- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.861
canım ya sen bu jelı kullanıyomusun pekı?o kadar cokkayganlastırıcı onerılerı varkı kafam corba oldu...:))))))
içimden geldi öpücem seni temiz kalpli iyi yürekli arkadaşım
kolay gelsin sonuçta başlamışsın yenersin ben gitmeden kendim çözdüm ama giden arkadaşlarda da süreç hep aynıydı doktorlar aşama aşama yaptırıyor egzersizi vardır muhakkak bir nedeni kafana bu konuyu takma rahat ol diye önce yasaklıyor sonra yavaş yavaş odaklıyorlar galiba doktorunla rahat ol çekinmeden sor canım.
Canım merhaba, naptın tatlımm iş nasıl gidiyor memnunmusun
slm cnm.
bende sana bakınıp çıkıyodum :)
iş iyi yoruluyorum ama olsun yormayan iş yoktur.
sen nasılsın. sabah anlatmıştım ya sana bu günde yattı
neden yattı yaaa aşk olsunn
yine tartıştık. bu defa kolay kolay unutamicam.
tutumu çok zoruma gitti.
sen naptın cnm bitmişmi reglin.[/QUOTE
Canım bnim sabret nolur idare etmeye çalış. Ne oldu anlatmak istersen özelden at mesajj. Tatlım benim reglimde bitii ama ben başa döndüm en incesnden 10 cm yalan oldu her ay böyle yaa benim moralimde çok bozuk.Her regl bitişinde çok zorlanıyorum nedense rahatlık gelmiyo bana
amanda aman yenmişte yardımlara başlamışşşş canım benım çok sevındım senın adına inşallah bı nebzede olsa yardımım dokunmuştur sana senınde başka arkadaslara yardımın olur ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yine tartıştık. bu defa kolay kolay unutamicam.
tutumu çok zoruma gitti.
sen naptın cnm bitmişmi reglin.
kızlar bana sormak istediğiniz birşey olursa özelden haber verin mutlaka yardımcı olmaya çalışırım. çok tecrübeli olmasamda elimden geleni yaparım. öpüyorum hepinizi
olmaz dye düşündüğün için mi acaba canım aslında pek bişey değişmiyo
ben ara verdiğimde de hep yapabildim.
ama tabi küçükten başlayarak.
olsun cnm bozma moralini en azından şimdi daha hızlı ilerleyebilirsin.
biliyosun artık o hissi p..s ucu bile aldın sen
slm cnm.
bende sana bakınıp çıkıyodum :)
iş iyi yoruluyorum ama olsun yormayan iş yoktur.
sen nasılsın. sabah anlatmıştım ya sana bu günde yattı
canımmmmmmmmmmm yenmişsin tebrik ederim çooook sevindimmm
Canım pek yazışmadık sen tanımıyosun beni ama kutlarım seni yenmişsin. Hayırlı olsunAllah başka sıkıntı göstermesin bu arada geçmişi tam okuyamadım nasıl başardın canımm
şükürsüzlük etmek istemiyorum ama sanırım güzel giden bişey yokcanım takmamaya çalış. hayatında güzel giden şeyleri düşün.
özel yazdım cnm. sanırım seni biraz daha sıkıştırmak lazım. kızlar mislady nin üzerine gidin lütfen bırakmayın peşini yapana kadartatlımm aldım ama ilerletemedim ki inan ucu hiç fark etmiyo sorun bende ben kendimi çok kasıyorum maalesef. Canım ne yüzünden tartıştınız hayırdır tatlımm
aaa bikaç gün uzak kaldım neler kaçırmısım sen işe mi girdin canımm
hayırlı olsun darısı bize inşşlh.
cnm mesajına cvp vermiştim biraz önce gönderlilenlere baktım yok sanırım gelmemiş.
yazmadığımın düşünme olur mu cnm.
bende seni açık görüyorum neden cvp vermiyo diyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?