Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dur kız sela nerdeee ben daha yenemedim. 3 cm kaldı sonra çekeriz inş. beraber halayı. ama sende gayret et ikimizn birden halayı çekilsin inş. buzzer baya iyi bişey eşin kullansa olmazmı

hayatım zaten çoğunu almışsın, daha ne takıyorsun ki kafana :)))) buzzer aldık da daha denemedik. bugün eşimle tartıştım, canım deneme yapmak istemiyor. barıştık ama keyif kalmadı. ikimizin de istekli olduğu bir anda deneyeceğiz artık. ben gribi atlatınca tekrar egzersize başlıycam. hayırlısı bakalım. moralim bozukken deneme yapmak istemiyorum, en önemli şey moral çünkü.

inşallah canım yaa devamıda gelsinde içim tam rahat olsun.bugün baya uğraştım bu kadar girebildi. bendede hep öyle oluyor. moralim bozuluyordu,eşim hasta oluyordu ya da ben. malesef bunlar çok etkiliyor. ama moralini bozma,iyi olduğun bir zaman dene.bence sende sondasın.heran olabilir canım

inşallah canım. ben uzun zamandır sondayım da, bekliyoruz bakalım. allah ne zaman kısmet edecekse o zaman olacak heralde. olsun da kurtulayım artık, bunaldım iyice...

inşallah canım. ben uzun zamandır sondayım da, bekliyoruz bakalım. allah ne zaman kısmet edecekse o zaman olacak heralde. olsun da kurtulayım artık, bunaldım iyice...

evet canım bak üstümden yük kalktı gibi oldu 10 cm de bile.seni de çk iyi alıyorum insan eziliyor. hiç moralini bozma olacak inşallah.hayırlısı olsun herşey zamanını bekler

canım ben biraz ince düşünen biriyimbugün kafama takıldı kızlara sordum. hepsi girmeliymiş.ondan dedim bende tam yenemedim diye

dur kız sela nerdeee ben daha yenemedim. 3 cm kaldı sonra çekeriz inş. beraber halayı. ama sende gayret et ikimizn birden halayı çekilsin inş. buzzer baya iyi bişey eşin kullansa olmazmı

canım 3 cm mi takıldın sen ya.tebrik ederim canım.hayırlı olsun.ben daha 5cm ancak alabildim.kayganlaştırıcım yok.bebe yağı kullanıyordum ama çok yanma yapıyor diye sürmedim.jel sipariş ettim gelse de çabucak.

hadi canim insallah bugun kurtulursun sende dualarim sizinle

canım çok teşekkürler. darısı başına jel al seninde olur az kalmış.bebe yağı kaşındırıyor.

:123::123::123: ayyy gerçekten yenmiş mi oluyorum yaaa çok teşekkür ederim:119::118:

tabiki cnm 3cm sadece girmedi diyorsun ..dusunsene cnm daha onceleri p..sin ucu bile girmiyordu...bende olduguna halen inanamiyorum beynimizde nasil yer etmisse artk rahat ol cnm kurtuldunnnnnnnnnnn denemeler cogaldikca alisacaksin

canım çok teşekkürler. darısı başına jel al seninde olur az kalmış.bebe yağı kaşındırıyor.

ben hep bebe yağı kullandım da ilk kullandığımdan memnundum,bitince ikincisini aldım ama yanma yaptı.marka da aynıydı ama neden oldu anlamadım.kutusu ilk kullandığımdan farklıydı herhalde marka aynı bile olsa içeriği farklıydı herhalde.egzersizde pre...if kullandığım için kayganlaştırıcı sürme ihtiyacım yok ama denemede kullandım eşimde de yanma oldu bıraktık.

tabiki cnm 3cm sadece girmedi diyorsun ..dusunsene cnm daha onceleri p..sin ucu bile girmiyordu...bende olduguna halen inanamiyorum beynimizde nasil yer etmisse artk rahat ol cnm kurtuldunnnnnnnnnnn denemeler cogaldikca alisacaksin

bugün yenen kızlar yendin demeyince bende kalan 5 cmin 3 cmi girse tamamdır diye şartlamıştım.ama dediğin gibi hala inanamıyorum yaa.devamlı eşime sordum girdi mi girdi mi diye.bu sefer eminiz ama girdi. canım çok sağol moral oldu

en iyisi jeller canım. bu yağlar mantar bile yapabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…