Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yazdıklarını gördüm, teşekkürler. bu gece pek uyuyamadım o yüzden üstümden negatiflik akıyor. geçmişi okudum ama kimseye cevap veremedim. sevincinizle seviniyorum kızlar ama bugün sebepsiz yere sıkıntı içindeyim. hayırlısı olsun bakalım, bugün de böyle geçecek :))) hepinizi öpüyorum, egzersizcilere bol başarılar.

canımmm hoşgeldin...çok iyi bir yere gelmişsin...şuan doktora gidiyorum demişsin hangi aşamadasın?

doktora gitttim muayene oldum.egzersiz verdi ama etkili olmadı ilaç tedaviside aldım oda işe yaramadı deprsyon ilacı verdiler.kayganlaştırıcıda kulandım.kendimi sıkmamdan kasılmamdan dolayı yapamıyorum

doktora gitttim muayene oldum.egzersiz verdi ama etkili olmadı ilaç tedaviside aldım oda işe yaramadı deprsyon ilacı verdiler.kayganlaştırıcıda kulandım.kendimi sıkmamdan kasılmamdan dolayı yapamıyorum

canımmm öncelikle aynada vajini iyice tanı..sonra ayna karşısında vajinle oynaa...daha sonra kayganlaştırıcıyla serçe parmağını sokmaya çalışş inan olucakk...ama önce vajine dokunmayı dene...ve kegel egzersizleri yap derim..

kızlar ben dün önce kendi parmağımla çalıştım 2 parmakla daha sonrada eşimin parmağını almayı denedm 1 parmağını ve alabildim ya hiç bir şey hissetmedm hatta girdimi diye baktım gerçekten giriyomuş çok mutluyum :)

ben anlayamadım parmak egzersizi verdi doktor sen parmak egzersizi yaptın sonra denemede yapamadın mı yoksa doktor parmak egzersizi verdi ama sen parmak egzersizi hiç yapamadın mı

kızlar hoşgeldiniz hepimiz aynı şeyleri yaşadık ama buraya gelip egzersiz yapıp yenemeyen yok.ben inanın ölsem bişey sokamam oraya derdim ama hiçbirşey anlamıyosunuz ben hiç parmak yapmadım kulak çubuğu rahat geldi akıp gitti tavsiye ederim ama öncesinde kegel egzersizi yapın ben çok faydasını gördüm yani tuvalete girince idrar yaparken tutup bırakın kastıgımız kasların hangisi olduğunu tanımamıza yardımcı oluyor hadi kızlar başlayın hemen sonra boşa geçen dakikalara bile üzülüyorsunuz.

arkadaşlar merhaba ben daha 3 - 4 gündür egzersiz yapıyorum işaret parmağı bir iki boğum derken heposini almıştım iki - üç gün boyunca işartet parmağımı aldım sonuna kadar ve bugün orta parmağımı sonuna kadar aldım gel git yapamıyorum sadece alıyorumm şimdi nasıl ilerlemeliyim ? acele ediyorum sanırım orta parmağı full aldım ama ileri geri yapamıyorum

jel kullanıyomusun ben ultrason jeliyle çok rahat git gel yapıyorum bir de işaret parmağında da mı git gel yapamıyosun

canım içinde hareket ettirip oynatman lazım..o nedenle birkaç defa dene...ama mutlaka kayganlaştırıcı kullan...daha rahat edersin canım:

arkadaşım bende dün eşimin parmağını aldım ama kendi parmağımla bugün yapamadın çok krktum senin adına çok sevindim inşallah bende senin gibi başarabilirim merak ettiğim hangi pozisyonda yapıyorsun yardımcı olursan sevinirim cnm

arkadaşım hangi pozisyonda yaptın bende dün gece eşimin parmağını aldım ama kendi parmağımla yapamıyorum pozisyon çok önemli sanırım yardımcı olursan sevinirim

kızzlarr biraz egzerside ilk defa anestol kullandım...ama bana yaramadıı biraz yandı açıkca...o nedenle bir daha kullanmayacağımm...neyse sonraa aparatı biraz daha kalınlaştırdım veeeee 9 cm genişlik 9 cm uzunluk aldım....:)))) veee aparatı elimle soktum çıkardımmmmm....gayet iyiydi..bu arada sokup çıkarırkenn insan bir tuhafda oluyo.....ama sonunda başardımm 9 cm...:))şimdi ne yapayımmm...

çok iyi cnm maşallah
bence 9 da rahatsan 10 a geç derim.
off bende deneme yapamadım dün ve bu günde çok yorgunum napıcam

kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…