Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba, hangi doktorda terapiye başladın acaba?

ayy canım çok teşekkür ederim.çok düşüncelisin. dikkat edicem inş.

cok sevindim canimm ne guzel kurtuldunn artikkk nasil yaptin anlatirmisinnn??

burdan okadar cok sey okudum kıı..sonra karar verdım ve kuvetın içine sıcak su ve vazelın koydumm iyice rahatlattım kendımı olucak bu iş acı yok falan dye motive ettımm
sonra eşime de yavas olmasını rıca ettım ve bır ayna yardımı ile gırdıgını yordum baktım kı acoı falan yok aynada bakınca işin olurunu anlşadım ama bnde tam anlamı ile atlatamadım ama bunada sukur suan gözlerım dolu dolu yazdıklarımı görmuyorm bıleee

canım evet olmuyor diye çok panikledim.çünkü bıkmıştım artık. prangam kırıldı dediğin gibi bugün 2. gün hiç deneme yapmadım. bikaç gün sonra tekrar denicem.tamam canım özelden atarım bi sorun olursa. o dediğin özel şeyi silmek istedim ama olmadı nedense. ama bilgi amaçlı yazmıştım

hmmm ne guzel canimmm... yaa bende esimle denedim gecen gün ama vaji hiç esnemedi girmedi yaaa offf :S once egzersiz yaptin mi yoksa direk esinlemi denedin ?

canım sana bu mesajından dolayı çok çok çok teşekkür ediyorum. benim yanımda olduğunu bilmek çok güzel.bana asıl moral oldu desteğin. gerçekten benim için hataydı. demekki herkes vefalı olamıyor.cevabını aldı oturdu.o forumdakiler bile anladı yani hatalı olduğunu.umarım hayatta seni kimse üzmesin arkadaşım:114:

Son düzenleme:
yok yapmadım cannım bır gun önce yapmışdım ama onunla bı ılgısı var mı bılemıyrm ama istersen msjla daha net anlatabılırm bnmde kafama takılan seyler var hala neden sonunda acı duydum faln dye:44:

hmm egzersiz yapmadan yapabilmen guzel cunku ben denedim dedigim gibi girmedi p...s cunku ne kdr ıkınsamda kendimi rahat biraksamda vaji esnemedii msj sayin 30 tane o yuzden msj atabilirmisn bilmiyorumm :S istersen bi denee...

insallah canimm... bilmiorum cok umutsuzum suann... yenebilecekmişim gibi hissetmiyorum neyse herseyin hayirlisii...senin egzersizler ne kdr sürdü? kac cm deyken esle deneme yaptin canim?

hiç öyle olma. geçmiş msjlarıma bakarsan benimde öyle olduğumu görürsün. ama biraz gayret et.kafana koy.yenicem de korkmuyorum diye şrtla. pe..si almaya çalış. ne olacak ki.istediğin kadar al.istemediğinde ittirmek senin elinde. acıyı sen ayarlıyosun. ben 10 aylık evliyim. 3 ay mantar problemi, 1,5 ay da evim yoktu. geriye kalan 5 aydada direk eş parmağıyla başladım. çok az egzersiz yaptım. aralarda boş boş bekledim. hep bi sonraki aşamaya geçtim canım

keske bırakmayıp devam etseydın kımbılır belkı yenmıs olurdun....

ben de daha once tedavı oldum ama yenememıstım o zamanlar aynısekılde ılıskı kesınlıkle yasaktı sen doktorunu dınle adım adım ılerle senı ıyıce hazırlayacaktır ılıskıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…