- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.241
canım bugun pek iyi degılım bogazlarım acıyo esım rahatsız yatıyoraksam bılgısayar kursunda sınavım var hıc calısaım yok reglıme 5 gun kaldı heyecanım var ole gecıyo sen nasılsın
aa yok gormedım gorsem mutlaka cvp yazardım...olsun bır gun daha dınlen ama bugunden sonra baslıyorsunreglıydın degılmı bı kac gundur yoktunda...sizde iiki varsınızz
masa başındada ve tuvalettede kas egzersizi yapmaya çalışıyorummm:)))
çok geçmiş olsun ikinizede canım. Allah şifa versin. umarım sınavında güzel geçer hatta çooook çook iyi geçer.ben dediiim gibi egzersizlere alışmadan diğerine geçiyorum. hep yanma oluyor çünkü.bende diyorum buna alışacağıma bi üstüne alışayımbugün olur diye dua ediyorum. buzzer aldık ama bugün içmeyecek eşim.sadece deneyeceğiz.4 te 1 i girmişti adetimden önce şimdi 4 te 2 si girsin diye uğraşıcam
evet canım yeni bitti. sonra epilasyon girdi araya:89:
insan yendikten sonra herşey değişiyor mu? hiç hissetmiyor musun? oraya birşeyler girdiğini.yoksa hep yanmalar devam ediyor mu
madem yenı bıttı sıkı egzersız hadi bakalım
lazere mı gıdıyorsun kendın mı yapıyorsun epılasyonu
yok lazere dayanamam herhalde kendim ağda bantları ile yavaş yavaş alıyorum çok yanıyor. hatta bu yanma ile parmak egzersizlerinde hissettiğim yanma çok benziyor.demek jel mi yakıyor. ben parmak girdiği için parmak yakıyor sanmıştım
canım benim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın ayrıca sınavında da başarılar sen halledersin canım:):)
canım senin yazını okumadan yazdığın saate bakınca dedim aha bu kız yendi
ama yinede güzel haberler var maşallah
böyle davam canım
Kızlar günaydın...
Dün akşam egzersiz yaptım yine..:))))
bu sefer bacaklarımı açtığımda fındık kadar delik gördüm yanii açıktı..önceki gecelerde 5-6 cm almıştım...dün akşam ise boydan 9 cm uzunluk soktum..genişlikte 8 cm alabildim...içinde tuttum..tutarkende bu sefer elimle aparatı arada bir oynattım içinde yavarlamaya çalıştım...ben hep sizlerden fikir e destek alarak yapıyorumm...hiç acı hissetmedim ama...egzersizim bittikten sonra sadece sanki içimde bişey varmı gibi bişeyler hissetim hep o kadar yani..
şimdi ne yapayımmm???
Canım ya sınavlar başımızın belası kpss ye de çokaz kaldı sıkı bir çalışma programı yapmam lazım kendime vaji yüzünden hep erteledim çalışmayı şimdi kalan zamanı iyi değerlendirmem lazım ama buraya gelince saatlerce geçmişi oluyorum kendimi borçlu hissediyorum gelmezsem vicdan azabı çekiyorum ama temmuzdan sonra nette bağlatacaz o zaman sıkı sıkı herkese yardım edecem inşallah:)saol bıtanem yaa pastıl falan kullanyırom yumusuyo bogazlarım...ayy sınav yıne aklıme geldı
kizlarrr bana iyi gecelerrr size günaydınlarrrrrgece egzersiz yapmaya basladim yarim saat ugrastim 8 cm lik mumu sokamadim.. sonra ara verdimm sonra gene oturdum yapicam ben bunu diyee.. ugrasip oturup bi kez sokabildim icimde beklettim git gel yaptim vaji icinde dairel hareketler yaptim vaji iyice esnesin diyee sonra cikardim baktim vaji gercekten esneyip büyümüstü... sonra gene soktum rahatca girdii hani bi yer var ya duvar gibi orayi gecmekte hepimiz zorlaniyoruz orayi yavasca gectim sonuna kdr ilerlettim sonra bida cikardim yine soktum her defasinda duvar gibi yeri daha kolay gectimm sanirim yavas yavas cözüyorum hangi türlü soksam daha kolay girior diyee.. sonra git gel yaptim baslarda cok yavas yapiordum bu sefer hizli hizli yaptim oda oldu... ayyyyyy cok mutluyumm suannnn masallah banaaaa insallah boyle devam ederim ve bi an once yenerim bu hastaligiiiiiii...hemen sica sicagina yazayim dedimmm ben yatiyorum simdi bugunluk bu kdr egzersiz yeter msjimi görenler cvb yazsin lutfennn
Canım ya sınavlar başımızın belası kpss ye de çokaz kaldı sıkı bir çalışma programı yapmam lazım kendime vaji yüzünden hep erteledim çalışmayı şimdi kalan zamanı iyi değerlendirmem lazım ama buraya gelince saatlerce geçmişi oluyorum kendimi borçlu hissediyorum gelmezsem vicdan azabı çekiyorum ama temmuzdan sonra nette bağlatacaz o zaman sıkı sıkı herkese yardım edecem inşallah:)
hemenn kalınlastır mumu bu haftasonu na kadar cok ıyı calıs ve bu haftakı gelınımız olsupercanım yaa maşallah sımdı yapacagın zman once 8 le basla bınyarım saat fln sonra hemen 9 cm al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?