Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen hiiç uzulme bızım hassas bır yapımız var tabı tuzu kuru olan ınsanlar bunu anlamıyor bız senın yanındayız sen uzulme

off istiorum ama olmuyor moralim bozuluyor sonra.. neyse yenicem insallah.. bi süre daha 10 cm mumla devam edeyim sonra deneme yaparim kendimi hazir hissedince.. peki sen esinle denemeden once egzersiz yapmismiydin ? en son kac cm deydin?

nasilsin canimmm?? ben iki gündür egzersiz yapmadim bugun yapayim dedim olmadi yaa off ne zmn alisicam ben tam olarak :S canim cok sıkılıyor boyle oluncaaa... :S

nasilsin canimmm?? ben iki gündür egzersiz yapmadim bugun yapayim dedim olmadi yaa off ne zmn alisicam ben tam olarak :S canim cok sıkılıyor boyle oluncaaa... :S

tesekkur ederım canım sen nasılsın?

neden egzersız yapmıyorsunnnnhıc yapamasan gunde 10 dk ayır en azından ıcın rahatlar...

en kucuk aparattan basla canım yavas yavas buyutup yap emınım boyle yapacaksın...

h.sonu evde degildim ondan yapcak vaktim olmadi bgn denedim yapamadim offf ne zmn alisicam ben yaaa nasil yenicem bu hastaligii bazen guzel oluyor hersey bazen cok kötüüü.... 3 hafta oldu egzersize basLayaliiiiii...

h.sonu evde degildim ondan yapcak vaktim olmadi bgn denedim yapamadim offf ne zmn alisicam ben yaaa nasil yenicem bu hastaligii bazen guzel oluyor hersey bazen cok kötüüü.... 3 hafta oldu egzersize basLayaliiiiii...

olsun olsunn pes etmek moral bozmak yok fena bozusuruz ona göre

sen sımdı dedıgım gıbı en ufak aparattan baslayıp bugun alabıldıgın en buyuk muma kadar devam et tatlım

olsun olsunn pes etmek moral bozmak yok fena bozusuruz ona göre

sen sımdı dedıgım gıbı en ufak aparattan baslayıp bugun alabıldıgın en buyuk muma kadar devam et tatlım

off bi kurtulsam baska bisey istemiorumm herkes yavas yavas yeniorr sira bana ne zmn gelicekk bilmiyorummm herkesinki kolay oluor ben nie yapamiorum yaa.. gecen gun denedik esimle ama ne kdr ıkınsamda vaji hiç esnemedi girmedi dogal olarakkkk birazdan cikip egzersiz yapicam canimm dedigin gibi insallah olur yaa... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…