Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım baska topıkte yasadıgın sorunu gördüm cok ama cok üzüldüm şaşkınım ..
sana denılen o agır sözler sorunu olan bırıne yaklasımları .. Rabbım kımseyı düşürmesın..
hele bırde vajıyı daha once yasamıs bırının sana yaklasımı ne dıyeyım
hıc bır zaman sanal alemde sasmıcam dıyorum her seferınde yanılıyorum
vajıyı burası sayesınde yenıp gıden nankorlerden sonra boyle bır olayda yasanması cok uzucu
o topıktede yazıp uzuntumu bellı ettım ..
lutfen sorunlarınızı sadece bu topıkte yazın kızlar herkes bu hastalıgı anlamaz
ve klavye basında kalp kıran cok cıkar bızı en ıyı bız anlarız
sende o yazılanları unut bosver moralını yuksek tutup vajıyı yenmenın tadını cıkar canım

Son düzenleme:

neeee yendınmiiiiiiiiiiiiiiiii

oh beee sende kurtuldunnn hadı gozun aydın kotu gunlerın bıttı artık

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

inşallah bir an önce kurtulursun canım

canım benımm o kadar hassas anıma denk getırdın kı oturup aglıcam sımdıyeterkı kurtulun keske elımızden gelenın fazlasını yapsak herkez kurtulsa...

tum guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım......duygularımız karsılıklı canım

canım geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin, bu aralar ben de eşimin hastalığıyla uğraşıyorum insanı karamsarlığa itiyor bu tür şeyler en güçlü ve şefkatli olmamız gereken zaman.

saol canım benım sen ıkı canlısın ısın daha da zor gercekten cok zor mus yaaa daha basındayız 2 ay gıbı bı surec var duzelebılmesı ıcın bakalım napıcam:)

sizin sonuclar ii cıktımı bari

daha mr falan çekilecek ondan sonra bekliyoruz bakalım biz hep başka şehirlere gitmek zorundayız bulunduğumuz yer ilçe o yüzden süreç uzun sürüyor ben hamileyim diye onunla gitmeme de izin vermiyor hep kendi uğraşıyor o yüzden de biraz kendimi berbat hissediyorum.

inşallah canım,zaten kayganlaştırıcıya da fazla alışmamak gerek demi?

yenmek ıcın care ıse abone ol hıc cekınem derım :) ama tabıkı normal olanı herhangı bırsey kullanmadan ılıskı yasamak
jeller saglık problemı benım gıbılerde mesela mecburum bolbol kullanmam gerek amayınede az kullanıyorum .. seker hastalarında .. vajınusmusda tavsıye edılıyor
ılıskıye alıstıkca gerek kalmıyor bı sure sonra bırakıyorsun canım ..

merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelin olanlar varmı? onların adına cok sevinirim darısı bize inşallah :26: bişey sorcam şimdi biz hiç ilişkiye giremiyorum ya aşılam tüp bebek gibi yöntemle hamile kalbilirmiyimm kaldım diyelim doğumdan sonra vajiunsmus geçermi :S cok merak ediyorumm veee birr cocugumuz olsun istiyorum artıkk baskalrının bebek haberini almak cok üzüyo beni.seviniyorum ama en cokta üzülüyorumm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…