Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kolay gelsin sonuçta başlamışsın yenersin ben gitmeden kendim çözdüm ama giden arkadaşlarda da süreç hep aynıydı doktorlar aşama aşama yaptırıyor egzersizi vardır muhakkak bir nedeni kafana bu konuyu takma rahat ol diye önce yasaklıyor sonra yavaş yavaş odaklıyorlar galiba doktorunla rahat ol çekinmeden sor canım.

beeeen geldiiimmm..ya bi haftadır giremedim nete sayfaları akıtmışsınız:44: var mı son bir haftadır aramızda yeni gelin?hıımm bu arada regl dönemindeyim..bol bol sizleyim yanii sorusu sıkıntısı olan varsa buyursunlar efendim

off istiorum ama olmuyor moralim bozuluyor sonra.. neyse yenicem insallah.. bi süre daha 10 cm mumla devam edeyim sonra deneme yaparim kendimi hazir hissedince.. peki sen esinle denemeden once egzersiz yapmismiydin ? en son kac cm deydin?

canım ben hiç mumla filan denemedim. en son eş parmağı iki parmak almıştım.çevresi 11 cm oluyodu.sonra araya regl girdi. ben egzersizleri bıraktım,canımı sıkıyodu oraya parmak sokmak. neden dersen 1 parmaktada ,2 parmakta da, ince kalın farketmiyor(serçe parmak,orta parmak) hissettiğim hep aynı yanmalardı. o yüzden sıkıldım bende tekrar egzersiz yapmadan pe..se geçtim.

ama burdaki kızlar iyice alışın yanmalar bitince bir üst egzersize geçin diyorlar.onlar haklı belki ama benim yapım değişiktir biraz. sabırsızımdır.kitaplara bile bazen sonunu okuyarak başlarım belki burdada o etkili oldu,belkide bir an önce bitmesini çook istemem bilemiyorum

çünkü hayatımda bu sorunu annem, 1 arkadaşım ve eşim biliyorduk. arkadaşım sürekli korkutuyordu.acyor acıyor diyip duruyordu.. ben kızınca yalanmı söyliyim diyordu. kaç yıl oldu hala acıyor diyor.madem yapmasın o derece acıyosa.demekki katlanılcak bir acı. bilmiyorum ama bana pek iyi niyetli gibi gelmedi bu yaptığı. annem de hep beni suçladı. işte sen nazdan yapamıyosun.bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. yok efendim evlenmeden önce ben vaji programlarını izlemişim.hiç hatırlamıyorum ama izlesem bile kesin olcak diye bişey yok yani.ama eşim hiç birşey demedi sağolsun. bunları bilmesine rağmen Allahtan gelen birşey,hastalık dedi.

yok canım ne yeni mezunu 28 yaşındayım ben. sen kaç yaşındasın?yaş aldı gidiyor.çocuk istiyorum bir an önce. kpss den de pek umudum yokta dediğin gibi belki soru çözerim.

ah kader arkadaşım ben de 29 yaşındayım.ben de soru çözüyorum zaman geçtikçe sınav stresi de artıyor.zaten stres beni yoruyor.

ah kader arkadaşım ben de 29 yaşındayım.ben de soru çözüyorum zaman geçtikçe sınav stresi de artıyor.zaten stres beni yoruyor.

ah canım ne zor yaaa sınav stresi,vaji stresi. bir de ben yeni evlendim sayılır. evlilik stresi vardı. off offf .atansakta kurtulsak bari. sende vaji çalışmalarını aksatma. çok ilerlemişsin.sondasın 5cm baya iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…