- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.321
doktora gittim enfeksiyon olduğunu söyledi iğne fitil verdi kullan dedi.kullandım bir hafta sonra denedim yine aynı ağrı oluştu.Yanma şeklinde bi ağrı var.Bide şu 10 cm i soracam.Bu 10 cm dediğiniz aparatın çevresini sararakmı ölçüyorsunuz.
Evet fitili kullandım hatta ilk iki gün çok yanma oldu bende.Ben iyileştiğimi düşünüyorum çünkü çok ağır ilaçlar vardı.Bide aparatım var 5-6 cm onunla deneyince ağrım olmuyor.Sendede ilişkiye girince ağrı oluyomu enfeksiyon varken...
nilaycım gelmişevet canım dr banada dedi hamile bir hastama vermiştim diye.ama eşim ısrar ediyor bugün içme diye.bugünlük kaldı bakalım. birazdan deniycem egzersiz. Allah kurtrsın herkesi ruh hapsi bu ruh hapsi resmen.... iyi geceler nilaycım
yok cnm agrı hıc olmadı bende ama yanmalarım oluyordu
arkadaşım hangi pozisyonda yaptın bende dün gece eşimin parmağını aldım ama kendi parmağımla yapamıyorum pozisyon çok önemli sanırım yardımcı olursan sevinirim
arkadaşlar merhaba ben daha 3 - 4 gündür egzersiz yapıyorum işaret parmağı bir iki boğum derken heposini almıştım iki - üç gün boyunca işartet parmağımı aldım sonuna kadar ve bugün orta parmağımı sonuna kadar aldım gel git yapamıyorum sadece alıyorumm şimdi nasıl ilerlemeliyim ? acele ediyorum sanırım orta parmağı full aldım ama ileri geri yapamıyorum
peki canım nasıl dayandın o yanmaalara ben dayanamıyorum.acaba aparatı birazdaha kalınlaştırıp denesem işe yararmı..
Canım napıyosun ben kırmızı kart yedim tatilim 1 hafta tatile girdim
bu bitkisel sakinleştirici bir şurupmuş canım. ama yan etkisi olur mu ya da kullanmamak mı daha iyi olur bilemiyorum. eşim içme diyor ben de içsemmi diyorum
ne yapayım cnm gozumden uyku akıyo muhtesem yuzyıla baıyorum bıtmeden uyuyamıyorum
sen nasılsın?
sen yenmısmıydın canım
canım ben de almıştım, doktor tavsiyeside değildi kendim aldım ama hiç bir işe yaramadı.
yok canım ne yenmesi benim vajiii yarı yolda su koyuvermişti haniiilerletememiştik. Ondan sonrada deneme yapmamıştım canım egzersize devam ettim ama.
kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi
ayyy kusuruma bakma lutfen :26::26::26::26:
o zaman sımdı dınlen reglı bıtımıne kadar sonra burada aktıf olkı cabucak yenesın
öleee sukoy vermek fln yok bu iş bıtecek o kadar!
doktor banada verdi o suruptan sakinlestiriciymis.. bi kez ictim esimle denicektik sonra bida icmedim cunku deneme yapmiyoruz suan egzersiz yaptigim icin icmiyorum.. ama esimle deneme yapcagim zmn icecem insallahh.. bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum.. bitkiselmis zarari yokmus doktorum oyle soyledi ztn icinde de yazior..
canim doktora gidip fizyolojik bir sorun varmi diye gorundunmu hic.... canim ilk basta ilk sayfayi oku ... nefes egzersizleri yapmaya baslarsin daha sonra eline bir ayna alarak vajinani incele nefes al ver ikin vajinanin acildigini goreceksin canim bunu bir iki gun yap istersen .... dokunmaya calis daha sonra kulak copune jelatin sarip jel surup vajinana yerlestirmeye calis canm hic olmaz deme cunku bende oyle diyordum ama inan ne bir aci ne bise canim sadece cesaret et..bunlari yaparken tv karsisinda ol istersen daha iyi olur git gide cm leri artitriyoruz canim ve sonrada mutlu baslangic... ama buradan ayrilma cnm dewamli oku yenen arkadaslarin yazilarini oku motive et kendini herkes yapabiliyor sen neden yapamiyasin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?