- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.341
canım ama uyku veriyomuş bitkisel olduğu için yan etkisi yok ama o anda uykun gelir sıkılırsann
hmm bilmiorum ki ilk ictigimde bisey olmadi kac hafta onceydi ztnn.. bu aralar egzersiz yapiorum o yuzden icmiorum ama esimle deneme yapcagim zmn insallah icicem bide doktorum kas gevsetici fitil vermisti onuda ozmn kullanirim heralde...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz 1.yer varmi
Canım pek önermiyolar dediğim gibi ama sen bi dene bakalım. Belki görürsün faydasını bi de canım hangi aşamadasın
8cm deyim canim birazdan da egzersiz yapicam sonra yazarim buraya nasil gectigini.. insallah kolay olurrr yaaa.. iyice alismam lazimmmmmmm..
maşallah canım 8 cmde ben deneme bile yapmıştım ondan sonrası çok kolay hadi bakalım bu hafta gelin olama umutsuzluk yok tatlım herşeyden önce motive et kendini moralini yüksek tut bugün olmaz yarın olur ama umudumuzu kaybetmek yok bu haftaya gelin çıkarıcaz seniii
ay insallah yaa insallah bu hafta yenerim artikkk cok istiyorummm... sen reglsin sanirim neyse dinlen sende iyice sonra devam edersin canimm
İnşallah canım inşallah yenersinbende sana yetişmeye çalışırım reglden sonra hem banada çk moral olur
insallah canimmm:) ben simdi egzersiz yapmaya gidiorum iyi geceler herkeseee
Canım ben regl oldum egzersiz falan yalan oldu. İnşallah bittiğinde başa dönmem. Geçen ay öyle olmuştu sabırsızlandım sabırsızlandım sonrada ilk egzersizde olmamıştı sonra yavaş yavaş çözdüm egzersizi 8 cmde deneme yaptım ama yarıda kaldı olmadı. Sonra artırdım 10 cme bu defa da regl. Her ay böyle gidecek gibi geliyo bana. Bacaklarımı açamıyorum ben egzersizi bi şekilde hallediyorum ama deneme çok zor
baska arkadaslarinda yazdigi dedigi gibi, egzersis yaparken televizyonda sevdigin 1.programi ac öyle bacaklarini acip egzersis yapmaya calis rahat ol esin yok yaninda baaskasida yok, yalnizsin.bacaklarini acmaya calis bunu ancak sen yapabilirsin, egzersislerini ayna karsisinda yap,
kızlar dün akşam 2 kutu bira içtim banamısın demedi sarhş oldum ama gene yapamadım bilincim açıktı sadece eşimin parmağını yarıya kadar aldım buna izin verdim bennnn inanamıyorum ama şimdi yine korkuyorum içimde bir cesaret var fakat korku daha ağır basıyor benim için dün gece eşimin parmağını alabilmek bile mucize aslınd şimdi ne yapıcam bilmiyorum yardım edinnnnnn ...
kızlar ben passiflora diye bi şurup var kadın doğumcu yazmıştı bugün ondan içmeyi düşünüyorum. belki daha sakin olurum diye.ama eşim içme diyor. sizede dr tavsiye ettimi
canım yazdıklarını gördüm, teşekkürler. bu gece pek uyuyamadım o yüzden üstümden negatiflik akıyor. geçmişi okudum ama kimseye cevap veremedim. sevincinizle seviniyorum kızlar ama bugün sebepsiz yere sıkıntı içindeyim. hayırlısı olsun bakalım, bugün de böyle geçecek :))) hepinizi öpüyorum, egzersizcilere bol başarılar.
kizlarrr iyi gecelerrr ve günaydin herkesedemin egzersiz yaptim dün gece 8cm yapmistim bgn mumu kalinlastirdim.. direk 10 cm i sokabildimm ay cok mutlu oldum anlatamam.. 30 dakka icimde tuttum git gel yaptim dairesel hareketler yaptim ilk soktugumda doluluk hissediyordum sonradan gecti o his.. sonra cikardim vaji baya esnemisti.. sonra gene sokayim dedim ama bi türlü olmadi ilk 3 4 cm girdi gerisini sokamadim.. sanirim yoruldum ve bacaklarimi rahat acamadim bide uykumda gelmeye basladi bende biraktim egzersizi.. insallah yarin devam edicem ve bu sefer daha kolay olur insallah.. :44: hadi yarin gorusuruz Allaha emanet olunnnn
bugün eşimin parmağılya deneme yaptık ve orta parmağı sonuna kadar girdi pozisyonu soranlar olmus yatıyorum ve bacaklarım acıyorum ama ayaklarım kendıme dogru hafıf cekıp yataga basıyorum ayaklarımı..hafif belini kaldrman gerekiyor yastık koyarsanız daha rahat oluyor zaten bır yer var orayı astıktan sonra o kadar hızlı ılerlıyokı kayıyor resmen ama herkesın rahat olma pozsyonu farklıdr bısey sormak ıstıyorum bende p....aşamasına geçiyim dedim bugün acele ettim sanırım alsam ilerleticem de yanşamaıyorum alamadım acaba 2 parmak hatta 3 parmaga gectıkten sonra mı kolay alırım...gelin gorun ki gel git yapamıyorum yarın ultrason jelı alıcam gleıtgelen bıttı ve bıraz pahalı 4 küçük tüp için ultrason jelinde marka önerisi olanlar yardımcı olsun lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?