- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.301
çok iyi cnm maşallah
bence 9 da rahatsan 10 a geç derim.
off bende deneme yapamadım dün ve bu günde çok yorgunum napıcam
canımmm mecburummm 3,5 yılımmm boşa gittiii daha fazla gitsin istemiyorumm....
kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi
başladın mı işe canım yanlış hatırlamıyosam iş görüşmen vardı
kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi
ben kadındoğumcuya hiç gitmedm psikiyatr da önermedi bana şurup vb.. ne işe yarıyomuş ne için vermişti canım
b ende sakinleştirici haplar içtim ama nedense içince bi tuhaf oluyodum.
daha çok ağlıyodum. duygasallaşıyomuydum ne :))
ama sana doktor önermiş eşine demeden bi dene belki faydası olur
ah canım yaa bu haplar belli olmuyor işte. bu tarz ilaçlar çok tehlikeli olabiliyor.yan etki açısından filan. insan düşünüyor. bugün devamlı yanımda mutfağa gidiyorum arkamdan geliyor.sakkın içme filaan diyor. bakalım belki denerim
ewet canım bşladım. çok yoruldum ya. aslında 17 yaşımdan beri çalışırım düğüne yakın bırakmıştım.
ara verdiğim için mi yoruldum bilmiyorum ki. inşallah alışırım.
ypksa denemeler yalan olacak
ah canım yaa bu haplar belli olmuyor işte. bu tarz ilaçlar çok tehlikeli olabiliyor.yan etki açısından filan. insan düşünüyor. bugün devamlı yanımda mutfağa gidiyorum arkamdan geliyor.sakkın içme filaan diyor. bakalım belki denerim
cahiilliğime verin kızlar yanlış bişe sölüyosam ama bana hep şurup haptan daha zararsız gibi geliryan etkilerini oku canım açıklamalı yazıyodur orda işte şuna hassasiyetn varsa kullanılmaz gibi oku öyle iç içeceksen canm
alışırsın canım çalışmak iyi geliyor insana her gün evde oturunca sıkılırım ben. hayırlı olsun.
kızzlarr biraz egzerside ilk defa anestol kullandım...ama bana yaramadıı biraz yandı açıkca...o nedenle bir daha kullanmayacağımm...neyse sonraa aparatı biraz daha kalınlaştırdım veeeee 9 cm genişlik 9 cm uzunluk aldım....:)))) veee aparatı elimle soktum çıkardımmmmm....gayet iyiydi..bu arada sokup çıkarırkenn insan bir tuhafda oluyo.....ama sonunda başardımm 9 cm...:))şimdi ne yapayımmm...
kızlar dün akşam 2 kutu bira içtim banamısın demedi sarhş oldum ama gene yapamadım bilincim açıktı sadece eşimin parmağını yarıya kadar aldım buna izin verdim bennnn inanamıyorum ama şimdi yine korkuyorum içimde bir cesaret var fakat korku daha ağır basıyor benim için dün gece eşimin parmağını alabilmek bile mucize aslınd şimdi ne yapıcam bilmiyorum yardım edinnnnnn ...
arkadaşlar ben uzun zamandır deniyordum parmakla denedim oldu ufak mum denedim oldu,daha kalın mum deneedim oldu.En son eşimle (penisle) denedik 5 cm çok kolay giriyor.Ondan sonrası aşırı ağrım oluyor daha ileri gidemiyorum yardım edin.Bu ağrı normalmi....
canım o surubu hamıle olan bır arkadasımıza verdı doktor eskılerden karabıber rumuzlu sakıncaı olsa hamılelere verılmez dıye dusunuyorum am yanlıs bılgı de vermemeyım...
nilaycım gelmişevet canım dr banada dedi hamile bir hastama vermiştim diye.ama eşim ısrar ediyor bugün içme diye.bugünlük kaldı bakalım. birazdan deniycem egzersiz. Allah kurtrsın herkesi ruh hapsi bu ruh hapsi resmen.... iyi geceler nilaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?