- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.701
merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelin olanlar varmı? onların adına cok sevinirim darısı bize inşallah :26: bişey sorcam şimdi biz hiç ilişkiye giremiyorum ya aşılam tüp bebek gibi yöntemle hamile kalbilirmiyimm kaldım diyelim doğumdan sonra vajiunsmus geçermi :S cok merak ediyorumm veee birr cocugumuz olsun istiyorum artıkk baskalrının bebek haberini almak cok üzüyo beni.seviniyorum ama en cokta üzülüyorumm((
slm canım. sorduğun şeyle ilgili bilgim yok, ama bence bebekten önce yenmeye çalış. hamile kalsan bile bu sürekli içnde bi sorun olcak. hamileyken zaten yenmen zor olur. sonrasında da kolay olmaz, bence önce bunu yenmelisin. önceliğin bu olmalı. benim fikrim tabi
teşekkür ederim cnm benimki bi düşünce tabi bilmiyorum yenebiliecekmiyim :S
yenmek ıcın care ıse abone ol hıc cekınem derım :) ama tabıkı normal olanı herhangı bırsey kullanmadan ılıskı yasamak
jeller saglık problemı benım gıbılerde mesela mecburum bolbol kullanmam gerek amayınede az kullanıyorum .. seker hastalarında .. vajınusmusda tavsıye edılıyor
ılıskıye alıstıkca gerek kalmıyor bı sure sonra bırakıyorsun canım ..
hadi inşşlh canm benm
beklioruz güzel haberlerini
kizlaar biliyosunuz yurt disindayim 5 aydir esim turkiyedeydi vee ben turkiyeye gidiyorum 1 ayligina kavusucaz sonunda ama ben cok heyecanliyim napicam bilmiyorum 5 aydir iliski yok tedirginim adam zaten beni direk yatak odasina aticak :26:kremsiz iliskiye girmedim hic herseyi oluruna mi biraksam ya takilirsam dusunmemeye calisiyorum ama aklimda hep anin tadini cikarmak istiyorum oof umarim hersey yolunda gider
merhaba arkadaşlar nasılsınız yeni gelin olanlar varmı? onların adına cok sevinirim darısı bize inşallah :26: bişey sorcam şimdi biz hiç ilişkiye giremiyorum ya aşılam tüp bebek gibi yöntemle hamile kalbilirmiyimm kaldım diyelim doğumdan sonra vajiunsmus geçermi :S cok merak ediyorumm veee birr cocugumuz olsun istiyorum artıkk baskalrının bebek haberini almak cok üzüyo beni.seviniyorum ama en cokta üzülüyorumm((
mecburi durumun mu var canım?inşallah bir an önce iyileşirsin.çok teşekkür ederim canım cvp için.inşallah hepimiz normal bir ilişki yaşarız.
nasilsin canim nasil gidiyor alistin mi iyice ? ben iki gündür egzersiz yapmiorum demin yapayim dedim once parmagimi soktum girdi sonra aparati denedim bi türlü girmedi yaa offf cok sıkıldımm... nasil kurtulcam ben yaaa... Allah im yardim et nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
kız nerelerdesin hiç görünmüyorsun ya
kizlaar biliyosunuz yurt disindayim 5 aydir esim turkiyedeydi vee ben turkiyeye gidiyorum 1 ayligina kavusucaz sonunda ama ben cok heyecanliyim napicam bilmiyorum 5 aydir iliski yok tedirginim adam zaten beni direk yatak odasina aticak :26:kremsiz iliskiye girmedim hic herseyi oluruna mi biraksam ya takilirsam dusunmemeye calisiyorum ama aklimda hep anin tadini cikarmak istiyorum oof umarim hersey yolunda gider
daha mr falan çekilecek ondan sonra bekliyoruz bakalım biz hep başka şehirlere gitmek zorundayız bulunduğumuz yer ilçe o yüzden süreç uzun sürüyor ben hamileyim diye onunla gitmeme de izin vermiyor hep kendi uğraşıyor o yüzden de biraz kendimi berbat hissediyorum.
merhaba kızlar nasılsınız :))
sizlerle uzun zamandır konuşamıyorum merak ediyorum neler yaptınız nilayım hamile kaldımı acaba :44:
işlerim çok yoğunlaştı artık takip edemiyorum giriyorum ara sıra ama geçmişleri okuyamıyorum şirkette pc donuyor açık programlardan inş. hepinizin sorunu çözülmüş sağlıklı bir şekilde ilişkiniz devam ediyordur sizleri seviyorum
bende hamile kalmak için çalışmalara başladım :)
cvp yazcak olan yokmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?