Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah nilaycım en kısa sürede anlarım.gerçekten herşeyde hayır var. tanıdıklarım hamile kalmıştı. üstelik çocukları vardı.bana ee hadi sıra sende diyorlardı her fırsatta. hatta hamile haberi aldık sen sandık diyorlardı bende çok üzülüyordum. şimdi o kişilerden biri ölü doğum(düşük) yaptı,diğeri düşük tehlikesi var. tabiki çok üzüldüm onlar için.ama neden ben hamile değilim demiştim.iyikide öyle olmadım. belki geç olacak ama çok iyi çok hayırlı geçecek herşey. ama yinede bazen çok karamsarlaşıyorum

gunaydııınn
ooo maşallah canım sona az kaldı 8 cm ı rahat alabıldınmı gıt gel yaptınmı cıkarıp ckarıp gerı aldınmı:) bu aksam egzersızınde bı yarım saat aynı dedıklerımı yap ve 9 cm lık bır aparat hazırla ardından 9 cm de cuupp dıye alıcaksın emınım

canımm benim hep sizlerin desteğiyle oluyor...aslında bir anda heyecanlanıyorummm oldu diye...bazen egzersiz yaparken sıkılıyorum aslında..ama yapıcam ve başarmalıyım diyorum...çünkü eşimle gerçekten mutlu olmak istiyorum..demiştim dile kolay 3 yılll((hatta 3,5 yıl olcak...
neysee canımmm 8 cm aldım ama yavaş yavaşşş...git gel çok yapmadımm..içinde tuttumm ve sürekli oynattım yuvarladım...bir iki defa çıkardımm...ama dediklerini yapıcam tekrar..benim aparat rimelden oluşuyor..önce peçete sardım sonrada üzerine pamuk ve jel sürüyorum..şimdi pamuğu biraz daha arttırayımm...inşallahhhhhh allahımm inşallahh..:))))

canım benım aslında egzersızı yaptıkca yapasın gelıyor ılerlemekınsanı daha da bır mutlu edıyor daha bır heveslendırıyor....lutfen her bos anında anında egzersız bende tam 3.yılımda yendm ve suan gecırdıgım 3 yıla o kadar cok uzuluyorumkı bunun ıcın mı ben hayatımı mahvetmısım dıyorum....

canım zaten ben sizler sayesinde bir kez daha mutluyum ve güçlüyüm...sizden aldığım tüm pozitif sözler beni her zaman dahada güçlü yapıyor...
egzersiz hep yapmak istiyorum fakat çalışıyorum..ancak akşamları yapabiliyorum...

gercekten suan en cok ıhtıyacınız olansey destek oda bızde mevcutaksamları yap cnm yeterkı yap

inşallah nilaycım...ben senin geçen yazdıklarına cvp yazdım ama görmedin galiba. ben dün epilasyon yaptım çok fena acıdı aslında dün deneyecektim ama o acıyla ikisini kaldıramam diye eşimle yemeğe çıktık kaldı. iyiki varsın

aa yok gormedım gorsem mutlaka cvp yazardım...olsun bır gun daha dınlen ama bugunden sonra baslıyorsun reglıydın degılmı bı kac gundur yoktunda...sizde iiki varsınızz

masa başındada ve tuvalettede kas egzersizi yapmaya çalışıyorummm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…