Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanırım aşamıcam. nilayyyy nerelerdesin

yettım canım bıraz gec oldu ama

oncelıkle bu perıne yırtılması nerden cıkardın dusunme hıc oyle sımdı kafanı takıyorsun ve korkuyorsun...jelı bol sur uste olmadı alta gec once egzersız yap sonra jel sur ve p..s aparatgıbı dusun elınle yonlendır derın nefes al nefes verırken eşin ıtsın...takma hıcbırseyı basaracaksın inşallah

nilaycımm gelmiş.çok mutluyum. nilay pe..s vajinaya kaç cm giriyor canım. bizim 10 cm girdi biraz önce

az kaldı canım derın nefes alarak devam et ben ınanıyorum bugun bıtecek buiş

p..s hepsı gırmesı lazım cnm belkı 1-2 cm dısarıda kalabılır bu normal gıt geller yapın yavas yavas daha olay alılırsın

Son düzenleme:
tamam canım.tekrar denemeye gidiyorum.dua et bana:)) hepsini almaya çalışıcam bu sefer. seni çok sevdim arkadaşım

tamamm ama egzersız yapp alabıldıgın en buyuk aparatı al esıne bırak kendını kapa gozlerını ınan bana canın acımayacak derın nefes al nefes verırken ıtsın esın unutma

canımm bende senı sevdım

1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorum yok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((

1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorum yok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((

istedikten sonra herşey olur canım emin ol bende asla yapamam diyordum ama başlayınca devamı geliyor evliliğini kurtarmak senin elinde bu illeten biraz cesaret bak nasıl ilerleyeceksin

slm tull nasılsın. seni baya bi önceden hatırlıyorum. uzun zamadır görmüyorum seni. sen yenmeden hamiş olmuştun dimi yanlışım yoksa

canım yapamam deme. bi yerden başla hadi. bak inan olduğunu göreceksin. hem kendine hem de eşine daha fazka acı çektirme. hadi hemen başla hadi< hemen şimdi

slm tull nasılsın. seni baya bi önceden hatırlıyorum. uzun zamadır görmüyorum seni. sen yenmeden hamiş olmuştun dimi yanlışım yoksa

slm canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın evet ben yenemeden hamile kalmıştım ama geçen hafta yendim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…