- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.821
Merhaba kızlar...
Öncelikle yenen arkadaşlarımızı canı gönülden tüm içtenliğimle tebrik ediyorum...Darısı bizlerin başına inşallah...ben aynı durumdayım 9 cm genişlik 9 cm uzunluk ve bugünde hastalandım...şans diyorum artık...eşimlede bu aralar nedense gerginiz biraz o nedenle biraz üzgünüm....
merhaba canım...
bu surecte dınlen kafanı toparla en kısa zamanda yeneceksın sona yaklastın bılıyorum...takma kafayı esınle de ınsallah duzelırsınız
banada yardımcı olabilirmisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar-f341/
burdan konu acarsan mune curly kazen hangısı gorurse yardımcı olur
ah kader arkadaşım ben de 29 yaşındayım.ben de soru çözüyorum zaman geçtikçe sınav stresi de artıyor.zaten stres beni yoruyor.
kesınlıkle burası olmasa ne yapardık ıyıkı bırbırımzı buldukİnş. balım çok tşk.bende önceden acaba benim gibi bu durumu yaşayan varmı derdim,varsa onunla bi konuşsam derdim...oysaki ne kadar çok insan varmış.önceden kendimi o kadar yalnız hissederdimki düşüne düşüne iyice içime kapanıp giderdim.şu net ortamı olmasa ben bu kadar çok insan olduğunu bilmiyordum...Rabbim bütün bu durumu yaşayanlara şifa versin.kimseleri bu durumda bırakmasın inş.
seni tatlım.
Merhaba kızlar...
Öncelikle yenen arkadaşlarımızı canı gönülden tüm içtenliğimle tebrik ediyorum...Darısı bizlerin başına inşallah...ben aynı durumdayım 9 cm genişlik 9 cm uzunluk ve bugünde hastalandım...şans diyorum artık...eşimlede bu aralar nedense gerginiz biraz o nedenle biraz üzgünüm....
evet canım yaa.vallaa sayıyı gördükçe üzülüyorum.tarçında yenmiş.ama bi topikte laf etmişler bizim kuzumuza.bide yaşayan biri.neyse o yenmiş ya gerisi mühüm değil
ah o konuyu hiç sorma hem bu konuyu yasamıs bırı
o an korkudan boyle davrandıgını anlar tarcının
o an nereyı gorse yazıp sorusuna cevap arıcak bır haldeydı
topıkten kovma ustune gıtme cok yanlıs bır davranıstı
o arkadas ozel attı banasonrasında konustuk konuyu kapadık
ama sakız gıbı acılıyor konu o topıkte hala . nedıyelım kadının dusmanı kadındır denır cok dogru
bır derdımvar bolumune arada bakıyorum aman allahım konu acanı nasıl ezıyorlar
yeterkı dusme tekme atan cok olur ..
cok sukur tarcın yendı bunlar anı olarak kalır onda
kızın yendıgıne bıle guzelce sevınemedık ..
canım bu regl donemı esınle muabbettını artır ıstersen
nasılsa yaoamıcaksınız ya onu nrahatlıgı ıle sorunları daha rahat cozersınız belkı
dınlen morallen ınsallh regl sonrası sneınde yenmen yakın 9 cm cok ıyı bır ölcu bılıyorsun dımı canım :)
evet canımmm haklısın...
dediğin gibi o kadar azimle yaptımmm herşeyiii hatta egzersizleri bitirmek ve hemen yapmak için hep uğraştım...ve bencede artık sonuna da yaklaştım biliyorymm...ama durum bir anda böyle olunca kala kaldım...ve sıkıldım...ne zor bir durum...insanın çocuğu olsa eşi herşeye katlanır...bizim şimdi çocuk yok tabi karşılıklı sözler çok rahat birbirimize...((
Allah razı olsun canımm. seni çoooooooooook seviyoruum
evet canımmm haklısın...
dediğin gibi o kadar azimle yaptımmm herşeyiii hatta egzersizleri bitirmek ve hemen yapmak için hep uğraştım...ve bencede artık sonuna da yaklaştım biliyorymm...ama durum bir anda böyle olunca kala kaldım...ve sıkıldım...ne zor bir durum...insanın çocuğu olsa eşi herşeye katlanır...bizim şimdi çocuk yok tabi karşılıklı sözler çok rahat birbirimize...((
canım vaji yüzünden mi gerginsiniz
Canımmm şöyle söyliyeyim...bence vajide artık bir etken olabilir...3,5 yıldır birlikteyiz...
sürekli sebebsiz yere tartıştık...her defasında tamam düzelicek dedik...1 hafta iyi olduk sonra tekrarr tartıştıkkk bende hep küstümmm konuşmadık...ama artık bende vajiden kadın olamamktan yana bir stres var zaten...artıkk eşimde benim küsmelerimden bıktııı...yeter artık dedii...bilmiyor ki bu durumun ne kadar zor olduğunu benim için için yandığımı üzüldüğümüü o nedenle sürekli tartışma yarattığımı ne bileyimm işte bunun gibi şeyler...offf çok doluyum kızlar çok anlatamam size...sadece lütfen bana dua edin...ve iyi olalım.....çok ihtiyacım var dualarınıza...
slm kızlar daha önce mesaja cvp yazan herkese teşekkürler öncelikle.
şimmdii size bir sorum daha olacak
dr.umun verdiği ödevlerle 3 haftada serçe parmak 2 boğum daha sonrada orta parmak bir boğum yapabildim egzersizlerde. araya regl dönemi flnda girdi ama çok yavaş ilerlediğimi düşünüyorum. sizce ilerleme nasıl?
ikinci sorumda şukii popoya doğru parmağı ilerletmeme rağmen sanki bi duvar varmışcasına ilerletemiyorum.parmak asla gitmiyor. bunun için bi öneriniz varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?