- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.281
merhaba,
ben 5 aylık evliyim sizlerden bende destek istiyorum.nasıl üstesinden gelebilirim doktora gittim ama hala devam ediyor.teşekkürler iyi günler.
insallah yaa.. ee jel kullandin nefes egzersizleri yaptin sonra yendin mi ?
canımmm hoşgeldin...çok iyi bir yere gelmişsin...şuan doktora gidiyorum demişsin hangi aşamadasın?
doktora gitttim muayene oldum.egzersiz verdi ama etkili olmadı ilaç tedaviside aldım oda işe yaramadı deprsyon ilacı verdiler.kayganlaştırıcıda kulandım.kendimi sıkmamdan kasılmamdan dolayı yapamıyorum
doktora gitttim muayene oldum.egzersiz verdi ama etkili olmadı ilaç tedaviside aldım oda işe yaramadı deprsyon ilacı verdiler.kayganlaştırıcıda kulandım.kendimi sıkmamdan kasılmamdan dolayı yapamıyorum
arkadaşlar merhaba ben daha 3 - 4 gündür egzersiz yapıyorum işaret parmağı bir iki boğum derken heposini almıştım iki - üç gün boyunca işartet parmağımı aldım sonuna kadar ve bugün orta parmağımı sonuna kadar aldım gel git yapamıyorum sadece alıyorumm şimdi nasıl ilerlemeliyim ? acele ediyorum sanırım orta parmağı full aldım ama ileri geri yapamıyorum
arkadaşlar merhaba ben daha 3 - 4 gündür egzersiz yapıyorum işaret parmağı bir iki boğum derken heposini almıştım iki - üç gün boyunca işartet parmağımı aldım sonuna kadar ve bugün orta parmağımı sonuna kadar aldım gel git yapamıyorum sadece alıyorumm şimdi nasıl ilerlemeliyim ? acele ediyorum sanırım orta parmağı full aldım ama ileri geri yapamıyorum
işteeee akşam oldu ve ben yine evdeyim yuppii::) şimdi egzersiz yapma zamanııı..:)))allahım yardımcımız olsun...
kızlar ben dün önce kendi parmağımla çalıştım 2 parmakla daha sonrada eşimin parmağını almayı denedm 1 parmağını ve alabildim ya hiç bir şey hissetmedm hatta girdimi diye baktım gerçekten giriyomuş çok mutluyum :)
arkadaşım hangi pozisyonda yaptın bende dün gece eşimin parmağını aldım ama kendi parmağımla yapamıyorum pozisyon çok önemli sanırım yardımcı olursan sevinirim
azmine hayranım ya maşşalah ben işten dönünce aman yine egzersiz yapılacak diye oflayıp pufluyorum maşallah :)
kızzlarr biraz egzerside ilk defa anestol kullandım...ama bana yaramadıı biraz yandı açıkca...o nedenle bir daha kullanmayacağımm...neyse sonraa aparatı biraz daha kalınlaştırdım veeeee 9 cm genişlik 9 cm uzunluk aldım....:)))) veee aparatı elimle soktum çıkardımmmmm....gayet iyiydi..bu arada sokup çıkarırkenn insan bir tuhafda oluyo.....ama sonunda başardımm 9 cm...:))şimdi ne yapayımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?