- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.721
merhaba kızlar,
foruma çooookk uzun süredir girmiyorum. eski yazdıklarımı okursanız benimde ciddi bir vaji problemi olduğumu anlayabilirsiniz.
8 aylık evliyim. evliliğimin 2-3. aylarında burada takılıyordum ama vaji beni yendi ve pes ettim. psikolojim altüst olduğu için artık bırakmıştım peşini bi 6 aydır hiç uğraşmadım ama 3 hafta önce terapiye başladım. kendi yöntemlerimizle yenemiyoruz bari uzmandan yardım alalım dedik.
şimdi terapi ile ilgili isteyene her türlü bilgiyi verebilirim. hepimizin derdi aynı sonuçta.
ayrıca daha önce terapiye gidip bu sorunu yenen arkadaşlara bir sorum olacak aslında
dr tüm seanslar bitene kadar kesinlikle hiç bi şekilde cinsel hiç bişey yaşamamz gerektiğini söledi. dr sizden böle bişey istedimi? velevki istediyse sebebini söledimi. 3 haftadır sebebini bilmeden bunu istemesini çözmeye çalışıyorum.
bana bi cvp verip yardımcı olan olursa şimdiden teşekkürler.
sıkma canını, yeni gelinliğinin keyfini çıkar. ayağını da sıcak tut, üşütme. çıplak ayak yere basma şekerim. ben çıkıyorum, herkese iyi geceler!!! umarım bir çok kaderdaşımız bu gece kurtulur bu hastalıktan.
canım benımm o kadar hassas anıma denk getırdın kı oturup aglıcam sımdıyeterkı kurtulun keske elımızden gelenın fazlasını yapsak herkez kurtulsa...
tum guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım......duygularımız karsılıklı canım
neeee yendınmiiiiiiiiiiiiiiiii
oh beee sende kurtuldunnn hadı gozun aydın kotu gunlerın bıttı artık
19::119::119::119::119::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlarrrrrr esle denemelerde 8cm kadar oldu ama daha gıtmıyor ordan sonrasında acı v ar ama bırbucuk yılın sonunda bunun olması harıkaaaaaaaaaaaaaaa
nilaycım sayenizde. artık yendim kabul ediyorum işte kendimi. ama ara verdim denemeye
tebrikler canimmm ne guzel kurtuldun artikkkk darisi bizlerin basina insallahhhhh
cok sevindim canimm ne guzel kurtuldunn artikkknasil yaptin anlatirmisinnn??
tum gun yoktum yenı geldım mesajlarına baktım canım bayağı panık yapmıssın:)
canım gelın oldun artık cogumuz ılk seferde p. yarısını alıp sonrakı denemde tamamını aldı
cm lerı falan kafaya takma ve ılk seferınde kendını zorlama bır ıkı gun dınlen ara ver egsersız yapıp esınle tekrar dene
perıne bolgesı zorladıgınız ve tahrıs oldugu ıcın acımıstır bir dahakı denemenızde yıne aynı sorun olursa ozel at bana detaylı goruselım ordan
ve lutfen burdan esımızın en mahrem seylerını yazmayalım kızlar p.. ölcüsü falan ne olur ne olmaz ..
sen bugun taze gelın olmanın tadını cıkar ayaklarına dıkkat et bakım soguk yere basma hayırlı olsun yenı gelınımızsın artık :)
canım çok teşekkürler. evet darısı sizlerin başına inş. hiç erteleme seninde olacak
burdan okadar cok sey okudum kıı..sonra karar verdım ve kuvetın içine sıcak su ve vazelın koydumm iyice rahatlattım kendımı olucak bu iş acı yok falan dye motive ettımm
sonra eşime de yavas olmasını rıca ettım ve bır ayna yardımı ile gırdıgını yordum baktım kı acoı falan yok aynada bakınca işin olurunu anlşadım ama bnde tam anlamı ile atlatamadım ama bunada sukur suan gözlerım dolu dolu yazdıklarımı görmuyorm bıleee
canım baska topıkte yasadıgın sorunu gördüm cok ama cok üzüldüm şaşkınım ..
sana denılen o agır sözler sorunu olan bırıne yaklasımları .. Rabbım kımseyı düşürmesın..
hele bırde vajıyı daha once yasamıs bırının sana yaklasımı ne dıyeyım
hıc bır zaman sanal alemde sasmıcam dıyorum her seferınde yanılıyorum
vajıyı burası sayesınde yenıp gıden nankorlerden sonra boyle bır olayda yasanması cok uzucu
o topıktede yazıp uzuntumu bellı ettım ..
lutfen sorunlarınızı sadece bu topıkte yazın kızlar herkes bu hastalıgı anlamaz
ve klavye basında kalp kıran cok cıkar bızı en ıyı bız anlarız
sende o yazılanları unut bosver moralını yuksek tutup vajıyı yenmenın tadını cıkar canım
yok yapmadım cannım bır gun önce yapmışdım ama onunla bı ılgısı var mı bılemıyrm ama istersen msjla daha net anlatabılırm bnmde kafama takılan seyler var hala neden sonunda acı duydum faln dye:44:
tarcınakide naptın canım
insallah canimm... bilmiorum cok umutsuzum suann... yenebilecekmişim gibi hissetmiyorumneyse herseyin hayirlisii...senin egzersizler ne kdr sürdü? kac cm deyken esle deneme yaptin canim?
hmm egzersiz yapmadan yapabilmen guzel cunku ben denedim dedigim gibi girmedi p...s cunku ne kdr ıkınsamda kendimi rahat biraksamda vaji esnemediimsj sayin 30 tane o yuzden msj atabilirmisn bilmiyorumm :S istersen bi denee...
merhaba kızlar,
foruma çooookk uzun süredir girmiyorum. eski yazdıklarımı okursanız benimde ciddi bir vaji problemi olduğumu anlayabilirsiniz.
8 aylık evliyim. evliliğimin 2-3. aylarında burada takılıyordum ama vaji beni yendi ve pes ettim. psikolojim altüst olduğu için artık bırakmıştım peşini bi 6 aydır hiç uğraşmadım ama 3 hafta önce terapiye başladım. kendi yöntemlerimizle yenemiyoruz bari uzmandan yardım alalım dedik.
şimdi terapi ile ilgili isteyene her türlü bilgiyi verebilirim. hepimizin derdi aynı sonuçta.
ayrıca daha önce terapiye gidip bu sorunu yenen arkadaşlara bir sorum olacak aslında
dr tüm seanslar bitene kadar kesinlikle hiç bi şekilde cinsel hiç bişey yaşamamz gerektiğini söledi. dr sizden böle bişey istedimi? velevki istediyse sebebini söledimi. 3 haftadır sebebini bilmeden bunu istemesini çözmeye çalışıyorum.
bana bi cvp verip yardımcı olan olursa şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?