Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende de enfeksıyon var cnm ayaklarını fln usutme yanmalar enfeksıyonda da olabılıyor dıye duymustum...fıtılı kullanabıldınmı?

evet cnm 10 cm i cevresını sararak olcuyoruz

Evet fitili kullandım hatta ilk iki gün çok yanma oldu bende.Ben iyileştiğimi düşünüyorum çünkü çok ağır ilaçlar vardı.Bide aparatım var 5-6 cm onunla deneyince ağrım olmuyor.Sendede ilişkiye girince ağrı oluyomu enfeksiyon varken...

yok cnm agrı hıc olmadı bende ama yanmalarım oluyordu

ben içmiştim bende bir işe yaramamıştı aksine daha da kötü olmuştum duygulanıp ağlamıştım, bir zararı yok bitkisel ilaç ama sakinleştiriciler benim algımı daha da açıyor gerek yok canım kullanmana beyninin uyuşmaya değil kabullenmeye ihtiyacı var.

canım enfeksiyon ağrı, acı yapar geçtiğinden emin olduktan sonra dene 5 cm den sonra ağrı olması normal değil büyük ihtimalle farkında olmadan kasıyosundur ya da açıyı tam olarak tutturamıyorsunuz değişik bir pozisyon dene, enfeksiyon için de bol bol su iç.

arkadaşım hangi pozisyonda yaptın bende dün gece eşimin parmağını aldım ama kendi parmağımla yapamıyorum pozisyon çok önemli sanırım yardımcı olursan sevinirim

belinin altına yastık koy bacaklarını iki yana aç dizden bükülü şekilde vaji iyice açılıyor.

canım parmağın içerdeyken kaslarını sık bırak, hafif hafif ileri geri yap, bir sonraki aşama işaret parmağının üzerine orta parmağı getir küs işareti gibi o şekilde istersen iki parmağını bu şekilde eldivene yada prezarvatife geçir öyle den bol jel kullan.

peki canım nasıl dayandın o yanmaalara ben dayanamıyorum.acaba aparatı birazdaha kalınlaştırıp denesem işe yararmı..

canım dayanılmayacak gıbı yanma degıldı ılk gısrıslerde cok oluyordu sonra gecıyordu ....bende ılac fln kullandım....kalınlastır canım oyle dene

yok canım ne yenmesi benim vajiii yarı yolda su koyuvermişti hanii ilerletememiştik. Ondan sonrada deneme yapmamıştım canım egzersize devam ettim ama.

ayyy kusuruma bakma lutfen :26::26::26::26:

o zaman sımdı dınlen reglı bıtımıne kadar sonra burada aktıf olkı cabucak yenesın

öleee sukoy vermek fln yok bu iş bıtecek o kadar!

kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi

doktor banada verdi o suruptan sakinlestiriciymis.. bi kez ictim esimle denicektik sonra bida icmedim cunku deneme yapmiyoruz suan egzersiz yaptigim icin icmiyorum.. ama esimle deneme yapcagim zmn icecem insallahh.. bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum.. bitkiselmis zarari yokmus doktorum oyle soyledi ztn icinde de yazior..

ayyy kusuruma bakma lutfen :26::26::26::26:

o zaman sımdı dınlen reglı bıtımıne kadar sonra burada aktıf olkı cabucak yenesın

öleee sukoy vermek fln yok bu iş bıtecek o kadar!

ayy canım inşallah yaa haftasonu bi dolu misafirim vardı hem cumartesi hem pazar öğlen ayrı akşam ayrı yemekli misafirler o yüzdn giremedim canım ama aklım hep buradaydıı, sizdeydi. Reglim bitsindee başlicam egzersizlere:90: ondan sonrada deneme olmaz diye korkuyorum ama inşallah diğer regliye kalmadan aşmak istiyorum. Aslında baya yaklaştım 10 cmdeyim bi bacağımı açsam varya

canım ama uyku veriyomuş bitkisel olduğu için yan etkisi yok ama o anda uykun gelir sıkılırsann

doktora gıttım ama bı sorun yok muşş bnde panık atak var dı korkyorm vehiç istegım yok eşimi cokk sevıyorum ama ...korku önüne gecıyor egzersız yapıyrm ama içimdeyken neden mıdem bulanıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…