Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapacaksınnn sen co guzel ılerlıyorsun dedıgım gıbı yap yapabılecegını bılıyorum koca mumu aldın sen sımdı mınıcık baslayıp buyuterek devam hadi bakalım

ben iyi degilim yaaa... canim sıkkın acaip... nasil kurtulcam bu hastaliktan bilmiyorummm... sen nasilsin canim ??

ayy canm kıyamam inan canını sıktığına değmez
bende egzersizde takıldığımda kahroluodum bi muma geçsem tamam diodum
fazla uğraşmama gerek kalmadı canm
insan arada takılıo ilerleyemio gibi gelio
ama sen hiç bozma morallini herşeyin bası o
rahat ol sen başladınya bi kere çalışmalara gelicek nasıl olsa devamı
vardır canm onunda bi zamanı birazcık sabır herşey güzel olcak Allahın izniyle

olur mu olacak mı düşüncesi giittiyse canım sen tam olarak yendin darısı bizlere inşallah. ben de iyiyim 2 parmak 1 boğumdayım yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum kendimi böyle teselli ediyorum canım:)

olur mu olacak mı düşüncesi giittiyse canım sen tam olarak yendin darısı bizlere inşallah. ben de iyiyim 2 parmak 1 boğumdayım yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum kendimi böyle teselli ediyorum canım:)

önemli olan da o canm sağlam ilerlemek ;
bende yavaş ilerlemiştim canm ama 6 cm de yendim
sende en yakın zamanda kurtulursun inşşlh

yapacaksınnn sen co guzel ılerlıyorsun dedıgım gıbı yap yapabılecegını bılıyorum koca mumu aldın sen sımdı mınıcık baslayıp buyuterek devam hadi bakalım

insallah canimm cok sagol.. kendi derdin var bide bizlerle ugrasiorsunn.. Allahim herseyi gönlüne göre versin insallah.. esinde en kisa zamanda iyilesir insallah.. ben simdi cikayim egzersiz yapayim sonra gelir yazarim insallah burda...

sagol canimmm... yapamayinca cok canim sıkılıyorrr iştee moralim bozuluyorr neyse insallah yapicam sabredicem ilk egzersize basLAdigim günü hatirlicamm o zmn ne kdr korkuyordum dokunamiyordum... simdi bu duruma gelebildim cok sükürr... simdi cikip egzersiz yapicam görüşürüz canimm

hadi kolay gelsin
güzel haberler ver bizlere

insallah canimm cok sagol.. kendi derdin var bide bizlerle ugrasiorsunn.. Allahim herseyi gönlüne göre versin insallah.. esinde en kisa zamanda iyilesir insallah.. ben simdi cikayim egzersiz yapayim sonra gelir yazarim insallah burda...

olurmu oyle sey canım mumkun oldugunca burada olmaya calısıyorum...

amiinn hepımızın ınsallah...hadi koş egzersıze mujdeyle dön inşallahhh...yarın senın ıcın bakıcam ıyı haberlerını alıcam bılıyorum

çok önemli değil canm ufak tefek tartışmalar fln ama
yine de canı sıkılıo insanın bide ben buluttan nem kapan bi insan olarak büyütüorum sanırım

yaa sen hiç üzme kendini canini sıkmaaa... sen vajiyi yenmis birisinn... artik hiç bisey seni üzmemeli canimmm... hersey duzelirrr insallah merak etmee... sen en büyük sorunu atlattin Allah a sükürrr bunlari takma kafanaaa....

oyy yerim ben senii
saol canm benm
Allah başka dert vermesin tabi uafak tefek seyler bitcek gitcek inşşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…