Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öyle düşünme.şuan o bilgisayara bakabiliyosun ya gözlerin görüyor demektir.o bile çok büyük bir nimet.şuan bazı sıkıntıların güzel şeyleri görmeni engelliyo sadece.bana da öyle oluyor bazen kendimi ok yalnız.hayatı çok tatsız hissediyorum. ama geçip gidiyor

ay çok sağol canım yaa arkandan ben geldim darısı diğerlerine. sen napıyosun nasılsn?

canım benim 2 denemeden sonra araya regl girdi 3. deneme birazcık zor oldu ama biz regl ile birlikte 10 gün falan ara verdik(( 4. denemeyi bugün yapacaktık ama yarına kaldı bugün çok yorulmuşum işte. neyse şimdi jinekolojik muayenenin stresi var cuma günü gidicem. VAJİNAL HİSTEREKTOMİ sendromu olduğunu düşünüyorum tabi doktor bir tanı koyar. benim gördüğüm fiziksel olarak benziyor. ilişki sırasında o ilk kısımda gözümden yaş gelmesini buna bağladım ama eğer öyleyse de en azından tanısı konur ya

o ne canım ya? çok geçmiş olsun

canım benm görmedim bişey görsem bende yazarım biliosun arada geçmişi atladığımda oluo kaçırdıysam kusuruma bakma canm
yok cnm benim olurmu öyle şey. özel yazmıştım zaten mesaj kutum dolu olduğu için gelmemiş sanırım.
bence de canım özelde başla sen sınavada çalışırsın yine
bi nebze olsun iyi geliyo çalışmak

ewet cnm haklısın. moralim bozk ewe geldiğimden beri ağlıyorum
eskiden de olurdu sorunlarım ama hiç bu kadar ağır hissetmezdim.
sadece vaji mi yoksa evli olmanın sorumluluklarımı ağır geliyo.
cidden çok yalnız hissediyorum. işteyken gözüm hep yolda
sanki annem babam yada kardeşim biri burdan geçecekmiş gibi.
bi tanıdık geçse keşke diyorum (( eşimden başka kimse yok bu şehirde
oda böyle yapuınca daha yalnız hissediyorum

o ne canım ya? çok geçmiş olsun

canım vajina girişinde kızarıklık var işte değişik bişey. mantar da olabilir tabi ama kaşıntı yok akıntım var enfeksiyon olabilir bilmiyorum işte. kulakçubuğu ile çalıştım ya ben oraya dokunduğumda acıyordu. doktora anlatıcam bakalım ne diyecek. birde çatal muayeneden korkmaya başladım sereserpe oturucam

anladım canım. Allah yardımcın olsun. iyi anlayışlı bi dr bulursan hiç sorun olmaz bence

hiç sıkma canını geldimi üst üste gelio
insan konuşcak birini arıo bende senin gibi yanlızım burda biliosun bi allahın kulu yok bişeyler paylaşabilceğim hafifleybilceğim
bide üstüne çomak sokanlar var benm başımda Allah yardımcımız olsun canm
bunada şükür Allah başka dert vermesin

ewet cnm haklısın. moralim bozk ewe geldiğimden beri ağlıyorum
eskiden de olurdu sorunlarım ama hiç bu kadar ağır hissetmezdim.
sadece vaji mi yoksa evli olmanın sorumluluklarımı ağır geliyo.
cidden çok yalnız hissediyorum. işteyken gözüm hep yolda
sanki annem babam yada kardeşim biri burdan geçecekmiş gibi.
bi tanıdık geçse keşke diyorum (( eşimden başka kimse yok bu şehirde
oda böyle yapuınca daha yalnız hissediyorum[/QUOTE]

kaç yaşındasın canım sen? bence hepsi sorun olabilir bu yazdıklarının.benim için sorun.haa bir sorun daha var bende işsiz olmak.vaji zaten hep diyoruz çok bunaltıyor insanı. evlilik çok kapsamlı. tamamen sorumluluk yani.herşeye yetişmeye çalışmak çok yorucu ev işleri vs. anne babadan ayrı olmakta çok zor. anlıyorum seni hepsi başımda. ama Yaratıcının bize verdiği çokta güzel bir duygu var. eğer o olmasaydı fazla dayanamazdık herhalde. o da ne biliyo musun:ALIŞMAK..insan herşeye alışıyor

22 yaşındayım cnm.
alışmak ve sabır.
dayanma gücü.. biliyorm Allah kalıramayacağmız yük vermez
asla şükürsüz olmak istemiyorum. ama üzülmemek de elde değil.
cidden ben ya ewliliğe hazır değilmişim
yada alışamadım henüz.

küçüksün daha sen. ben 28 im. ve ben bile alışamadım düşün yani.ama olsun bak düşün sen küçük yaşta kurtulcaksınbu vaji.den.benim yaşıma geldiğinde bebeklerin olacak belki. bak ben daha yeni başliycam o kısma

Son düzenleme:

böyle olduğunu bilsem bende beklerdim ewlenmezdim
ohh ne güzel keyfime bakardım

Canımm bencede küçüksün ve yeni evlisin daha. Özelden de yazdım bunları atlatıcaksın geçicekk sadece umursamamaya çalış iyi şeyler düşün. Tarcinkaleye kaılıyorum bende 26 yaşındayım biliyosunn senin bizim yaşımıza geldiğinde bebişlerin olucak ve çok mutlu olucaksın tatlım. Ama az sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…