Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:

hayırrrrrrrrr yapacaksın olacak hemen olcak zannetme canım uğraş pes etme

canım ya ben ıkınmayı çok iyi beceremiyorum aslında ama bazen ıkındığım halde vaji açılmıyo sanırım sıkıntı oradada olabilir gibime geliyor. teşekkürler yardım için bugün tekrar denicem. ilk orta parmakta çok zorlandım serçe parmağa alışmıştım çünküü bide boğum sayısını arttırabilsem

canım yatağa uzan karşına aynanı koy vajina girişine dikakt et ıkındığında açılacaktır poponu itttireceksin ıkınırken öyle tarif edeyim sana

canım doktorun nasıl ilerletiyora öyle devam et.parmamğın ilerlememiside yönü yanlış olabilir ayarlamayı ii yap.bide nefes egzersizlerini yap parmağını alırken.ben doktora gittiğimde alttan muayene edince açılması için afedersin ama büyük abdestini yapar gibi ıkın dedi.kabızlık durumu gibi yani.o şekilde dene bi de canım

kuzularrrrr varmı takıldığınız yerler

merhaba..:) parmak egzersizi yapıyorum ben bir haftadır eşimin orta PARMAĞINDAYIM aşama olarak en son iki kez onun ortas parmağını alabildim sadece alabiliyorum cok yavas yavs oynatmaya basladım ıcerde ıkı parmak asamasına gecmek ıstıyorum ama erken mı o parmakla gel gıt yapmayı mı surdurmelyıım ? p...denemesı yaptım basarılı olamadım hala gırmıyor ama parmak sanırım egzersızden dolayı artık kolay gırıyor ozellıkle esımın parmagı kendım yaprken bıraz korktugum ıcın zorlanıyorum da..

bizimde öyle. her yeni evli insanda olabilir. vaji alışmanızı zorlaştırır sadece. bak ne dicem o kavga sonrasında küsme. ayrıca beni de bunalımlar basıyordu.eşime durduk yere önceki konuları açıyordum. şimdi karar aldım içim patlasada açmamaya çalışıyorum.sadece vaji.li insanlar tartışmaz.hiç vaji olmayanlar neden ayrılıyor ozaman öyle düşün. ona bağlama lütfen. haklısın çok uzun zaman bu sıkıntıyı yaşıyorsun. hislerimi yazmıştım daha önce prangalı ruh hapsi bu diye. üzme kendini. herkes kavga eder. sonuna yaklaştın. aşşağıdan al.içinden de ki.yenince kavga edicem şimdi değil de

canm kendini ne zman hazır hissedersen o zaman geçebilirsin 2 parmaga,
orta parmağı rahat alabiliosan bence tamamdır;
ayrıca bol bol gel git yap canm ilişkide çok önmeli ben egzersiz sırasında gel git yapmamıştım ilişkideki gitgellerde zorlandım çok
o yuzden egzersiz yapan arkadaşlara tavsiyem bool boll git gel yapın çok önemliymiş

yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:

canm kötü düşünme bi kere başladınya gelcek devamı
düşünsene ilk egzersize başlamadan önce mümkün değil alamam die düşünmüştün dimi
ama bak şimdi orata parmaktasın neden daha fazlası olmasınki
birazcık dinlen kafanı dağıt tekrar dene olcağını görceksin;
sakın umutsuzlğa kapılma herkez yapıo sende çokk rahat yaparsın canm
geç tv karşısına aaç güzel bi program bi taraftan izle bi taraftan dene canm
hadi kkolay gelsin başarcaksın eminimmm

hımm ok anladım bugün akşam bide öle denicem teşekkürler.. bu arada burda okuduğum bi kaç arkadaşın nefes egzersizlerini uyguladım (hani doğum yapar gibi) dr söledim bunun yalnış olduğunu söledi yapan arkadaşlar için bilginiz olsun. bu nefes alıp vermek sizi dahada adranelin arttırıp heycanlandırabilir dedi. nefes alırken 3 sn sayın yada parmağınızla ritim tutun, 1 sn nefesi tutun sonra yine aynı şekilde 3 sn sayarak nefesi yavaş yavaş verin dedi. paylaşayım dedim.

canım bana da senin dediğin gibi önce nefes al sonra bekle ve 3 sn içinde ver dedi doktorum.

kızlar bana sormak istediğiniz birşey olursa özelden haber verin mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. çok tecrübeli olmasamda elimden geleni yaparım. öpüyorum hepinizi

canım evlılıkte ınıs cıkıslar oluyor malesef.. ve cogumuzun eşi vajınusmusun bıze yasattıgı sıkıntıyı anlıyamıyor
bu yuzden burda bırbırımıze destek cok onemlı sıkıldıkça içine atma bızımle konus canım
dualarımız senınle olsun balım ..

canım daha once ozleden bayagı konusmustuk .. aparatla bır denesen ?
ve ıyıce emın olmadna esınle deneme egsersızde bıraz ılerlemen gerek .. korkunu yenmek için ..,

canım yendın artık ılk zamanlar hep aynı korku kı hala bende olcakmı dıyorum sonra guluyorum kendıme
alısma devresının daha basındasın ben yendıgımde 15 gun 10 gun ve 1 hafta ara ıle ayda 3 defa yapmıstım rahatsızlıgımdan dolayı
ama her seferınde olunca korkumun bos oldugunu anladım .. sende zamana bırak zamanla hersey daha rahat olucak...

ılk yendıgımde burdakı ıkın ve derın nefes al sozlerı aklıma geldı ve onları uygulayınca cok rahat aldım p.. si
huzlıca alıp vermek degı lzatı nefes alırken kaslarımıza hakım olamadıgımızdan ıstesekte vajıyı kasamıyoruz o an p.. alıp sonra nefes vermek
bu yuzden nefes egsersızı yapın denıyor hep..

kızlar bana sormak istediğiniz birşey olursa özelden haber verin mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. çok tecrübeli olmasamda elimden geleni yaparım. öpüyorum hepinizi

amanda aman yenmişte yardımlara başlamışşşş canım benım çok sevındım senın adına inşallah bı nebzede olsa yardımım dokunmuştur sana senınde başka arkadaslara yardımın olur ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…