Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyıyım canım yatmadan bı bakıyım dedım sıteye sen nasılsın keyıfler nasıl ?[/QUOTE]

saol cnm bende iyiyim cok sukur keyifler vajinismusu yendigim gunden beri yerinde...

cok sükür iyiyim canim sen nasilsin?? egzersizler iyi de daha alismam lazim 10 cm e yaa... :S bide daha kendimi hazir hissetmiyorumm nasil hazir hissetcem yaaa :S

saol cnm bende iyiyim....canim 10 cm almissin zaten erteleme canim inan senin icin soyluyorum sikintilarindan kurtul...inan aparattan daha kolay ne bir aci nede birsey canm kendini motive ett

nilay belki görmez sorunu ben cevaplıyım futbol oynarken ayağinı sakatladı eşi

bugun mısaıfrlıkte olucam gec vakıt gorusuruz kızlar inşallah yenı gelın haberlerı alırız

offfffff ya şansızlıgımın bukadarı.dun ultrason jelı almak ıcın dısarı cıktım 2 eczaneye sordum daha nasıl bı jel oldugunu bılmıyorlar.bırıbırlerıne soruyorlar.inanınkı onları ızlerken şaşkaldım.bugunde bı eczaneye daha gıttım ondada olumsuz cevap aldım.yaaaaaa arkadaslar bu jel eczanelerde satılmıyormu??????7

günaydın kızlar yine çok sessiz topik kimsecikler yok sorusu olan olursa çekinmeden sorabilir ara ara gelip cevaplarım herkese güzel hafta sonları diliyorum.

tam cıkıyordum mesjaını gördum
hayalcım ultroson jelı ben hıc kullanmadım ama cok onceden bekarken su zayıflama kemerlerıyle kullanmak ıcın aldıgımı hatırlıyorum
ozmanlar eczacıya soylemıstım getıttırmıslerdı ecza depıosunu arayıp
ıstersen su bazlı jel okey yada durex marka al yada eczacıya getıttırmelerını soyle

gulsevdam cok tsk ettım.tavsıye beklıyordum yetıstın ımdadıma :)..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben üstteyken penisin ucu giriyor.ittirince vajina girişinin arka tarafı geriliyor.yani deliğin popoma yakın kısmı...sizce neden.orada bi acı oluyor

canım ultrason jeli medıkalcılerde var lazer yaptırcam de verırler sana.ben medıkalcıden öle almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…