- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.681
sağol canım.bir de bana diyo ki ben de yaşadım.ben de dedim yaşamasan sopayla kovalardın heralde dedim. bebek isteyenler topiğiydi galiba.evet sela cım benden başkası yapmasın bu hatayı gidip sorunca moral bozuluyo işte
aman sakınn diyim sonra cılek kokusundan nefret edıyorsun :) sade olanını tavsıye ederım ...
ya herhalde eşim çilekliyi sipariş etmişartık çileğe dokunamam.
ya herhalde eşim çilekliyi sipariş etmişartık çileğe dokunamam.
canım face adresını nıye dondurdunkı bak kötü oldum sankı gelmıceksın gıbı
ayrıca yenmem de etkisi olan bir şeyi de söyliyim.bugün eşim buzzer içmişti acil cvp alıp deneme yapmam gerekiyordu.buraya geldim baya bekledim kimse yoktu.sonra başka bi topicteki bayanlara sordum. çoğu cvp vermedi.bikaçı iyi bi şekilde bilmediklerini söyledi.içlerinden biride baya tersledi beni. kendimi çok kötü hissettim. yani hakaret bile etti. ve ben çok kızdım. gerçek hayatımda da eşim dışında beni anlayan kimse yoktu bu konuda. sanalda da burdaki kızlar çok iyi. ama o kişiye kızdım ve yendim diyebilirim. dedim ki böyleleriyle uğraşmaktansa ne kadar acıycaksa acısın ve kurtulayım.
geç oldu ama şimdi gördüm :) eşim yanaşmıyor birşey sokmaya benim korkularım onu çok yordu artık bağırığ çağırcam diye yanaşmıyor ben de tek başıma cesaret edip sokamıyorum yoksa korkum acı deil, çünkü hiiçç acımıyor ben o kocaman gazlı bezle tam 1 saat dolaştım içimdeyken :)
özele yazıyorum:)
bu arada burada bana az ya da çok yardımcı olan herkese çok teşekkürler.Allah razı olsun. ama özellikle nilaycığıma teşekkürü borç biliyorum. o benim için çok özel bir insan. her msjıma tek tek cvp verdi.tek tutunduğum dal oldu kimi zaman. önemli olan ruh tur derler ya öyle birşeydi benim için.umarım hayat onun ruhunu hiç incitmez
bıtınce bıdahakıne kokusuz alırsınız artık :) gercı bır tup 3 ay falan yetıyor gerek kalmaz inşallah bı daha
canım geçmiş olsun eşine Allah acil şifalar versin, bu aralar ben de eşimin hastalığıyla uğraşıyorum insanı karamsarlığa itiyor bu tür şeyler en güçlü ve şefkatli olmamız gereken zaman.
face dondurmadıysan orayada gelebılırmısın balım
saol canım benım sen ıkı canlısın ısın daha da zor gercekten cok zor mus yaaa daha basındayız 2 ay gıbı bı surec var duzelebılmesı ıcın bakalım napıcam:)
sizin sonuclar ii cıktımı bari
inşallah canım,zaten kayganlaştırıcıya da fazla alışmamak gerek demi?
dun kapattım canım ozele detaylı yazdım sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?