Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende eski bir vajili olarak söyleyebilirimki benim terapistimde cinsel ilişkiyi yasaklamıstı bunun nedenide denemelerde ugrayacagın hayal kırıklgının önüne geçmek we kendini yüzeysel ilişkiye alısmaktan wazgecirmek

sorma canım yaaaaa. bir çömez olurak belki dokunur yardımım. elbette dokundu canım Allah razı olsun. çok teşekkür ederim

kızlar bana sormak istediğiniz birşey olursa özelden haber verin mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. çok tecrübeli olmasamda elimden geleni yaparım. öpüyorum hepinizi

canımmmmmmmmmmm yenmişsin tebrik ederim çooook sevindimmm

olmaz dye düşündüğün için mi acaba canım aslında pek bişey değişmiyo
ben ara verdiğimde de hep yapabildim.
ama tabi küçükten başlayarak.
olsun cnm bozma moralini en azından şimdi daha hızlı ilerleyebilirsin.
biliyosun artık o hissi p..s ucu bile aldın sen

tatlımm aldım ama ilerletemedim ki inan ucu hiç fark etmiyo sorun bende ben kendimi çok kasıyorum maalesef. Canım ne yüzünden tartıştınız hayırdır tatlımm

cnm mesajına cvp vermiştim biraz önce gönderlilenlere baktım yok sanırım gelmemiş.
yazmadığımın düşünme olur mu cnm.
bende seni açık görüyorum neden cvp vermiyo diyodum :)

Canım pek yazışmadık sen tanımıyosun beni ama kutlarım seni yenmişsin. Hayırlı olsun Allah başka sıkıntı göstermesin bu arada geçmişi tam okuyamadım nasıl başardın canımm

Canım pek yazışmadık sen tanımıyosun beni ama kutlarım seni yenmişsin. Hayırlı olsun Allah başka sıkıntı göstermesin bu arada geçmişi tam okuyamadım nasıl başardın canımm

çok sağol canım.geçmişte anlattın uzun uzun.önce eş parmağıyla başladım ben.ne kendi parmağım nede mum hiçbirini kullanmadım. sonra eş denemesi ve oldu canım

canım takmamaya çalış. hayatında güzel giden şeyleri düşün.
şükürsüzlük etmek istemiyorum ama sanırım güzel giden bişey yok ((
tatlımm aldım ama ilerletemedim ki inan ucu hiç fark etmiyo sorun bende ben kendimi çok kasıyorum maalesef. Canım ne yüzünden tartıştınız hayırdır tatlımm
özel yazdım cnm. sanırım seni biraz daha sıkıştırmak lazım. kızlar mislady nin üzerine gidin lütfen bırakmayın peşini yapana kadar
aaa bikaç gün uzak kaldım neler kaçırmısım sen işe mi girdin canımm
hayırlı olsun darısı bize inşşlh.

ewet cnm geçen hafta girdim. sen karar verdinmi çalışmaya. hayırlısıyla bulursun inşallah

cnm mesajına cvp vermiştim biraz önce gönderlilenlere baktım yok sanırım gelmemiş.
yazmadığımın düşünme olur mu cnm.
bende seni açık görüyorum neden cvp vermiyo diyodum :)

canım benm görmedim bişey görsem bende yazarım biliosun arada geçmişi atladığımda oluo kaçırdıysam kusuruma bakma canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…