Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi

b ende sakinleştirici haplar içtim ama nedense içince bi tuhaf oluyodum.
daha çok ağlıyodum. duygasallaşıyomuydum ne :))
ama sana doktor önermiş eşine demeden bi dene belki faydası olur

b ende sakinleştirici haplar içtim ama nedense içince bi tuhaf oluyodum.
daha çok ağlıyodum. duygasallaşıyomuydum ne :))
ama sana doktor önermiş eşine demeden bi dene belki faydası olur

ah canım yaa bu haplar belli olmuyor işte. bu tarz ilaçlar çok tehlikeli olabiliyor.yan etki açısından filan. insan düşünüyor. bugün devamlı yanımda mutfağa gidiyorum arkamdan geliyor.sakkın içme filaan diyor. bakalım belki denerim

ewet canım. bende çok korkuyorum özellikle eşime içirmek hiç istemiyorum.
benimki de çok hassas. tam anakuzusu :)
canım doktor önerdiyse korkma ama

alışırsın canım çalışmak iyi geliyor insana her gün evde oturunca sıkılırım ben. hayırlı olsun.

cahiilliğime verin kızlar yanlış bişe sölüyosam ama bana hep şurup haptan daha zararsız gibi gelir yan etkilerini oku canım açıklamalı yazıyodur orda işte şuna hassasiyetn varsa kullanılmaz gibi oku öyle iç içeceksen canm

evet canım öyle gibi geliyor ama dozajla ilgili bi durum.yani aynı etkiyi gösterebilir. görünürde bi yan etkisi yok canım. bakalım bugün olmazsa çok ihtiyaç duyduğum bi anda denerim

alışırsın canım çalışmak iyi geliyor insana her gün evde oturunca sıkılırım ben. hayırlı olsun.

aynen canım valla bende patlıyodum sıkıntıdan. gelen gidende yok insan yüzü göremez oldum. dışarı bile ayda bir ancak çıkıyodum. o yönden iyi gelecek .alışmak. umarım alışırımda denemelerde sorun olmaz

DEASSEEB tebrikler, sen zaten p...s almış kadar olmuşsun, bence 10(genişlik) cm ile devam et içinde biraz uzun tut 15-20 dk hatta sıkılmazsan daha da uzun tut, sonra aparat içindeyken dairesel hareketler yap vaji daha çok genişlesin diye. Zaten göreceksin 10 cm de çok kolay gelecek sana zaten ondan sonra artık içini ferah tut çünkü bu aşamadan sonra p..si zaten alırsın canım.Tekrar tebrikler

Son düzenleme:

denemden anlayamazdın faydası olmayacagını bılıyordum...sen bi rahatla once kafandakı olumsuzlukları bı at kafandan biz sana elımızden geldıgınce yardımcı oluruz....0 dan baslayıpkulak cubugu almaya basla jel de kullan...yavas yavas ılerle acele etme

arkadaşlar ben uzun zamandır deniyordum parmakla denedim oldu ufak mum denedim oldu,daha kalın mum deneedim oldu.En son eşimle (penisle) denedik 5 cm çok kolay giriyor.Ondan sonrası aşırı ağrım oluyor daha ileri gidemiyorum yardım edin.Bu ağrı normalmi....

canım o surubu hamıle olan bır arkadasımıza verdı doktor eskılerden karabıber rumuzlu sakıncaı olsa hamılelere verılmez dıye dusunuyorum am yanlıs bılgı de vermemeyım...

canım doktora gıdıp muayene oldunmu?

eger muayene olduysan sorun yoksa o kaldıgın yerde p..s beklet derınfes al nefes verırken esın ıtsın en kolay yer ..bırde boyle dene

canım o surubu hamıle olan bır arkadasımıza verdı doktor eskılerden karabıber rumuzlu sakıncaı olsa hamılelere verılmez dıye dusunuyorum am yanlıs bılgı de vermemeyım...

nilaycım gelmiş evet canım dr banada dedi hamile bir hastama vermiştim diye.ama eşim ısrar ediyor bugün içme diye.bugünlük kaldı bakalım. birazdan deniycem egzersiz. Allah kurtrsın herkesi ruh hapsi bu ruh hapsi resmen.... iyi geceler nilaycım

doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi iğne fitil verdi kullan dedi.kullandım bir hafta sonra denedim yine aynı ağrı oluştu.Yanma şeklinde bi ağrı var.Bide şu 10 cm i soracam.Bu 10 cm dediğiniz aparatın çevresini sararakmı ölçüyorsunuz.

evettt ben geldımmmyanı cok sınırlı bır halın varsa iç ama sadece bu vajı psıkolojısı ıcın ıcıyorsa ıcme derım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…