Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bol jel sür. bi de farklı pozisyonlar dene. ben de ilk başta yapamıyordum. bikaç şekil denedikten sonra bana kolay olan pozisyonu keşfettik ben yeneli yaklaşık 2 ay oldu. hala ilk etapta zorlanıyorum

canım adına çoooooook sevindim.kurtulmuşsun. ben de dediğin gibi doğru pozisyonumu buldum ve bugün 7 cm 1 kere,arkasından 10 cm 2 kere alabildim. penisin 3 te 2 si girdi yani.normalde 15 cm. kaç cm de yenmiş sayılırım.sizin kaç cm giriyor?

canım geçmişi okuyamıyorum vaktim olmuyo. sen aparatı hangi pozisyonda aldıysan o pozisyonda dene.bol jel kullanın. istersen vajinanın tam girişine çok az anestol sür ya da emla hangisi varsa. derin nefes al ve verirken ıkın, sen tan ıkıırken eşin p... 'i itsin. ya da sen kendini it

canım çok sevindim yendiğine. bişey sorsam? sizde pen..sin kaçta kaçı giriyor ilişkide? yada kaç cm? tüm penis dibine kadar mı yoksa?

saol canım darısı başına inşallah ben şöyle anladım ilk etapta dibnde 2 3 cm dışında hepsini almıştım. daha doğrusu hamile olduğum için eşimde emin olamadı tam girmek konusunda sonra dr ile konuşup bir sakınca olmadığını ögrenince gel gitlerle tamamına kadar aldım

hamileyken yenmişsin maşallah büyük başarı:13: benim 10 cm. oldu bakalım 5cm kaldı

anladım canım. sence durumum nasıl? yani yarın yenebilirmiyim tamamen?

canım üçte ikisini alman çok iyi, yenmişsin sen. çok az kalmış. cmlere takılma, p...'in girememesi kendimizi rahat bırakmadığımızdan kastığımızdan ve dolayısıyla ıslaklık olmamasından kaynaklanıyor. bu duruma alışıncaya kadar jel kullann.

canım sen üçte ikisini almışsın ya, hepsi girdi mi girmedi mi diye bakma artık, o an zevkine bak sen, ozaman bak görüceksin hepsi girecek, zaten kendini tamamen rahat bırakmazsan zevk alamazsın

3 kere denedim bugün. baya zorladım ıkındım malesef daha fazla gidemedi. ama yine de yenmiş sayılırmıyım biraz:112:

yendin sen yendin. canım takıldığı yerde zorlamayın. ama geri de çıkarmayın. takıldığı yerde bekleyin. sen derin nefes al ver, kendini rahatlatmaya çalış beyin olarak. sonra derinden nefes al verirken ıkın tam ıkınırken it kendini

ay canım ilk cümlene çok sevindim tamam dediklerini uygulicam yarın inş. bu sefer olur. çok öptüm seni

slm kızlar nasılsınız.
işe girdiğimden beri deneme yapmıyoruk. eşim ilacı almıştı dün deneyelim dedi
ama ben uyuya kaldım.
sabah ben çıkarken bu gün uyuma tamm mı yapıcaz dedi
kısmetse bu gün deneme yapıcaz. bana dua edin.
duş alıcam birazdan egzerszi yapim son bi kez. inşallah olur artık ya

ayy çok sevindim, hadi hazırlan bakalım, bugün seni gelin ediyoruz. güzel haberlerle gel inşallah canım. dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…