- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.601
sanırım aşamıcam. nilayyyy nerelerdesin
nilaycımm yeni gördüm. çok üzüldüm. Allah en kısa sürede şifa versin. bir an önce gel. kendimi çok çaresiz hissettim bugün
nilaycımm gelmiş.çok mutluyum. nilay pe..s vajinaya kaç cm giriyor canım. bizim 10 cm girdi biraz önce
dediğini yaptım buzzer içti eşim.normalde pe..s 16 cm. bizim 10 cm girdi
inşallah canım. ama kaç cm de yenmiş oluyorum? nette vajina uzunluğu 10 cmdir diyor. ama normalde nasıldır?kafam karıştı
çok arastırıyorsun kafan karsıyor herkeın vajınası p...s alabılır cm le re takılmaaaaaa
tamam canım.tekrar denemeye gidiyorum.dua et bana:)) hepsini almaya çalışıcam bu sefer. seni çok sevdim arkadaşım
1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorumyok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((
1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorumyok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((
slm tull nasılsın. seni baya bi önceden hatırlıyorum. uzun zamadır görmüyorum seni. sen yenmeden hamiş olmuştun dimi yanlışım yoksa
tatlım gulsevdamın da dedgı gıbı esım amelıyat olacak kac gundur hastane hastane dolasıyoruz..
slm canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın evet ben yenemeden hamile kalmıştım ama geçen hafta yendim bende
ne güzel maşallah.allah başka sıkıntı vermesin. hamişlik nasıl gidiyor. ben yeneli yaklaşık 2 ay oldu
bulantılarım dışında gayet iyiyim allaha şükür bebeğimde iyi allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
ittirdiğimde pen..s ilerlemiyor.ıkınıyorum orada arkadaki deri geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?