Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İNŞALLAH yenerim bir an önce.psikolojim bozuldu ya

canım yeneceksin. içime doğuyor. 5cm alan yenemezmi yaaaa.ne demek bu. tabiki. sen de yarı yarıya yendin. hadi gayret birazcık daha.yılmak yok.sonuna geldin. dişini sık. acısa ne kadar acıycak sanki. acısa bile bu çektiklerindenmi kötü. inan diyorum egzersizde daha çok yanmam oldu yaa

canım mahrem ozel bılgı oldugu ıcn senın aracılıgın ıle herkese soylemıs oldum
o an sen panık halındeydın yazdıgının ne oldgunu farkedemıcek gıbı :)
artık gelınsın aklına takma bunu bende yarım olmustu ılk sefer ıkıncıde esıme sureklı oldumu hepsı oldumu soruyorum
aklımıza acı yerlesmıs ya hıc bırsey olmayınca ınanamıyoruz :) arayı cok uzatmadan deneyın
bız esım evde olmadıgı ıcn deneme gecıkmıstı 5 gun sonra olmustu ...

slm hanımlar.topikte kimse yok ama buralardayım sorusu olan olursa.bu arada 12 ziyaretçi puffffffffffffff(((((

slm hanımlar.topikte kimse yok ama buralardayım sorusu olan olursa.bu arada 12 ziyaretçi puffffffffffffff(((((

selam canım .. gece bıle bazen bakıyorumda hep mısafırler var ıcım acıyor ah bı gun inşallah sıkıntılarını paylaşma cesaretı bulup onlarda bızım gıbı kurtulurlar ..

canım uzun süredir senden ses yok yine.. balım nereye kadar ?
bızımlede bırsey paylaşmıyorsun sana nasıl ulasıcaz nasıl desek olucaz.. yenmenı cok ıstıyoruz hepımız..
enazındna deneme yapıyormusun soyleyebılırmısın ?

selam canım .. gece bıle bazen bakıyorumda hep mısafırler var ıcım acıyor ah bı gun inşallah sıkıntılarını paylaşma cesaretı bulup onlarda bızım gıbı kurtulurlar ..

evet canım yaa.vallaa sayıyı gördükçe üzülüyorum.tarçında yenmiş.ama bi topikte laf etmişler bizim kuzumuza.bide yaşayan biri.neyse o yenmiş ya gerisi mühüm değil

Son düzenleme:
evet canım yaa.vallaa sayıyı gördükçe üzülüyorum.tarçında yenmiş.ama bi topikte laf etmişler bizim kuzumuza.bide yaşayan biri.neyse o yenmiş ya gerisi mühüm değil

ah o konuyu hiç sorma hem bu konuyu yasamıs bırı
o an korkudan boyle davrandıgını anlar tarcının
o an nereyı gorse yazıp sorusuna cevap arıcak bır haldeydı
topıkten kovma ustune gıtme cok yanlıs bır davranıstı
o arkadas ozel attı banasonrasında konustuk konuyu kapadık
ama sakız gıbı acılıyor konu o topıkte hala . nedıyelım kadının dusmanı kadındır denır cok dogru
bır derdımvar bolumune arada bakıyorum aman allahım konu acanı nasıl ezıyorlar
yeterkı dusme tekme atan cok olur ..
cok sukur tarcın yendı bunlar anı olarak kalır onda
kızın yendıgıne bıle guzelce sevınemedık ..

Son düzenleme:

ah canım nekadar iyisin beni merak etmişsin.
egzersiz yapıyorum bazen ara veriyorum.ya yine aynıyım işte kafayı yicem.DENEYEMİYORUM.

Son düzenleme:
yaaaa bırakmaa bızlerııı gel ama arada ugramak olmuyoo((

ben hala hamıle kalamadımm biri kalsın daa arkasından gıdelım

canım kafaya takma relax ol üstüne düştükçe olmuyor bende öyleyim kalmak istiyorm henüz olmadı allahdan hayırlısı herkes için
biraz onca seneye inat evliliğimizin tadı çıksın vajinismus belasından dolayı geceleri uyku yoktu şimdi çok şükür herşey normal

ah canım nekadar iyisin beni merak etmişsin.
egzersiz yapıyorum bazen ara veriyorum.ya yine aynıyım işte kafayı yicem.DENEYEMİYORUM.

canım ınankı aklımdan cıkmıyorsun sende kendımı goruyorum 3 yıl oncekı halimi
keske elımızden gelse sana o deneme cesaretını göstersek .. inşallah o gücü bulur bıranonce yenersın balım

kk da sorun yaşıyorum avatarımı değiştiremiyorum.ayyyyyyy sistemden kaynaklımı bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.uff sinir oldum sevmedim zaten avatarı değiştirecem değişmiyor.parofilimle ilgili değişikliler yapamıyorumm.

canım ınankı aklımdan cıkmıyorsun sende kendımı goruyorum 3 yıl oncekı halimi
keske elımızden gelse sana o deneme cesaretını göstersek .. inşallah o gücü bulur bıranonce yenersın balım

İnş. balım çok tşk.bende önceden acaba benim gibi bu durumu yaşayan varmı derdim,varsa onunla bi konuşsam derdim...oysaki ne kadar çok insan varmış.önceden kendimi o kadar yalnız hissederdimki düşüne düşüne iyice içime kapanıp giderdim.şu net ortamı olmasa ben bu kadar çok insan olduğunu bilmiyordum...Rabbim bütün bu durumu yaşayanlara şifa versin.kimseleri bu durumda bırakmasın inş.
seni tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…