Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ama uyku veriyomuş bitkisel olduğu için yan etkisi yok ama o anda uykun gelir sıkılırsann

hmm bilmiorum ki ilk ictigimde bisey olmadi kac hafta onceydi ztnn.. bu aralar egzersiz yapiorum o yuzden icmiorum ama esimle deneme yapcagim zmn insallah icicem bide doktorum kas gevsetici fitil vermisti onuda ozmn kullanirim heralde...

hmm bilmiorum ki ilk ictigimde bisey olmadi kac hafta onceydi ztnn.. bu aralar egzersiz yapiorum o yuzden icmiorum ama esimle deneme yapcagim zmn insallah icicem bide doktorum kas gevsetici fitil vermisti onuda ozmn kullanirim heralde...

Canım pek önermiyolar dediğim gibi ama sen bi dene bakalım. Belki görürsün faydasını bi de canım hangi aşamadasın

nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz 1.yer varmi

Canım ben regl oldum egzersiz falan yalan oldu. İnşallah bittiğinde başa dönmem. Geçen ay öyle olmuştu sabırsızlandım sabırsızlandım sonrada ilk egzersizde olmamıştı sonra yavaş yavaş çözdüm egzersizi 8 cmde deneme yaptım ama yarıda kaldı olmadı. Sonra artırdım 10 cme bu defa da regl. Her ay böyle gidecek gibi geliyo bana. Bacaklarımı açamıyorum ben egzersizi bi şekilde hallediyorum ama deneme çok zor

8cm deyim canim birazdan da egzersiz yapicam sonra yazarim buraya nasil gectigini.. insallah kolay olurrr yaaa.. iyice alismam lazimmmmmmm..

maşallah canım 8 cmde ben deneme bile yapmıştım ondan sonrası çok kolay hadi bakalım bu hafta gelin ol ama umutsuzluk yok tatlım herşeyden önce motive et kendini moralini yüksek tut bugün olmaz yarın olur ama umudumuzu kaybetmek yok bu haftaya gelin çıkarıcaz seniii

ay insallah yaa insallah bu hafta yenerim artikkk cok istiyorummm... sen reglsin sanirim neyse dinlen sende iyice sonra devam edersin canimm

baska arkadaslarinda yazdigi dedigi gibi, egzersis yaparken televizyonda sevdigin 1.programi ac öyle bacaklarini acip egzersis yapmaya calis rahat ol esin yok yaninda baaskasida yok, yalnizsin.bacaklarini acmaya calis bunu ancak sen yapabilirsin, egzersislerini ayna karsisinda yap,

yaa arkadaşlar dünkü forum takipte çok komik bi yazı vardı konu şuydu kız nişanlıymış adet düzensizliği yüzünden jinekoloji doktoruna gitmiş neyse konuya cevap veren nicki tam hatırlayamıyorum kek idi galiba terbiyesiz şeyler yazdı şimdi o mesaji bulamıyorum yardım edin gülemkten karnım ağrıdı offf lütfen cevaplarınızı bekliyorum 1 saattir uğraştım bulamadım

bugün eşimin parmağılya deneme yaptık ve orta parmağı sonuna kadar girdi pozisyonu soranlar olmus yatıyorum ve bacaklarım acıyorum ama ayaklarım kendıme dogru hafıf cekıp yataga basıyorum ayaklarımı..hafif belini kaldrman gerekiyor yastık koyarsanız daha rahat oluyor zaten bır yer var orayı astıktan sonra o kadar hızlı ılerlıyokı kayıyor resmen ama herkesın rahat olma pozsyonu farklıdr bısey sormak ıstıyorum bende p....aşamasına geçiyim dedim bugün acele ettim sanırım alsam ilerleticem de yanşamaıyorum alamadım acaba 2 parmak hatta 3 parmaga gectıkten sonra mı kolay alırım...gelin gorun ki gel git yapamıyorum yarın ultrason jelı alıcam gleıtgelen bıttı ve bıraz pahalı 4 küçük tüp için ultrason jelinde marka önerisi olanlar yardımcı olsun lütfen ?

bence bu ayna işi kişiye göre değişiyor ya ben ilk aynaya bakıp tanıyım dedim ayna da baktığımda deliği gördüm öyle küçüktüki iyice korktum ve ikna olmadım girebileceğine sonrasında ise bakmadan basladım egzersizlere ve ortas parmagı alabılıyorum arkdslar tıpkı bı kanalda doktorun soyledıgı gıbı orası resmen esnek bır corap gıbı ...ben baslayalı 4 gun oldu en fazla ve ben baslarda bacaklarını acamayan ben sımdı orta parmagı alabılıyorum ve ılk gunle bugun arasında bıle fark var esımın parmagıyla denedıgımızde yanma bıle olmadıı ılk gun sıddetlı bı yanma olmustu ama bu acıdan kımse olmedı olmem dedım arkdslar egzersız gerckten ınsanı ıkna edıyor orası acık ve bırlesmeye cok musayıt ve canımın yanması kasmamdan kaynaklanıyo tv seyrederken yapmak cok mantıklı ...su an ıkı parmak alamıyorum gırmıyor yanı ama artık eskısınden daha olumluyum psıkologa gıdıcektım buradakı arkdslar cogunlugun soyledıklerıne kulak verdım herkes egzersızz dıyo psıkologta ev odevı verıcem dedı sonra dedım madem ben bunu yapıcam para vermeden yapıyım :) ve sımdı ılerlemeye calısıyorum eger basaramassam son care psıkolog :)Allah hepımıze en kısa surede yenmeyı nasıp etsın dua ederken hepınıze edıyorum

kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi

içki sakınlestırıcı cok deneyen oldu ama faydası yok kızlar
korkumuzun kaynagına ınıp yenmekten baska care yok malesef ..

canım arada bu ruh halı olur gecer gider inşallah

herkese hayırlı geceler yenı bır gune guzel temennılerle uyanmak dileğiyle

kizlarrr iyi gecelerrr ve günaydin herkese demin egzersiz yaptim dün gece 8cm yapmistim bgn mumu kalinlastirdim.. direk 10 cm i sokabildimm ay cok mutlu oldum anlatamam.. 30 dakka icimde tuttum git gel yaptim dairesel hareketler yaptim ilk soktugumda doluluk hissediyordum sonradan gecti o his.. sonra cikardim vaji baya esnemisti.. sonra gene sokayim dedim ama bi türlü olmadi ilk 3 4 cm girdi gerisini sokamadim.. sanirim yoruldum ve bacaklarimi rahat acamadim bide uykumda gelmeye basladi bende biraktim egzersizi.. insallah yarin devam edicem ve bu sefer daha kolay olur insallah.. :44: hadi yarin gorusuruz Allaha emanet olunnnn

seni tebrık edıyorum

10 cm i alabılmıssın gıtgel bıle yapmıssınnn bitmişşş egzersızlerın nerdeyse

hem gece cok gec egzersız yapıyorsun gunun yorgunlugu cokmus oluyor ustune 2. alamamana cok takılma bugun tekrar dan dene ve hep sunu dun yapabldımm bugun tekrardan yapabılırım..ben kendımı boyle motıve ederdım...

ty&ja, femolub olabilir jel, 2 parmağa geçtikten sonra yap denemeni, sanırım sen kendini hazır hissediyosun ufak ufak deneme de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…