Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bugun pek iyi degılım bogazlarım acıyo esım rahatsız yatıyoraksam bılgısayar kursunda sınavım var hıc calısaım yokreglıme 5 gun kaldı heyecanım var ole gecıyosen nasılsın

çok geçmiş olsun ikinizede canım. Allah şifa versin. umarım sınavında güzel geçer hatta çooook çook iyi geçer.ben dediiim gibi egzersizlere alışmadan diğerine geçiyorum. hep yanma oluyor çünkü.bende diyorum buna alışacağıma bi üstüne alışayım bugün olur diye dua ediyorum. buzzer aldık ama bugün içmeyecek eşim.sadece deneyeceğiz.4 te 1 i girmişti adetimden önce şimdi 4 te 2 si girsin diye uğraşıcam

teskkur ederım cnm inş sınav ii gecer

denemeden once mutlaka egzersız yap..yanmasının nedenı kullandıgın jel olabılır cnm ılıskıden sonra bırakırsın hıcc sorunun kalmaz

insan yendikten sonra herşey değişiyor mu? hiç hissetmiyor musun? oraya birşeyler girdiğini.yoksa hep yanmalar devam ediyor mu

canım ılk bırkac ay alısma donemı zaten pat dıye duzelmıyor...ama ben suanda hııccbırsey hısetmıyorum ne yanma ne kasma cok sukur tamamen atlattımhala bazen ınanamıyorum

madem yenı bıttı sıkı egzersız hadi bakalım

lazere mı gıdıyorsun kendın mı yapıyorsun epılasyonu

yok lazere dayanamam herhalde kendim ağda bantları ile yavaş yavaş alıyorum çok yanıyor. hatta bu yanma ile parmak egzersizlerinde hissettiğim yanma çok benziyor.demek jel mi yakıyor. ben parmak girdiği için parmak yakıyor sanmıştım

benım yanmalrım jelden sonra bitti sanıyorumkı o yuzden

kızlar gizli gizli okumayın lütfen inanın burda bişeyler paylaşmak insanı çok rahatlatıyo kimseye anlatamadıklarınızı içinizde biriktirdiklerinizi bizimle paylaşın emin olun herşey daha kolay olacak..

canım sürekli takip ediyorum maşallah çok iyi ilerliyosun sana tavsiyem bi aparata iyice alışmadan büyütme ama bigun çok iyi yaptığını başka bigun yapamaman normal hepimiz yaşadık hadi canım halayını çekmemize çok az kaldı:)

ayni gidiyoruz masallah ikimize de.. bende dün gece 8 cm mum egzersiz yaptim ilk basta zordu sonradan alistimm bgn de yapicam insallah.. iyice alisip sonra 9 10 cm yapcam insallah...

saol bıtanem yaa pastıl falan kullanyırom yumusuyo bogazlarım...ayy sınav yıne aklıme geldı
Canım ya sınavlar başımızın belası kpss ye de çokaz kaldı sıkı bir çalışma programı yapmam lazım kendime vaji yüzünden hep erteledim çalışmayı şimdi kalan zamanı iyi değerlendirmem lazım ama buraya gelince saatlerce geçmişi oluyorum kendimi borçlu hissediyorum gelmezsem vicdan azabı çekiyorum ama temmuzdan sonra nette bağlatacaz o zaman sıkı sıkı herkese yardım edecem inşallah:)

hemenn kalınlastır mumu bu haftasonu na kadar cok ıyı calıs ve bu haftakı gelınımız olsupercanım yaa maşallahsımdı yapacagın zman once 8 le basla bınyarım saat fln sonra hemen 9 cm al

oyle canım yaa... yenen gıdıyor gunde bır 10 dk okuyup soruları cevaplasak bıle yeter ....ben elımden geldıgınce pc basında oldugumda buradayım gerçi ama yınede hepımızın deneyımlerıne ıhtıyacları var

hemenn kalınlastır mumu bu haftasonu na kadar cok ıyı calıs ve bu haftakı gelınımız olsupercanım yaa maşallahsımdı yapacagın zman once 8 le basla bınyarım saat fln sonra hemen 9 cm al

insallah bugunde 8cmle iyice egzersiz yapicam kolay olunca alisinca 9 cm e gecerimm ayy bu hafta sonu yensem var yaaa offff cıldırırım heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…