- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.561
canim nasilsin...... egzersizlerin cok iyi gidiyo masallah...kendini hazir hissettiginde p..s denemesine gec hemen cnm erteleme
cok sükür iyiyim canim sen nasilsin?? egzersizler iyi de daha alismam lazim 10 cm e yaa... :S bide daha kendimi hazir hissetmiyorumm nasil hazir hissetcem yaaa :S
saol cnm bende iyiyim....canim 10 cm almissin zatenerteleme canim inan senin icin soyluyorum sikintilarindan kurtul...inan aparattan daha kolay ne bir aci nede birsey canm kendini motive ett
saol cnm bende iyiyim cok sukur keyifler vajinismusu yendigim gunden beri yerinde...
hmmm bgn de egzersiz yapayim yani birazdan.. yarin aksam egzersizden sonra deneyeyim dime? insallah olour yaaa... :26:
hep boyle kalır inşallah bana musade canım ıyı geceler
hmmm bgn de egzersiz yapayim yani birazdan.. yarin aksam egzersizden sonra deneyeyim dime? insallah olour yaaa... :26:
olmiyacak diye bise yok canim pozitif dusun olacak insallah seninde halayini cekmeye az kaldi
kızlar esım amelyat olucak sureklı onunla ılgılenıyorum bır sure gıremıcem hakkınızı helal edın...
kızlar esım amelyat olucak sureklı onunla ılgılenıyorum bır sure gıremıcem hakkınızı helal edın...
ne oldu canım inş kötü birşeyi yoktur ?
nilay belki görmez sorunu ben cevaplıyım futbol oynarken ayağinı sakatladı eşi
bugun mısaıfrlıkte olucam gec vakıt gorusuruz kızlar inşallah yenı gelın haberlerı alırız
offfffff ya şansızlıgımın bukadarı.dun ultrason jelı almak ıcın dısarı cıktım 2 eczaneye sordum daha nasıl bı jel oldugunu bılmıyorlar.bırıbırlerıne soruyorlar.inanınkı onları ızlerken şaşkaldım.bugunde bı eczaneye daha gıttım ondada olumsuz cevap aldım.yaaaaaa arkadaslar bu jel eczanelerde satılmıyormu??????7
tam cıkıyordum mesjaını gördum
hayalcım ultroson jelı ben hıc kullanmadım ama cok onceden bekarken su zayıflama kemerlerıyle kullanmak ıcın aldıgımı hatırlıyorum
ozmanlar eczacıya soylemıstım getıttırmıslerdı ecza depıosunu arayıp
ıstersen su bazlı jel okey yada durex marka al yada eczacıya getıttırmelerını soyle
offfffff ya şansızlıgımın bukadarı.dun ultrason jelı almak ıcın dısarı cıktım 2 eczaneye sordum daha nasıl bı jel oldugunu bılmıyorlar.bırıbırlerıne soruyorlar.inanınkı onları ızlerken şaşkaldım.bugunde bı eczaneye daha gıttım ondada olumsuz cevap aldım.yaaaaaa arkadaslar bu jel eczanelerde satılmıyormu??????7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?