- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.581
arkadaşlar ben üstteyken penisin ucu giriyor.ittirince vajina girişinin arka tarafı geriliyor.yani deliğin popoma yakın kısmı...sizce neden.orada bi acı oluyor
canım tam dık pozısyonda durma az eşine doğru egıl üzerine,daha kolay oluyo dıye düşünüyorum
canım yeniden denicem.sana çok teşekkür ederim.... ne tarafa doğru ittireyim peki
canım onu kendı durumuna göre ayarla ıstersen esıne doğru eğildiğinde yavaş yavaş asagı doğru kayacaksıdır zaten,,şimdi nasıl anlatılırki buu esınle denemeye başladıgındakayganlık durumuna göre ayarla derım ben ayrıca acı falan yok sen alacagın zevkı ve kocişine yaşatacagın mutluluğa odaklan başaracaksınn bu arada çok ıslanmış olmak işini bır tık daha kolaylaştıracaktır
canım ultrason jeli medıkalcılerde var lazer yaptırcam de verırler sana.ben medıkalcıden öle almıştım
kızlar esım amelyat olucak sureklı onunla ılgılenıyorum bır sure gıremıcem hakkınızı helal edın...
kızlar esım amelyat olucak sureklı onunla ılgılenıyorum bır sure gıremıcem hakkınızı helal edın...
ne oldu canım inş kötü birşeyi yoktur ?
canım benım sen eşinle ilgilen tabıkı arada bıze haber verebılırsen cok sevınırız cok gecmıs olsun balım
ittirdiğimde pen..s ilerlemiyor.ıkınıyorum orada arkadaki deri geriliyor
tamam canım eşime doğru eyilip ittiricem perine acıması ,yırtılması olmaz inş. tam yolunu bulamıyorum galiba
ucu giriyor daha da ilerlemiyor.ıkınıyorum. biraz önce eşimin üstüne doğru yattım yine gitmedi.o perine gerildi yine
gecmis olsun canimmm insallah sonra görüşürüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?