Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim tebriklerr...basari oykunu yazarmisin ...allahim baska dert sikinti vermesin cnm
AMİİN canım Allah razı olsun...Ben parmak egzersizlerini yapıyordum üç parmağa gelince eş denemesine geçtim aslında beklemiyordum öylesine denedim ama oldu çok şükür yalnız hepsi değil yarısı girdi egzersize devam edicem inş. eşimde sertleşme uzun sürmüyordu son denemede sertliği daha ii sağlayınca benim için de daha iyi oldu inşallah gerisi de gelir

canim yarisi girdiyse gerisi de gelir onemli olan girmesi zaten yarisini alabildiginde cikarma cnm biraz beklet derin nefes al ver ikin yavasta ittir canim...arayi uzatmayin .... denemeleri yapin tamamini almaya calis cnm.benimde ilk denememde biraz olmustu daha sonraki denememde tamamini alabildim cnm ...

taze gelınlığın hayırlı olsun canım kurtulmana cok sevındım
bır gelın daha cıktı cok sukur [/QUOTE]
teşekkürler canım çok şükür inşallah bütün vajili arkadaşlar da kurtulur :26:

onemli deil cnm...bizi en iyi bizler anlariz ... ...ilk zamanlar gitgel biraz zor oldu ama alsitim cnm simdi... sende alisirsin zamanla onemli olan bu dertten kurtulmamiz cnm

Son düzenleme:

canım bende ılk yendıgımde yarısını alabilmiştim 3 4 gun aradan sonra tekrar denedım ve zorlandıgın yerde beklet ıkın yavas olun tamamı olur zamanlada gelgıtlere alısırsın
kabım4mevsım dedıgı gıbı hepımızın sorunları hemen hemen yanı :)

hayirli geceler cnm nasilsinn

ıyıyım canım yatmadan bı bakıyım dedım sıteye sen nasılsın keyıfler nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…