- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.181
iyiyiz canim sen nasilsin? bende birazdan egzersiz yapicam ve bende 8 cm mumdayim...sen yogun oldugun icin egzersiz yapamamissin bende regl oldugum icin 1hafta yapamadim ayni gidiyoruz yanii insallah ayni anda basaririzzzz
nasılsınız canlarımm?el van nasıl gidiyo egzersizlere başladınmı trinity sen naaptın hangi aşamadasın
nasilsin canim napiorsun gözükmüorsun kac gündür nasil gidior egzersizlere baslamismiydinn sen?
Canim geçmisi okuyordum oyzden geç yazdim kusura bakma.. Ya ben siteye giremiyorum.. açilmiyor delircem
Doktorumu ikna ettim baslamak istiyorum artik diye direttim.. kabul etti ama önce bu ayin 20sinde jinekologta randevum var o randevudan sonra baslicam egzersizlerime bu arada bana bi kitap verdi onu okuyorum.. ve jel ile birlikte vajinaya parmakla dokunmayi tavsiye etti o sürece kadar, birde nefes egzersizleri tabi.. bakalim hayirlisi.. Sen nasilsin canim nasl gidiyo [/QUOT
canm çok sevindim senin adına başlarsın en kısa zamanda ilerlersin çabucak ve inşallahh sende bende trinity ve diğer arkadaşlarda başardımmm yazar buraya..vajili kimse kalmazz inşallahh
bende iyiym cnm gündüzleri çalışıyorum işe git gel akşamada yorgunluktan ölüyorum erkenden yatıyorum bugün bi bakayım dedim forma
egzersizlerde 8cm mumda kaldım az sonra denicem sonrada cumburlop yatağa:))
ayyyyy inşallahhhhh tatlım yaaa
bende 8 cm mum çalışıyorum inşallah kurtuluruz ya kendime güvenim geldi egzersizler sayesinde baya ilerledim maşalh diyim kendime
bi kurtulsak şu dertten yaaa ..canm benm ilk etapta cuk diye girmiyo ilk girişte biraz oyalanıyorum 15dk filan sonrasında ilerliyo bide mumun tamamı olmuyoo sendede bölemi?
canm çok sevindim senin adına başlarsın en kısa zamanda ilerlersin çabucak ve inşallahh sende bende trinity ve diğer arkadaşlarda başardımmm yazar buraya..vajili kimse kalmazz inşallahh
bende iyiym cnm gündüzleri çalışıyorum işe git gel akşamada yorgunluktan ölüyorum erkenden yatıyorum bugün bi bakayım dedim forma
Canimm iyim valla hala reglim devam ediyoo
Bugn yigenim dogurduuuu dünya tatlisii bi kizi olduuuuu.... Onu kucagima alinca ah bi su vajiden kurtulsamda bende boyle bi hazineye sahip olsam diye paraladim kendimi..
Banada artik 1 seneyi devirdin sira sende deyince üzüldm...
Bende istiyorumKurtulupp bi bebek istiyorum.. ona bugün giysiler almaaya gittim.. böyle minnacik minnacik elbiseler çoraplarii ayakkabilari insan öyle hevesleniyoki
Inat ettim artik bu kabusa bi son vercem bende yenip Allahin izniyle bi bebek yapcam hihhhhhhhhh
Sen naptin tatlim.. Yazini okudum.. bence sen geç saatlerde daha rahat egzersiz yapabilyosn.. biraz kafani dagit ve yine yaparsin güven kendine
canım ben egzerside yapıcam şimdi..bildiğimiz pembe vazelin...her yerde var..markası falan hiç önemli değil..
fındık kadar suya koy buharı vajiye alıyor...
hmm masallah Allah anali babali büyütsün insallah... darisi basimizaaa ve tüm isteyenlere insallah... canim cok iyi anliyorum senii... benim cevremdeki herkes hamile banada soruyorlar bende düsünmüyorum daha diyorum... ama içim gidiyor ufak bebekleri görünce... bi an once yensemde benimde bebegim olsa diye dua ediyorumm... insallah en kisa zamanda kurtuluruz bu hastaliktan canimm... sonrada saglikli hayirli evlatlarimiiz olur Allahin izniylee... aynen ben geceleri yapiyorum rahatca.. gündüzleri pek vaktim olmuyorr... birazdan gene yapicam insallah kolay olurr canimm...
Ya vazelin ne?? :44: Kizlar burdada varmidir acaba?? Bende denemek istiyorum sicak suyla birlikte..
insallah hepimiz ayni zamanda yenelim ve burda basardikkkkkkkkkkk yazalimmm en kisa zamanda insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbende simdi egzersiz yapcam sonra direk yataga geciyorum uykum geliyorrr ama yatmadan once foruma girip egzersizin nasil gectigini yaziyorummm... hadi egzersiz basina gecelimm sonra konusuruz gene canimmm
hersey yolundami, sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz
artik mutluyum bir iki deneme basarili olmustu ama dun aksam git gellerde yaptik icime bi su serpildi artik tamamen korkumdan kurtuldum...inannin arkadaslar hic kor´kulacak birsey ykmus sadece baslarda kendimiz rahat olmadigimizdan kasilmalar olabilir ama rahat olun sadece hic aci yok burasi olmasa ama asla yenemezdim hepinize tesekkurler..
InsAllah canim en kisa zamanda bunu okadar içten istiyorumki..
Canim ins ilerlersin.. nezamandir 8 de takili kaldin galiba.. Rahat alabiliyosan biraz büyüt derim..
Seninde yenmene az kaldi hadi sende yende pesinden gelelim
evet canm epeydir 7 8 cmde takılı kaldım ilerlemek istiyorumda işte egzersiz yapamaya fırsatım olmuyo sıkı tutsam egzersizleri belki 1 aya kalmaz yenerim Allah ın izniylee.artık bundan sonra inş. ben çıkıyorum cnm egzersiz yapayım biraz yine görüşürüz tatlım öptümm
hersey yolundami, sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz
kayracım ben de bi gaza geldim2 parmağa geçtim ama yapamadım.. moralimi de bozmak istemiyorum.. o yüzden doğru zamanda yapmak istiyorum.. bir de bişey soracam kızlar... doktor muayenesinde size vajinismussunuz dedi mi doktor ?? bana asla yok öyle birşey kasılma kapanma falan hiç birşey yok dedi... gayet normal dedi.. yani vajinismus olduğu insanın muayenede belli oluyor mu sizce normalde??
iyiyz cnm sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?