- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.801
ah canım ne zor yaaa sınav stresi,vaji stresi. bir de ben yeni evlendim sayılır. evlilik stresi vardı. off offf .atansakta kurtulsak bari. sende vaji çalışmalarını aksatma. çok ilerlemişsin.sondasın 5cm baya iyi
İNŞALLAH yenerim bir an önce.psikolojim bozuldu ya
canım evet olmuyor diye çok panikledim.çünkü bıkmıştım artık. prangam kırıldıdediğin gibi bugün 2. gün hiç deneme yapmadım. bikaç gün sonra tekrar denicem.tamam canım özelden atarım bi sorun olursa. o dediğin özel şeyi silmek istedim ama olmadı nedense. ama bilgi amaçlı yazmıştım
slm hanımlar.topikte kimse yok ama buralardayım sorusu olan olursa.bu arada 12 ziyaretçi puffffffffffffff(((((
selam canım .. gece bıle bazen bakıyorumda hep mısafırler var ıcım acıyorah bı gun inşallah sıkıntılarını paylaşma cesaretı bulup onlarda bızım gıbı kurtulurlar ..
evet canım yaa.vallaa sayıyı gördükçe üzülüyorum.tarçında yenmiş.ama bi topikte laf etmişler bizim kuzumuza.bide yaşayan biri.neyse o yenmiş ya gerisi mühüm değil
canım uzun süredir senden ses yok yine.. balım nereye kadar ?
bızımlede bırsey paylaşmıyorsun sana nasıl ulasıcaz nasıl desek olucaz.. yenmenı cok ıstıyoruz hepımız..
enazındna deneme yapıyormusun soyleyebılırmısın ?
yaaaa bırakmaa bızlerııı gel ama arada ugramak olmuyoo((
ben hala hamıle kalamadımmbiri kalsın daa arkasından gıdelım
ah canım nekadar iyisin beni merak etmişsin.
egzersiz yapıyorum bazen ara veriyorum.ya yine aynıyım işte kafayı yicem.DENEYEMİYORUM.
ARKADASLAR DÜN GECE BENDE BASARDIM SORMAK İSTEYEN LER ÖZELİME ATSINLAR hihoyyyt
mesaj yazamadığım için burdan sormak istedim nasıl başardınız bende yardımnalrınız bekliyorum
canım ınankı aklımdan cıkmıyorsun sende kendımı goruyorum 3 yıl oncekı halimi
keske elımızden gelse sana o deneme cesaretını göstersek .. inşallah o gücü bulur bıranonce yenersın balım
bu durumu yaşayan bılır..ısteyen varsa yardımcı olabılırım 7ay çektım bende..
banada yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?