- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.261
nasilsin canimm? ben dün gece egzersiz yapmistim onu yazmistim görmedin sanirim4 5 sayfa once yazdigimm yaziii bakarsan sevirinimmmm
insallah bugunde 8cmle iyice egzersiz yapicam kolay olunca alisinca 9 cm e gecerimm ayy bu hafta sonu yensem var yaaa offff cıldırırım heraldeee
guven kendıne calısmıyorsun evdesın heralde....her bos anında egzersız yap o kadar cok faydası oluyorki o egzersızlerın cok calıs ve gelınımız sen ol bı halay cekelım
aynen calismiyorum evdeyimm bos zamanlarimda yapiyorumm mutlakaa...cok faydasi var gercekten...ilk basladigim günü hatirliyorum...baya ilerledimm...bu duruma gelebilcegimi bile düsünemiyordum...bi de yensemm hersey süper olucak insallah...
kesinlikle balımtıpkı ıkımız gıbı degılmı balımmmmmmmmmmm
canım vajı erteleme bahane bulma hastalıgı beynının bu tür oyunlarına ızın verme esın duzelınce bıanonce yen rahatlaewet öyle oluyo canım:)) bu da demek oluyo ki sela yendiğinde bende yenicem :))
yok canım söylesem de kızmıyorum hiç maşallah aramız çok iyi bu günlerde
sanki yeni ewlenmişiz gibi hissediyorum.
ama dün deneme yapamadık ya nedense ikimizdede bi ağırlık vardı yorgun hissediyorduk.
inşallah akşamları yorgun olmam iş vajime engel olmaz injallah:18::18::18:
bugun yıne ful mısafır aksma gorusurz kızlar
egserszı yapan arkadaslar rabbım yardımcınız olsun
benım yanmalrım jelden sonra bitti sanıyorumkı o yuzden
malesef canım her yenen aynen boyle yok oluyor arada bazen görünüyor kimide .. burası sayesınde yenıp boyle davranmak ne denir ki ...oyle canım yaa... yenen gıdıyor gunde bır 10 dk okuyup soruları cevaplasak bıle yeter ....ben elımden geldıgınce pc basında oldugumda buradayım gerçi ama yınede hepımızın deneyımlerıne ıhtıyacları var
kolay gelsin canm
kızlar dün akşam 2 kutu bira içtim banamısın demedi sarhş oldum ama gene yapamadım bilincim açıktı sadece eşimin parmağını yarıya kadar aldım buna izin verdim bennnn inanamıyorum ama şimdi yine korkuyorum içimde bir cesaret var fakat korku daha ağır basıyor benim için dün gece eşimin parmağını alabilmek bile mucize aslınd şimdi ne yapıcam bilmiyorum yardım edinnnnnn ...
canımmm lütfen umutsuzluğa kapılma...bak ben öncede parmak sokmak inan elleyemiyordum bilee.....egzersiz yapıyormusun?eşten önce bence kendin keşfetseydin kendini rahatlasaydın..yani önce ayna karşısında vaji bakmaya çalışıp sonra nefes alıp verip vajini iyice tanısaydın...sonra serçe parmakla vaji egzersizlerine başlasaydın keşke...ne durumdasın şuan??
aynada bakmaya cesaretim yoktu ama bunu başardım baktım inceledim elimi sürdüm ama kendi parmağımla egzersiz yapmaya korkuyorum o yüzden eşimin parmağıyla ilk defa dün denedik işte bende hafif sarhoştum ama bilincim açıktı hatırlıyorum bu akşamda yaparız dedi eşim fazla yorma kendini ama ben şimdi yine korkuyorum napıcam ya ben nasıl kurtulucam 5 sene oldu artık bıktım
canımmm sana önerim...öncelikle kayganlaştırıcı jelle vaji etrafında hareketler yapman...inan elinde tanımaya çalış ve hiç korkma...öncelikle tek başına yen derim sana...sonra serçe parmağını vajiye sokmayı dene..inan korkacak hiç birşey yok..yapıcaksın...bende snein gibiydim..şuan aparatla çalışıyorum...
insan korkusunu yenebiliyor mu dün eşimin parmağını aldıktan sonra oranın aslında bomboş olduğunu anladın biraz rahatladım ama anlık rahatlıyorum ertesi gün yine aynıdediklerinizi dinliycem ve uygulayacam çok saolun ilgilenmeniz bile bana o kadar cesaret veriyor ki anlatamam..
lütfenn dinle ve uygula..gerçekten hepimiz yapıcaz ve başarıcaz...ama dediğim gibi eşle başlamadan önce kendi kendine aş derim...ondan sonra eşinlede yap...eğer çalışmıyorsan evdeysenn zaman kaybetmeden başla...
çalışmıyorum evdeyim başlıycam bende ama jel yok anestol krem var onunla olmaz mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?