Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

onemli deil cnm... cmleri kafani takma onemli olan p..sin girmesi yeni gelinliginin tadini cikar canm

canım hangi pozisyonda yaptın?gerilme oluyor demiştin ya oldumu yine anlat hadi başarı hikayeni şekerim

canım başarı hikayemi müsait bi zamanda uzunca yazıcam.ama sana yardımcı olması açısından pozisyonları filan söyliyim canım. ben üstteyken ya da alttayken hiç olamadı. altta ben korktum,üstte de eşim korktu pe..s kırılıcak gibi oluyor dedi. sonra en iyisi dedim koltuğa geçmek. koltuğa oturdum.eşim dizlerinin üzerinde yere oturdu.yani dizlerinin altına yastık koyup dizlerini kırarak.ve bu şekilde çok kolay oldu. ben üstteyken dediğim o gerginlik,yanma olmuştu.demekki yanlış ittirmişim.bu dediğim pozisyonda pen..sin altından destekledim ve o gerginlik olmadı.eşim git gel yaptı ve oldu. inan ki parmak egzersizlerinde çok daha fazla yanma olmuştu vajimde. bunda çok hafif bi yanma hissettim hatta yok denecek kadar azdı. kanama olmadı bu arada

ayrıca yenmem de etkisi olan bir şeyi de söyliyim.bugün eşim buzzer içmişti acil cvp alıp deneme yapmam gerekiyordu.buraya geldim baya bekledim kimse yoktu.sonra başka bi topicteki bayanlara sordum. çoğu cvp vermedi.bikaçı iyi bi şekilde bilmediklerini söyledi.içlerinden biride baya tersledi beni. kendimi çok kötü hissettim. yani hakaret bile etti. ve ben çok kızdım. gerçek hayatımda da eşim dışında beni anlayan kimse yoktu bu konuda. sanalda da burdaki kızlar çok iyi. ama o kişiye kızdım ve yendim diyebilirim. dedim ki böyleleriyle uğraşmaktansa ne kadar acıycaksa acısın ve kurtulayım.

Son düzenleme:
bu arada burada bana az ya da çok yardımcı olan herkese çok teşekkürler.Allah razı olsun. ama özellikle nilaycığıma teşekkürü borç biliyorum. o benim için çok özel bir insan. her msjıma tek tek cvp verdi.tek tutunduğum dal oldu kimi zaman. önemli olan ruh tur derler ya öyle birşeydi benim için.umarım hayat onun ruhunu hiç incitmez

geç oldu ama şimdi gördüm :) eşim yanaşmıyor birşey sokmaya benim korkularım onu çok yordu artık bağırığ çağırcam diye yanaşmıyor ben de tek başıma cesaret edip sokamıyorum yoksa korkum acı deil, çünkü hiiçç acımıyor ben o kocaman gazlı bezle tam 1 saat dolaştım içimdeyken :)

terbiyesiz e bak ya. bende çok sinirlendim. terbiyesiz mahluk.....
canım sana da çok sevindim sela söyledi tebrik edyim diye geldim :) çok sevinim

terbiyesiz e bak ya. bende çok sinirlendim. terbiyesiz mahluk.....
canım sana da çok sevindim sela söyledi tebrik edyim diye geldim :) çok sevinim

canım benim çok sağol. darısı senin başına.erteleme sakın sende sona çok yakınsın kayracım. evet o kişiyi yazdım ki burdakilerinde başına gelebilir. hazırlıklı olsunlar diye canım.sonuçta hassas bi dönem bu vaji.çok öpüyorum seni

kişinin kim olduğunu yazmamışsın ama ben de onu şiddetle kınıyorum. allahından bulsun, çekmeyen anlamıyor bu derdi zaten. sen kurtuldun ya boşver, gerisi önemli değil

kişinin kim olduğunu yazmamışsın ama ben de onu şiddetle kınıyorum. allahından bulsun, çekmeyen anlamıyor bu derdi zaten. sen kurtuldun ya boşver, gerisi önemli değil

sağol canım.bir de bana diyo ki ben de yaşadım.ben de dedim yaşamasan sopayla kovalardın heralde dedim. bebek isteyenler topiğiydi galiba.evet sela cım benden başkası yapmasın bu hatayı gidip sorunca moral bozuluyo işte

sıkma canını, yeni gelinliğinin keyfini çıkar. ayağını da sıcak tut, üşütme. çıplak ayak yere basma şekerim. ben çıkıyorum, herkese iyi geceler!!! umarım bir çok kaderdaşımız bu gece kurtulur bu hastalıktan.

hadi inşşlh canm benm
beklioruz güzel haberlerini

1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorum yok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((

ılk mesajlarımız cogumuzun hep boyleydı ama bak yendık hemde egsersız sayesınde
korkunun ustune gıtmelısın gulay once aynada vajınayı ıncele sonra bır kulak copu dahı olsa egsersıze basla
ve burdan hıc ayrılma sureklı yaz .. yenen .. egsersıze yenı baslıyanlar yenmek uzere olanlar herdaım desteğe hazırız ..

güzel haberlerle gelirsin inşallah duamdasın balım rabbim yardımcın olsun

perine bölgesiymiş orası

tum gun yoktum yenı geldım mesajlarına baktım canım bayağı panık yapmıssın:)
canım gelın oldun artık cogumuz ılk seferde p. yarısını alıp sonrakı denemde tamamını aldı
cm lerı falan kafaya takma ve ılk seferınde kendını zorlama bır ıkı gun dınlen ara ver egsersız yapıp esınle tekrar dene
perıne bolgesı zorladıgınız ve tahrıs oldugu ıcın acımıstır bir dahakı denemenızde yıne aynı sorun olursa ozel at bana detaylı goruselım ordan
ve lutfen burdan esımızın en mahrem seylerını yazmayalım kızlar p.. ölcüsü falan ne olur ne olmaz ..
sen bugun taze gelın olmanın tadını cıkar ayaklarına dıkkat et bakım soguk yere basma hayırlı olsun yenı gelınımızsın artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…