- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.661
bugün yenen kızlar yendin demeyince bende kalan 5 cmin 3 cmi girse tamamdır diye şartlamıştım.ama dediğin gibi hala inanamıyorum yaa.devamlı eşime sordum girdi mi girdi mi diye.bu sefer eminiz ama girdi. canım çok sağol moral oldu
:123:ayağımı sürüdüm kızlar hadi diğerleri de gelsin bir bir inşallah
insallah canim ya dualarimiz onlarla biranonce kurtulsunlarrrrrrrrr
canım hangi pozisyonda yaptın?gerilme oluyor demiştin ya oldumu yine anlat hadi başarı hikayeni şekerim
canım operasyon yaptıracak cesaretin varsa bu derdi yenersin sen, hem artık korkacak bişey de kalmamış, doktorun egzersiz yapmasına izin veririm kendim yapamam diyorsun anladığım kadarıyla, bırak eşin yaptırsın egzersizi bir dene ne kaybedersin.
ayrıca yenmem de etkisi olan bir şeyi de söyliyim.bugün eşim buzzer içmişti acil cvp alıp deneme yapmam gerekiyordu.buraya geldim baya bekledim kimse yoktu.sonra başka bi topicteki bayanlara sordum. çoğu cvp vermedi.bikaçı iyi bi şekilde bilmediklerini söyledi.içlerinden biride baya tersledi beni. kendimi çok kötü hissettim. yani hakaret bile etti. ve ben çok kızdım. gerçek hayatımda da eşim dışında beni anlayan kimse yoktu bu konuda. sanalda da burdaki kızlar çok iyi. ama o kişiye kızdım ve yendim diyebilirim. dedim ki böyleleriyle uğraşmaktansa ne kadar acıycaksa acısın ve kurtulayım.
insallah canim ya dualarimiz onlarla biranonce kurtulsunlarrrrrrrrr
durun bakalım doktordan sonraki ilk denememiz olacak dua edin kızlar.ayy çok sevindim, hadi hazırlan bakalım, bugün seni gelin ediyoruz.güzel haberlerle gel inşallah canım. dualarım seninle.
terbiyesiz e bak ya. bende çok sinirlendim. terbiyesiz mahluk.....
canım sana da çok sevindim sela söyledi tebrik edyim diye geldim :) çok sevinim
canım benim çok sağol. darısı senin başına.erteleme sakın sende sona çok yakınsın kayracım. evet o kişiyi yazdım ki burdakilerinde başına gelebilir. hazırlıklı olsunlar diye canım.sonuçta hassas bi dönem bu vaji.çok öpüyorum seni
kişinin kim olduğunu yazmamışsın ama ben de onu şiddetle kınıyorum. allahından bulsun, çekmeyen anlamıyor bu derdi zaten. sen kurtuldun ya boşver, gerisi önemli değil
sağol canım.bir de bana diyo ki ben de yaşadım.ben de dedim yaşamasan sopayla kovalardın heralde dedim. bebek isteyenler topiğiydi galiba.evet sela cım benden başkası yapmasın bu hatayı gidip sorunca moral bozuluyo işte
slm kızlar nasılsınız.
işe girdiğimden beri deneme yapmıyoruk. eşim ilacı almıştı dün deneyelim dedi
ama ben uyuya kaldım.
sabah ben çıkarken bu gün uyuma tamm mı yapıcaz dedi
kısmetse bu gün deneme yapıcaz. bana dua edin.
duş alıcam birazdan egzerszi yapim son bi kez. inşallah olur artık ya
canım face adresını nıye dondurdunkı bak kötü oldum sankı gelmıceksın gıbısaol bıtanemm bole arada kacamak yapıp gelmeye ozen gosterıcem bu arada face bır sure dondurdum sanırım boylesı benım için daha ıyı kızlara benden selam gotur
1.5 yıldır evliyim ve builletten bi türlü kurtulamadım. burdaki arkadaşların başarılarını duyunca çok mutlu oluyorum ama artık bende mutlu olmak istiyorumyok olmuyo ben parmak egzersizi bile yapamammmmm ((((((
slm canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın evet ben yenemeden hamile kalmıştım ama geçen hafta yendim bende
slm kızlar nasılsınız.
işe girdiğimden beri deneme yapmıyoruk. eşim ilacı almıştı dün deneyelim dedi
ama ben uyuya kaldım.
sabah ben çıkarken bu gün uyuma tamm mı yapıcaz dedi
kısmetse bu gün deneme yapıcaz. bana dua edin.
duş alıcam birazdan egzerszi yapim son bi kez. inşallah olur artık ya
perine bölgesiymiş orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?