- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.541
slm arkadslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
hmmm iyi canim guzelmiss.. ne demisler gec olsun güc olmasin.. adim adim ilerleyelim ve mutlu baslangiccc gerceklessin insallahhh
bende onu kullanıyorum hala ve memnunum cok az surmen yeterlı egsersızde en fazla fındık buyuklugunde kullanıyordum
slm kızlar olduuu çok şükür galiba içime alabildim yaaaaaa
AMİİN canım Allah razı olsun...Ben parmak egzersizlerini yapıyordum üç parmağa gelince eş denemesine geçtim aslında beklemiyordum öylesine denedim ama oldu çok şükür yalnız hepsi değil yarısı girdi egzersize devam edicem inş. eşimde sertleşme uzun sürmüyordu son denemede sertliği daha ii sağlayınca benim için de daha iyi oldu inşallah gerisi de gelircanim tebriklerr...basari oykunu yazarmisin ...allahim baska dert sikinti vermesin cnm
AMİİN canım Allah razı olsun...Ben parmak egzersizlerini yapıyordum üç parmağa gelince eş denemesine geçtim aslında beklemiyordum öylesine denedim ama oldu çok şükür yalnız hepsi değil yarısı girdi egzersize devam edicem inş. eşimde sertleşme uzun sürmüyordu son denemede sertliği daha ii sağlayınca benim için de daha iyi oldu inşallah gerisi de gelir
Kalbim4mevsim sen başarmıştın galiba canım sana bikaç şey sorabilr miyim
aman sakınn diyim sonra cılek kokusundan nefret edıyorsun :) sade olanını tavsıye ederım ...ya bi de çileklisi var bunun ya.
slm kızlar olduuu çok şükür galiba içime alabildim yaaaaaa
Ben sormadan cevabı en güzel şekilde vermişsin canım yatabiki cnm sorabilirsin
Ben sormadan cevabı en güzel şekilde vermişsin canım yaçünkü beni çok iyi anliyorsun çünkü sen de aynı şeyleri yaşadın çok teşekkür ederim..Bi de Ben git gel kısmında acı duyuyorum sende oluyor mu bu yoksa geçti mi?
hayırlı geceler kızlar
bır kacgundur sessız gıdıyor topık umarım bu hayra alamet olur :)
AMİİN canım Allah razı olsun...Ben parmak egzersizlerini yapıyordum üç parmağa gelince eş denemesine geçtim aslında beklemiyordum öylesine denedim ama oldu çok şükür yalnız hepsi değil yarısı girdi egzersize devam edicem inş. eşimde sertleşme uzun sürmüyordu son denemede sertliği daha ii sağlayınca benim için de daha iyi oldu inşallah gerisi de gelir
hayirli geceler cnm nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?