Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kızlar...

Öncelikle yenen arkadaşlarımızı canı gönülden tüm içtenliğimle tebrik ediyorum...Darısı bizlerin başına inşallah...ben aynı durumdayım 9 cm genişlik 9 cm uzunluk ve bugünde hastalandım...şans diyorum artık...eşimlede bu aralar nedense gerginiz biraz o nedenle biraz üzgünüm....

merhaba canım...

bu surecte dınlen kafanı toparla en kısa zamanda yeneceksın sona yaklastın bılıyorum...takma kafayı esınle de ınsallah duzelırsınız

merhaba canım...

bu surecte dınlen kafanı toparla en kısa zamanda yeneceksın sona yaklastın bılıyorum...takma kafayı esınle de ınsallah duzelırsınız

saol canım benimmm..desteğin her zamanla benimle biliyorumm...inşallah diyorum..canım bu aralar artık hiç birşey yapmak istemiyor...eşimi kaybetme korkusu sardı bir an benii o nedenle çok üzgünüm...

ah kader arkadaşım ben de 29 yaşındayım.ben de soru çözüyorum zaman geçtikçe sınav stresi de artıyor.zaten stres beni yoruyor.

off sorma canm bende adam akıllı başlayamadım bi türlü bide onun stresi oluo çalışamadığın için bi sene daha geçip gitmesin
artık yoluna girsin herşyy ;hepimiz için inşşlh

kesınlıkle burası olmasa ne yapardık ıyıkı bırbırımzı bulduk
guzel dıleklerının ıkı katı senınle olsun canım

canım bu regl donemı esınle muabbettını artır ıstersen
nasılsa yaoamıcaksınız ya onu nrahatlıgı ıle sorunları daha rahat cozersınız belkı
dınlen morallen ınsallh regl sonrası sneınde yenmen yakın 9 cm cok ıyı bır ölcu bılıyorsun dımı canım :)

evet canım yaa.vallaa sayıyı gördükçe üzülüyorum.tarçında yenmiş.ama bi topikte laf etmişler bizim kuzumuza.bide yaşayan biri.neyse o yenmiş ya gerisi mühüm değil

çok teşekkür ederim aybice cimmmm buradaki sen ve senin gibi iyi niyetli kişilerin sayesinde.destek ala ala yendim. herkesten Allah razı olsun. umarım diğerleride hemen yener

Son düzenleme:

Allah razı olsun canımm. seni çoooooooooook seviyoruum

evet canımmm haklısın...
dediğin gibi o kadar azimle yaptımmm herşeyiii hatta egzersizleri bitirmek ve hemen yapmak için hep uğraştım...ve bencede artık sonuna da yaklaştım biliyorymm...ama durum bir anda böyle olunca kala kaldım...ve sıkıldım...ne zor bir durum...insanın çocuğu olsa eşi herşeye katlanır...bizim şimdi çocuk yok tabi karşılıklı sözler çok rahat birbirimize...((

canım vaji yüzünden mi gerginsiniz

Allah razı olsun canımm. seni çoooooooooook seviyoruum

canım konusmak belkı senı rahatlatır anlat rahatla ıstersen yada ozelden az dertleselım

canım vaji yüzünden mi gerginsiniz

Canımmm şöyle söyliyeyim...bence vajide artık bir etken olabilir...3,5 yıldır birlikteyiz...
sürekli sebebsiz yere tartıştık...her defasında tamam düzelicek dedik...1 hafta iyi olduk sonra tekrarr tartıştıkkk bende hep küstümmm konuşmadık...ama artık bende vajiden kadın olamamktan yana bir stres var zaten...artıkk eşimde benim küsmelerimden bıktııı...yeter artık dedii...bilmiyor ki bu durumun ne kadar zor olduğunu benim için için yandığımı üzüldüğümüü o nedenle sürekli tartışma yarattığımı ne bileyimm işte bunun gibi şeyler...offf çok doluyum kızlar çok anlatamam size...sadece lütfen bana dua edin...ve iyi olalım.....çok ihtiyacım var dualarınıza...

canimmmm üzme kendini yaaa... hepimiz ayni seyleri yasiyoruzz bi tek sen deilsin merak etmeee... 1 hafta dinlen gez dolas esinle sorunlarinizi cözmeye calisin guzel vakit gecirin ne bileyim film izleyin sinemaya gidin yemek yemeye cikin dolasin iste... seni cok iyi anliyorumm artik hic bisey iyi gelmiyor ama egzersizde 9 cm desin yeniceksin en kisa zamanda insallah... onceden vajiye dokunabiliyormuydun sanki? ilk basladigin günleri hatirlaaa... sabret canimm bol bol dua et insallah kurtulcaksin hepimiz kurtulcaz insallah... sonra bu günleri gülerek hatirlicaz sonra burda olanlara yardim edicez insallah kimse bu dertle ugrasmasin tabii... sonra hamilelik bebek hakkinda fln konusuruz hep beraberrr... merak etme gecicek bu günler kurtulcaksin Allah in izniyleee...

yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:

slm kızlar daha önce mesaja cvp yazan herkese teşekkürler öncelikle.
şimmdii size bir sorum daha olacak
dr.umun verdiği ödevlerle 3 haftada serçe parmak 2 boğum daha sonrada orta parmak bir boğum yapabildim egzersizlerde. araya regl dönemi flnda girdi ama çok yavaş ilerlediğimi düşünüyorum. sizce ilerleme nasıl?
ikinci sorumda şukii popoya doğru parmağı ilerletmeme rağmen sanki bi duvar varmışcasına ilerletemiyorum.parmak asla gitmiyor. bunun için bi öneriniz varmı??

moralim bozuk ilk 2 denemeyi arka arkaya yaptık araya regl girdi 3. denemede zorlandım bugünde yapalım dedik cuma günü smear testi yaptıracağım için ilişkiye girmemek gerekiyormuş
kaç gündür giremiyordum siteye vajiyi yenmeme sevinemedim bile pofffff

evet canım yavaş ilerliyorsun ama ilerlemen güzel
şimdi dediğimi yap canım parmağını içine aldığında ilerlemeyen yere geldiğinde derin bir nefes al ve verirken hani doğum yaparlerken ıkınıyorlar ya öyle ıkın ve ıkınırken parmağının gittiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…