- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.641
kızlar siz yendiniz. halaylar size!!! hadi geçmiş olsun
dur kız sela nerdeeeben daha yenemedim. 3 cm kaldı sonra çekeriz inş. beraber halayı. ama sende gayret et ikimizn birden halayı çekilsin inş. buzzer baya iyi bişey eşin kullansa olmazmı
hayatım zaten çoğunu almışsın, daha ne takıyorsun ki kafana :)))) buzzer aldık da daha denemedik. bugün eşimle tartıştım, canım deneme yapmak istemiyor. barıştık ama keyif kalmadı. ikimizin de istekli olduğu bir anda deneyeceğiz artık. ben gribi atlatınca tekrar egzersize başlıycam. hayırlısı bakalım. moralim bozukken deneme yapmak istemiyorum, en önemli şey moral çünkü.
Çok şükür canım benim de tarçınakide gibi aslında yarısı veya üçte ikisi girdi ben pek cm hesabı yapmıyorum açıkçası inşallah kurtuldum düşünüyorum inşallah senin de moralin düzelince ilk denemenizde yaparsın canımkızlar siz yendiniz. halaylar size!!! hadi geçmiş olsun
inşallah canım yaa devamıda gelsinde içim tam rahat olsun.bugün baya uğraştım bu kadar girebildi. bendede hep öyle oluyor. moralim bozuluyordu,eşim hasta oluyordu ya da ben. malesef bunlar çok etkiliyor. ama moralini bozma,iyi olduğun bir zaman dene.bence sende sondasın.heran olabilir canım
inşallah canım. ben uzun zamandır sondayım da, bekliyoruz bakalım. allah ne zaman kısmet edecekse o zaman olacak heralde. olsun da kurtulayım artık, bunaldım iyice...
Çok şükür canım benim de tarçınakide gibi aslında yarısı veya üçte ikisi girdi ben pek cm hesabı yapmıyorum açıkçası inşallah kurtuldum düşünüyorum inşallah senin de moralin düzelince ilk denemenizde yaparsın canım
3 kere denedim bugün. baya zorladım ıkındım malesef daha fazla gidemedi. ama yine de yenmiş sayılırmıyım biraz:112:
canim tebrikler..yenmissin 3cmi kafana takma zamnla tamami olur gitgellere de alisirsin...allahim bsaka dert yasatmasin cnm ...
tatlım gulsevdamın da dedgı gıbı esım amelıyat olacak kac gundur hastane hastane dolasıyoruz..
dur kız sela nerdeeeben daha yenemedim. 3 cm kaldı sonra çekeriz inş. beraber halayı. ama sende gayret et ikimizn birden halayı çekilsin inş. buzzer baya iyi bişey eşin kullansa olmazmı
slm kızlar nasılsınız.
işe girdiğimden beri deneme yapmıyoruk. eşim ilacı almıştı dün deneyelim dedi
ama ben uyuya kaldım.
sabah ben çıkarken bu gün uyuma tamm mı yapıcaz dedi
kısmetse bu gün deneme yapıcaz. bana dua edin.
duş alıcam birazdan egzerszi yapim son bi kez. inşallah olur artık ya
canım 3 cm mi takıldın sen ya.tebrik ederim canım.hayırlı olsun.ben daha 5cm ancak alabildim.kayganlaştırıcım yok.bebe yağı kullanıyordum ama çok yanma yapıyor diye sürmedim.jel sipariş ettim gelse de çabucak.
:123::123::123: ayyy gerçekten yenmiş mi oluyorum yaaa çok teşekkür ederim:119::118:
canım çok teşekkürler. darısı başına jel al seninde olur az kalmış.bebe yağı kaşındırıyor.
tabiki cnm 3cm sadece girmedi diyorsun ..dusunsene cnm daha onceleri p..sin ucu bile girmiyordu...bende olduguna halen inanamiyorum beynimizde nasil yer etmisse artk rahat ol cnm kurtuldunnnnnnnnnnndenemeler cogaldikca alisacaksin
ben hep bebe yağı kullandım da ilk kullandığımdan memnundum,bitince ikincisini aldım ama yanma yaptı.marka da aynıydı ama neden oldu anlamadım.kutusu ilk kullandığımdan farklıydı herhalde marka aynı bile olsa içeriği farklıydı herhalde.egzersizde pre...if kullandığım için kayganlaştırıcı sürme ihtiyacım yok ama denemede kullandım eşimde de yanma oldu bıraktık.
en iyisi jeller canım. bu yağlar mantar bile yapabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?