Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende hiçbir ilerleme yokk tam gaza geldiğim vakit hasta oldum yeni bitti baslamak istiyorummm bakmayı basardım bakalım inşallah devamı gelirrr...eşim çok mutsuz tabi bendee hergün birilerinin cocugu olacagını duymak bizi cok üzüyüo bizimde olsun istiyo eşim. bende cokk istiyorummm bebeğimiz olsun :26 onu üzgün görmek beni iki kat kahrediyoo

benimde vajinusmus oldugumu doktor muayene edince söledi ama ben kendim biliyordummm duyduklarımdan flnn

iyi geceler hanımlar bende 6 aylık evliyim.evliliğimin başlarında bende ilişkiye giremiyordum. denemeler esnasında hamile kaldığımı ögrendim şuanda 4 aylık hamileyim. ben egzersizi başlamıştım ama yarım bırakmak zorunda kalmıştım. ama nefes egzersizlerine devam ettim önce birazını geçen haftada tamamını aldım artık. gel gitte yapıyorum. allah herkese nasip etsin bu duyguları

iyi gecelerrr tull.. tam iliskiye giremeden mi hamile kaldin?? ve gecen hafta ilk kez mi iliskiye girdin? insallah bebegini sagsalim kucagina alirsinnn...

canim hemen egzersizlere basla.. once serce parmakla basla.. ıkın nefes alip ver ve popoya dogru ittir yavas yavas.. ilerlemiyorsa cikarma bekle gevse rahatla sonra devam et.. serce parmaga iyice alis sonra isaret parmaga gecersinnn canimm... bi an once basla.. hiç vakit kaybetmee..

iyi gecelerrr tull.. tam iliskiye giremeden mi hamile kaldin?? ve gecen hafta ilk kez mi iliskiye girdin? insallah bebegini sagsalim kucagina alirsinnn...

iyi geceler evet tam ilişkiye girmeden hamile kaldım ilk kez geçen hafta ilişkiye girdim çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip esin inşallah

iyi geceler evet tam ilişkiye girmeden hamile kaldım ilk kez geçen hafta ilişkiye girdim çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip esin inşallah

amin insallah.. bende cok istiyorum bebek.. su hastaliktan bi kurtulsam Allahim hemen nasip etse de bende hamile kalsam.. ahh ahh cok ama cooookkkk istiyorummm.. yendigine de sevindimm.. peki nasil yendin neler yaptin anlatirsan sevinirimmm...

amin insallah.. bende cok istiyorum bebek.. su hastaliktan bi kurtulsam Allahim hemen nasip etse de bende hamile kalsam.. ahh ahh cok ama cooookkkk istiyorummm.. yendigine de sevindimm.. peki nasil yendin neler yaptin anlatirsan sevinirimmm...

inş en kısa zamanda kurtulursun canım gerçekten çok zor bu durum ben egzersizlerimi yaparken ögrendim hamile olduğu once çok şaşrdım. sonra araştırdım benim gibi olan bir çok hamile varmış ama nefes egzersizimi bırakmadım devam ettim doktorumdan jel kullanmamın sakıncası olup olmadığını ögrendim.

insallah yaa.. ee jel kullandin nefes egzersizleri yaptin sonra yendin mi ?

Kizlar ben düsüp duruyorum siteden.. :95::95:
Giremedigim zamanlar anlayinki açilmiyo site !!
Size iyi geceler diliyorum ve çikiyorum kendinize iyi bakin canlar..

canım inşallah az kaldı seninde güneşin doğucak geçmişe sünger çekip geleceğe daha farklı bakıcaksın
bunu yürekten inanarak dıyorum daha vajıyı yendıkten osnrakı alısma sürecini konusucaz teyze olcaksın bıze destek olcaksın :)
guzel gunler bızlerle olucak inşallah

sela ıle sen ruh ıkızısınız galıba :) aynı zamanda guzel haberlerle bızlerlesınız

sakın esıne bırsey deme dıcektım bu mesajını gördüm sorun olmamasına sevındım
ama canım bazı seylerı bu devrede görmezden gel psıkolojık ıse senın bılmen bıle onu etkıler
ınsallah hersey su gıbı akar gıder dert tasalar ve guzel haberlerı pes pese alırız sızlerden

kizlarrr bana iyi gecelerrr size günaydınlarrrrr gece egzersiz yapmaya basladim yarim saat ugrastim 8 cm lik mumu sokamadim.. sonra ara verdimm sonra gene oturdum yapicam ben bunu diyee.. ugrasip oturup bi kez sokabildim icimde beklettim git gel yaptim vaji icinde dairel hareketler yaptim vaji iyice esnesin diyee sonra cikardim baktim vaji gercekten esneyip büyümüstü... sonra gene soktum rahatca girdii hani bi yer var ya duvar gibi orayi gecmekte hepimiz zorlaniyoruz orayi yavasca gectim sonuna kdr ilerlettim sonra bida cikardim yine soktum her defasinda duvar gibi yeri daha kolay gectimm sanirim yavas yavas cözüyorum hangi türlü soksam daha kolay girior diyee.. sonra git gel yaptim baslarda cok yavas yapiordum bu sefer hizli hizli yaptim oda oldu... ayyyyyy cok mutluyumm suannnn masallah banaaaa insallah boyle devam ederim ve bi an once yenerim bu hastaligiiiiiii...hemen sica sicagina yazayim dedimmm ben yatiyorum simdi bugunluk bu kdr egzersiz yeter msjimi görenler cvb yazsin lutfennn

canım senin yazını okumadan yazdığın saate bakınca dedim aha bu kız yendi
ama yinede güzel haberler var maşallah
böyle davam canım

sela ıle sen ruh ıkızısınız galıba :) aynı zamanda guzel haberlerle bızlerlesınız
ewet öyle oluyo canım:)) bu da demek oluyo ki sela yendiğinde bende yenicem :))

yok canım söylesem de kızmıyorum hiç maşallah aramız çok iyi bu günlerde
sanki yeni ewlenmişiz gibi hissediyorum.
ama dün deneme yapamadık ya nedense ikimizdede bi ağırlık vardı yorgun hissediyorduk.
inşallah akşamları yorgun olmam iş vajime engel olmaz injallah:18::18::18:

Kızlar günaydın...
Dün akşam egzersiz yaptım yine..:))))
bu sefer bacaklarımı açtığımda fındık kadar delik gördüm yanii açıktı..önceki gecelerde 5-6 cm almıştım...dün akşam ise boydan 9 cm uzunluk soktum..genişlikte 8 cm alabildim...içinde tuttum..tutarkende bu sefer elimle aparatı arada bir oynattım içinde yavarlamaya çalıştım...ben hep sizlerden fikir e destek alarak yapıyorumm...hiç acı hissetmedim ama...egzersizim bittikten sonra sadece sanki içimde bişey varmı gibi bişeyler hissetim hep o kadar yani..
şimdi ne yapayımmm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…