- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.841
yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:
evet canım yavaş ilerliyorsun ama ilerlemen güzel
şimdi dediğimi yap canım parmağını içine aldığında ilerlemeyen yere geldiğinde derin bir nefes al ve verirken hani doğum yaparlerken ıkınıyorlar ya öyle ıkın ve ıkınırken parmağının gittiğini göreceksin
canım ya ben ıkınmayı çok iyi beceremiyorum aslında ama bazen ıkındığım halde vaji açılmıyo sanırım sıkıntı oradada olabilir gibime geliyor. teşekkürler yardım için bugün tekrar denicem. ilk orta parmakta çok zorlandım serçe parmağa alışmıştım çünküü bide boğum sayısını arttırabilsem
canım ya ben ıkınmayı çok iyi beceremiyorum aslında ama bazen ıkındığım halde vaji açılmıyo sanırım sıkıntı oradada olabilir gibime geliyor. teşekkürler yardım için bugün tekrar denicem. ilk orta parmakta çok zorlandım serçe parmağa alışmıştım çünküü bide boğum sayısını arttırabilsem
kuzularrrrr varmı takıldığınız yerler
Canımmm şöyle söyliyeyim...bence vajide artık bir etken olabilir...3,5 yıldır birlikteyiz...
sürekli sebebsiz yere tartıştık...her defasında tamam düzelicek dedik...1 hafta iyi olduk sonra tekrarr tartıştıkkk bende hep küstümmm konuşmadık...ama artık bende vajiden kadın olamamktan yana bir stres var zaten...artıkk eşimde benim küsmelerimden bıktııı...yeter artık dedii...bilmiyor ki bu durumun ne kadar zor olduğunu benim için için yandığımı üzüldüğümüü o nedenle sürekli tartışma yarattığımı ne bileyimm işte bunun gibi şeyler...offf çok doluyum kızlar çok anlatamam size...sadece lütfen bana dua edin...ve iyi olalım.....çok ihtiyacım var dualarınıza...
merhaba..:) parmak egzersizi yapıyorum ben bir haftadır eşimin orta PARMAĞINDAYIM aşama olarak en son iki kez onun ortas parmağını alabildim sadece alabiliyorum cok yavas yavs oynatmaya basladım ıcerde ıkı parmak asamasına gecmek ıstıyorum ama erken mı o parmakla gel gıt yapmayı mı surdurmelyıım ? p...denemesı yaptım basarılı olamadım hala gırmıyor ama parmak sanırım egzersızden dolayı artık kolay gırıyor ozellıkle esımın parmagı kendım yaprken bıraz korktugum ıcın zorlanıyorum da..
yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:
canım doktorun nasıl ilerletiyora öyle devam et.parmamğın ilerlememiside yönü yanlış olabilir ayarlamayı ii yap.bide nefes egzersizlerini yap parmağını alırken.ben doktora gittiğimde alttan muayene edince açılması için afedersin ama büyük abdestini yapar gibi ıkın dedi.kabızlık durumu gibi yani.o şekilde dene bi de canım
off sorma canm bende adam akıllı başlayamadım bi türlü bide onun stresi oluo çalışamadığın için bi sene daha geçip gitmesin
artık yoluna girsin herşyy ;hepimiz için inşşlh
hımm ok anladım bugün akşam bide öle denicem teşekkürler.. bu arada burda okuduğum bi kaç arkadaşın nefes egzersizlerini uyguladım (hani doğum yapar gibi) dr söledim bunun yalnış olduğunu söledi yapan arkadaşlar için bilginiz olsun. bu nefes alıp vermek sizi dahada adranelin arttırıp heycanlandırabilir dedi. nefes alırken 3 sn sayın yada parmağınızla ritim tutun, 1 sn nefesi tutun sonra yine aynı şekilde 3 sn sayarak nefesi yavaş yavaş verin dedi. paylaşayım dedim.
Canımmm şöyle söyliyeyim...bence vajide artık bir etken olabilir...3,5 yıldır birlikteyiz...
sürekli sebebsiz yere tartıştık...her defasında tamam düzelicek dedik...1 hafta iyi olduk sonra tekrarr tartıştıkkk bende hep küstümmm konuşmadık...ama artık bende vajiden kadın olamamktan yana bir stres var zaten...artıkk eşimde benim küsmelerimden bıktııı...yeter artık dedii...bilmiyor ki bu durumun ne kadar zor olduğunu benim için için yandığımı üzüldüğümüü o nedenle sürekli tartışma yarattığımı ne bileyimm işte bunun gibi şeyler...offf çok doluyum kızlar çok anlatamam size...sadece lütfen bana dua edin...ve iyi olalım.....çok ihtiyacım var dualarınıza...
canım daha once ozleden bayagı konusmustuk .. aparatla bır denesen ?yapamıyorum işte başaramıyorum yapamıycam galiba..orta parmakta kaldım ilerleyemiyorum...eşimle denemkte istemiyorum nedense yine olmuycak herşey boşa gidicek diyorum çok mutsuzum :2:
moralim bozuk ilk 2 denemeyi arka arkaya yaptık araya regl girdi 3. denemede zorlandımbugünde yapalım dedik cuma günü smear testi yaptıracağım için ilişkiye girmemek gerekiyormuş
kaç gündür giremiyordum siteye vajiyi yenmeme sevinemedim bile pofffff
hımm ok anladım bugün akşam bide öle denicem teşekkürler.. bu arada burda okuduğum bi kaç arkadaşın nefes egzersizlerini uyguladım (hani doğum yapar gibi) dr söledim bunun yalnış olduğunu söledi yapan arkadaşlar için bilginiz olsun. bu nefes alıp vermek sizi dahada adranelin arttırıp heycanlandırabilir dedi. nefes alırken 3 sn sayın yada parmağınızla ritim tutun, 1 sn nefesi tutun sonra yine aynı şekilde 3 sn sayarak nefesi yavaş yavaş verin dedi. paylaşayım dedim.
kızlar bana sormak istediğiniz birşey olursa özelden haber verin mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. çok tecrübeli olmasamda elimden geleni yaparım. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?