- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.781
merhaba kızlar,
foruma çooookk uzun süredir girmiyorum. eski yazdıklarımı okursanız benimde ciddi bir vaji problemi olduğumu anlayabilirsiniz.
8 aylık evliyim. evliliğimin 2-3. aylarında burada takılıyordum ama vaji beni yendi ve pes ettim. psikolojim altüst olduğu için artık bırakmıştım peşini bi 6 aydır hiç uğraşmadım ama 3 hafta önce terapiye başladım. kendi yöntemlerimizle yenemiyoruz bari uzmandan yardım alalım dedik.
şimdi terapi ile ilgili isteyene her türlü bilgiyi verebilirim. hepimizin derdi aynı sonuçta.
ayrıca daha önce terapiye gidip bu sorunu yenen arkadaşlara bir sorum olacak aslında
dr tüm seanslar bitene kadar kesinlikle hiç bi şekilde cinsel hiç bişey yaşamamz gerektiğini söledi. dr sizden böle bişey istedimi? velevki istediyse sebebini söledimi. 3 haftadır sebebini bilmeden bunu istemesini çözmeye çalışıyorum.
bana bi cvp verip yardımcı olan olursa şimdiden teşekkürler.
canm ya bu ara pek tadım yok bide misafir fln yoğundum giremedim pek,
aslında çevrimdışı takip ettiğimde oldu ama pek yazcak pskolojim yoktu canm
artık daha sık grmeye çalışcam
ne oldu canım ya ?
off istiorum ama olmuyor moralim bozuluyor sonra.. neyse yenicem insallah.. bi süre daha 10 cm mumla devam edeyim sonra deneme yaparim kendimi hazir hissedince.. peki sen esinle denemeden once egzersiz yapmismiydin ? en son kac cm deydin?
çok uzatmadan fala ara vermeden devammmmmmm
tebrikler yeni gelinlerimizçok sevindimmm ... haftasonu giremedm girdim ama msj yazamadm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
canım çooooooooooook teşekkürler
günaydın canım:103:
canım artık rahatladın vajiden kurtuldun hadi bakalım kpss çalışmaya
ay biliyomusun hala kurtulmamış gibi hissediyorum bazeno kadar etkilemiş. bugün temzlik yapıcam. yarın misafirlerim var.kpss için çok geç değil mi canım.bıraktım gitti gibi oldu o
lütfen öyle düşünme bu ayı saymasan bile 3 ay var ltf en kötü soru çöz.yeni mi mezun oldun?
yok canım ne yeni mezunu28 yaşındayım ben. sen kaç yaşındasın?yaş aldı gidiyor.çocuk istiyorum bir an önce. kpss den de pek umudum yokta dediğin gibi belki soru çözerim.
ah kader arkadaşım ben de 29 yaşındayım.ben de soru çözüyorum zaman geçtikçe sınav stresi de artıyor.zaten stres beni yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?