- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.761
off bi kurtulsam baska bisey istemiorumm herkes yavas yavas yeniorr sira bana ne zmn gelicekk bilmiyorummmherkesinki kolay oluor ben nie yapamiorum yaa.. gecen gun denedik esimle ama ne kdr ıkınsamda vaji hiç esnemedi girmedi dogal olarakkkk birazdan cikip egzersiz yapicam canimm dedigin gibi insallah olur yaa... :26:
ben iyi degilim yaaa... canim sıkkın acaip... nasil kurtulcam bu hastaliktan bilmiyorummm... sen nasilsin canim ??
çok önemli değil canm ufak tefek tartışmalar fln ama
yine de canı sıkılıo insanın bide ben buluttan nem kapan bi insan olarak büyütüorum sanırım
canm çok sükür gün geçtikçe daha rahat oluo
ama sık sık denemek lazım benm bu ara yoğundum bide regl olunca uzun süredir tatildeyiz sekerimmm
ama artık olurmu olmazmı die düşünmüorum canm çok şükür bi sekilde oluo, oda yetio şimdilik
sen nasılsın?
olur mu olacak mı düşüncesi giittiyse canım sen tam olarak yendin darısı bizlere inşallah. ben de iyiyim 2 parmak 1 boğumdayım yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum kendimi böyle teselli ediyorum canım:)
yapacaksınnn sen co guzel ılerlıyorsun dedıgım gıbı yap yapabılecegını bılıyorum koca mumu aldın sen sımdı mınıcık baslayıp buyuterek devam hadi bakalım
olsun canım cok takma kafanı bız neler astık oyle degılmı uzulmee
ayy canm kıyamam inan canını sıktığına değmez
bende egzersizde takıldığımda kahroluodum bi muma geçsem tamam diodum
fazla uğraşmama gerek kalmadı canm
insan arada takılıo ilerleyemio gibi gelio
ama sen hiç bozma morallini herşeyin bası o
rahat ol sen başladınya bi kere çalışmalara gelicek nasıl olsa devamı
vardır canm onunda bi zamanı birazcık sabır herşey güzel olcak Allahın izniyle
sagol canimmm... yapamayinca cok canim sıkılıyorrr iştee moralim bozuluyorrneyse insallah yapicam sabredicem ilk egzersize basLAdigim günü hatirlicamm o zmn ne kdr korkuyordum dokunamiyordum... simdi bu duruma gelebildim cok sükürr... simdi cikip egzersiz yapicam görüşürüz canimm
insallah canimm cok sagol.. kendi derdin var bide bizlerle ugrasiorsunn.. Allahim herseyi gönlüne göre versin insallah.. esinde en kisa zamanda iyilesir insallah.. ben simdi cikayim egzersiz yapayim sonra gelir yazarim insallah burda...
çok önemli değil canm ufak tefek tartışmalar fln ama
yine de canı sıkılıo insanın bide ben buluttan nem kapan bi insan olarak büyütüorum sanırım
canm çokk geçmiş olsun yeni gördüm önemli bişey değildir inşşlh
önemli olan da o canm sağlam ilerlemek ;
bende yavaş ilerlemiştim canm ama 6 cm de yendim
sende en yakın zamanda kurtulursun inşşlh
olurmu oyle sey canım mumkun oldugunca burada olmaya calısıyorum...
amiinn hepımızın ınsallah...hadi koş egzersıze mujdeyle dön inşallahhh...yarın senın ıcın bakıcam ıyı haberlerını alıcam bılıyorum
yaa sen hiç üzme kendini canini sıkmaaa... sen vajiyi yenmis birisinn... artik hiç bisey seni üzmemeli canimmm... hersey duzelirrr insallah merak etmee... sen en büyük sorunu atlattin Allah a sükürrr bunlari takma kafanaaa....
saol canım benım ayagından sakatlandı amelıyatımız var işte
oyy yerim ben senii
saol canm benm
Allah başka dert vermesin tabi uafak tefek seyler bitcek gitcek inşşlh
aaaa bununla geçmiş olsun canm Allah beterinden saklasın
özelden nasıl msj atabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?