- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.741
nilaycım sayenizde. artık yendim kabul ediyorum işte kendimi. ama ara verdim denemeye
canım sana bu mesajından dolayı çok çok çok teşekkür ediyorum. benim yanımda olduğunu bilmek çok güzel.bana asıl moral oldu desteğin. gerçekten benim için hataydı. demekki herkes vefalı olamıyor.cevabını aldı oturdu.o forumdakiler bile anladı yani hatalı olduğunu.umarım hayatta seni kimse üzmesin arkadaşım:114:
aa okadrda uzun bı msj yazdım ama gıtmedı cannım
hiç öyle olma. geçmiş msjlarıma bakarsan benimde öyle olduğumu görürsün. ama biraz gayret et.kafana koy.yenicem de korkmuyorum diye şrtla. pe..si almaya çalış. ne olacak ki.istediğin kadar al.istemediğinde ittirmek senin elinde. acıyı sen ayarlıyosun. ben 10 aylık evliyim. 3 ay mantar problemi, 1,5 ay da evim yoktu. geriye kalan 5 aydada direk eş parmağıyla başladım. çok az egzersiz yaptım. aralarda boş boş bekledim. hep bi sonraki aşamaya geçtim canım
nilaycım eşin rahatsızmış geçmiş olsun canım Allah şifa versin
nasilsin canimmm?? ben iki gündür egzersiz yapmadim bugun yapayim dedim olmadi yaa off ne zmn alisicam ben tam olarak :S canim cok sıkılıyor boyle oluncaaa... :S
tesekkur ederım canım sen nasılsın?
neden egzersız yapmıyorsunnnnhıc yapamasan gunde 10 dk ayır en azından ıcın rahatlar...
en kucuk aparattan basla canım yavas yavas buyutup yap emınım boyle yapacaksın...
kızlarrrr nasılsınız
bugun yine sessiz sankiiii
kızlarrrr nasılsınız
kızlarrrr nasılsınız
h.sonu evde degildim ondan yapcak vaktim olmadibgn denedim yapamadim offf ne zmn alisicam ben yaaa nasil yenicem bu hastaligii bazen guzel oluyor hersey bazen cok kötüüü.... 3 hafta oldu egzersize basLayaliiiiii...
tatlımm hosgeldınnn herkez yavas yavas terkedıyor burayı
nasılsınn herseyyolundamı?
valla canm hiç keyfim yok bu ara bissürü seyle birden uğraşıorum giremedim bikaç gündür
sen nasılsın canm
iyiyiz canım nasıl gidiyor gelinlikk
olsun olsunn pes etmek moral bozmak yok fena bozusuruz ona göre
sen sımdı dedıgım gıbı en ufak aparattan baslayıp bugun alabıldıgın en buyuk muma kadar devam et tatlım
hayırdır canım nedır canınını sıkan cokonemlı degılsır ınsallah...
bende iyi olmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?