabiliyor muyduk??? ben kendi kendime bile bakayim desem bacaklarimi kasiyordummm ayna karsisindaa... simdi geLdigimiz duruma bakkk 8 cm mum sokabiliyoruzzz... eee p...s ztn 12 cm fln.. az kaldi yani insallahh.. Allahin izniyleee... canim bende ilk sokcagim zmn dedigin gibi 10 15 dakka oyalaniyorum ama ilk girdikten sonrasi rahat oluyor sonuna kdr sokuyorum sonra git gel yapiyorum cikarip bida sokuyorum rahat oluyor yanii... mumu uzunluk olarak 8 9 cm kdr sokabiliyorum canimm gerisini ittirsem gene girer ama o kısmında eldiven olmuyor strec oluyor o yuzden sokmuyorum bende... ilk giristeki duvar gibi yeri gectikten sonra gerisi kayip gidiyor canimm sende oyle yap popoya dogru devamli gitsen ilerliyorr baya...

InsAllah canim en kisa zamanda bunu okadar içten istiyorumki..

Canim ins ilerlersin.. nezamandir 8 de takili kaldin galiba.. Rahat alabiliyosan biraz büyüt derim..
Seninde yenmene az kaldi hadi sende yende pesinden gelelim

hmm masallah Allah anali babali büyütsün insallah... darisi basimizaaa ve tüm isteyenlere insallah... canim cok iyi anliyorum senii... benim cevremdeki herkes hamile banada soruyorlar bende düsünmüyorum daha diyorum... ama içim gidiyor ufak bebekleri görünce... bi an once yensemde benimde bebegim olsa diye dua ediyorumm... insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu hastaliktan canimm... sonrada saglikli hayirli evlatlarimiiz olur Allahin izniylee... aynen ben geceleri yapiyorum rahatca.. gündüzleri pek vaktim olmuyorr... birazdan gene yapicam insallah kolay olurr canimm...

insallah hepimiz ayni zamanda yenelim ve burda basardikkkkkkkkkkk yazalimmm en kisa zamanda insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bende simdi egzersiz yapcam sonra direk yataga geciyorum uykum geliyorrr ama yatmadan once foruma girip egzersizin nasil gectigini yaziyorummm... hadi egzersiz basina gecelimm sonra konusuruz gene canimmm

Amin canim insAllah.. Ben düsünmüyordum aslinda.. Ama esim çok istiyo..konusu bile açilinca Yüzündeki ifade degisiyo ve bu benim çok hosuma gidiyo.. Hayirlisi neyse o olsn canim..

tamm canm bende çıkıcam egzersiz yapim en azından yarım saat falan baya boşladım inş.1 aya kalmaz yenerizzzz öpüyorumm görüşürüzz

Canim tebrik ederimmmm negüzel kurtuldun artik !!!!!! senin yerinde ve yenmis olanlarin yerinde olmak isteyen binlerce vajili var!! Allah bizlerede nasip etsin ins en kisa zamanda

InsAllah canim en kisa zamanda bunu okadar içten istiyorumki..

Canim ins ilerlersin.. nezamandir 8 de takili kaldin galiba.. Rahat alabiliyosan biraz büyüt derim..
Seninde yenmene az kaldi hadi sende yende pesinden gelelim

evet canm epeydir 7 8 cmde takılı kaldım ilerlemek istiyorumda işte egzersiz yapamaya fırsatım olmuyo sıkı tutsam egzersizleri belki 1 aya kalmaz yenerim Allah ın izniylee.artık bundan sonra inş. ben çıkıyorum cnm egzersiz yapayım biraz yine görüşürüz tatlım öptümm

Tamam canim yapacaksin güven kendine!! iyi geceler

Canim ben ilk aylarimda jinekologa gittim.. çünkü esimle iliskiye giremiyordukk.. ne yapacagimi bilemiyordum.. kime gidilr böyle durumlarda ne yapilir bilmiyordum benimde aklima jinekolog geldi..
geç bakalim çatala dedi anammm geçtimki geçmez olaydim bacaklarini aç dedi açamadim zar zor tuttu bacaklarimi rahatlatmaya çalisti.. sonra bakmak istedi izin vermedim kastim.. çok ince bi çubukla bakiyim dedi kesinlkle izin veremedim bacaklarimi istem disi kapattim, aglamaya basladim.. firladim çataldan sen böyle yaparsan seni kontrol edememki dedi.. okadar kasmisinki kendini senin zihinsel olarak önce bi rahatlaman gerekir dedi.. sonra
vajinusmussun dediydi bana ilk gitmemde..
ilk defa ozaman duydum bu kelimeyi ' 1 senemi zehir eden o VAJInuSmuS' kelimesini..
ama Allaha sükür artik okadar kasmiyorum.. yani vajinusmus oldugun herhalinden belli oluyo tedavide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…