- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.221
hıc oyle dusunme canım bız cok ozel ınsanlarız bende hep neden ben derdım evlılıgım en guzel gunlerı neden boyle huzunlu gecer derdım...derler ya hersey de vardır bır hayır o kadar yerınde dogru bır soz ki...acaba boyle bır sorunum olmasaydı ılk gunden bugune kadar bugun bu kadar mutlu olabılecekmıydım...ben 3 yıllık evlılıgım boyunca son 5 aydır yasadıgım mutlulugu yasamadım bu mutluluk gec geldı tam zamanında geldı herseye sıfırdan basladık...hıc uulme yenınce benı anlayacaksınm...
günaydın canımm...
sela ıle sen ruh ıkızısınız galıba :) aynı zamanda guzel haberlerle bızlerlesınız
canım popo yönüne doğru eğim var ya yine o şekilde olacak şekilde.
gördüm yazdım canım ama sonra baktım kimseden ses çıkmayınca çıktım, çok fazla oturamıyorum bilgisayar başında, burda kimse isme falan takmaz canım ama yenenlerden pek fazla kimse kalmadı yenen gidiyor o yüzden cevap verecek kimse kalmıyor, şu an tek başımayım topikte baktım yarım saattir kimse yok.
canım destek için sağol...daha deneyemedim bakalım ne olacak
gunaydııınnKızlar günaydın...
Dün akşam egzersiz yaptım yine..:))))
bu sefer bacaklarımı açtığımda fındık kadar delik gördüm yanii açıktı..önceki gecelerde 5-6 cm almıştım...dün akşam ise boydan 9 cm uzunluk soktum..genişlikte 8 cm alabildim...içinde tuttum..tutarkende bu sefer elimle aparatı arada bir oynattım içinde yavarlamaya çalıştım...ben hep sizlerden fikir e destek alarak yapıyorumm...hiç acı hissetmedim ama...egzersizim bittikten sonra sadece sanki içimde bişey varmı gibi bişeyler hissetim hep o kadar yani..
şimdi ne yapayımmm???
gunaydııınn
ooo maşallah canım sona az kaldı 8 cm ı rahat alabıldınmı gıt gel yaptınmı cıkarıp ckarıp gerı aldınmı:) bu aksam egzersızınde bı yarım saat aynı dedıklerımı yap ve 9 cm lık bır aparat hazırla ardından 9 cm de cuupp dıye alıcaksın emınım
canımm benim hep sizlerin desteğiyle oluyor...aslında bir anda heyecanlanıyorummm oldu diye...bazen egzersiz yaparken sıkılıyorum aslında..ama yapıcam ve başarmalıyım diyorum...çünkü eşimle gerçekten mutlu olmak istiyorum..demiştim dile kolay 3 yılll((hatta 3,5 yıl olcak...
neysee canımmm 8 cm aldım ama yavaş yavaşşş...git gel çok yapmadımm..içinde tuttumm ve sürekli oynattım yuvarladım...bir iki defa çıkardımm...ama dediklerini yapıcam tekrar..benim aparat rimelden oluşuyor..önce peçete sardım sonrada üzerine pamuk ve jel sürüyorum..şimdi pamuğu biraz daha arttırayımm...inşallahhhhhh allahımm inşallahh..:))))
canım benım aslında egzersızı yaptıkca yapasın gelıyor ılerlemekınsanı daha da bır mutlu edıyor daha bır heveslendırıyor....lutfen her bos anında anında egzersız bende tam 3.yılımda yendm ve suan gecırdıgım 3 yıla o kadar cok uzuluyorumkı bunun ıcın mı ben hayatımı mahvetmısım dıyorum....
canım zaten ben sizler sayesinde bir kez daha mutluyum ve güçlüyüm...sizden aldığım tüm pozitif sözler beni her zaman dahada güçlü yapıyor...
egzersiz hep yapmak istiyorum fakat çalışıyorum..ancak akşamları yapabiliyorum...
benimde 1 yıla yaklaştı
o kadar sevınıyorumkı erkenden burayı bulanları ben elımde ınternet neden daha once buraya gelmedım dıye kızıyorum kendıme en guzel zmanlar elını cabuk tut 1.yılında yenbende evlılık yıldonumume 4 gun kala yenmıstım
nilay sen neler yapıyosun hayat nasıl?
inşallah nilaycım...ben senin geçen yazdıklarına cvp yazdım ama görmedin galiba. ben dün epilasyon yaptım çok fena acıdı aslında dün deneyecektim ama o acıyla ikisini kaldıramam diye eşimle yemeğe çıktık kaldı. iyiki varsın
canım benım aslında egzersızı yaptıkca yapasın gelıyor ılerlemekınsanı daha da bır mutlu edıyor daha bır heveslendırıyor....lutfen her bos anında anında egzersız bende tam 3.yılımda yendm ve suan gecırdıgım 3 yıla o kadar cok uzuluyorumkı bunun ıcın mı ben hayatımı mahvetmısım dıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?