Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım senin başarı hikayeni okudum çok etkilendim. Rabbim başka dertler vermesin en kısa zamanda bebişini alırsın inşallah kucağına darısı bizlerinde başına inşallah canım.

kız missladyy daha ne bekliyosun bakiyim sen. hadi sen de yensenee yaaaa. o kadar zor bişey olsa ben yenemezdim dimi ama

inşallaah
ewet canım özelden adını buraya yazdım.
kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. konuşmaya çok ihtiyacım vardı.
msn açtım kuzenim var ama konuşmadı arkadaşıyla konuşuyomuş.
hoş konuşsaydı da ona dökemezdimki içimi anlatamazdım anlamazdıo beni.
iyiki varsınız.

kız missladyy daha ne bekliyosun bakiyim sen. hadi sen de yensenee yaaaa. o kadar zor bişey olsa ben yenemezdim dimi ama

Canım ben regliydim bugün bitti başladım egzersize ama yine en baştan. Bende istiyorum inan çok hemde çokk ama kaslarım buna izin vermiyoo eve çatal alacam az kaldı p...s denemesini onun üstünde yapacamm

Canım benim gündüz akşama kadar foruma giremiyorum ama msnim hep açık. Her zaman anlatabilirsin beni de ablan olarak gör hem benim 21 yaşında kız kardeşim var:)) Senin yaşlarda yanii. Sen üzülme yeter ki bi tanem bozma moralinii hayat bu hepsi geçer, geçecek

Canım ben regliydim bugün bitti başladım egzersize ama yine en baştan. Bende istiyorum inan çok hemde çokk ama kaslarım buna izin vermiyoo eve çatal alacam az kaldı p...s denemesini onun üstünde yapacamm

benim geçmişi oku. denediğim pozisyon çok rahat.dene bak hak vereceksin hepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler

off bende 22 yasindayimm bi an once kurtulsakta diger yaslarimizda cooooooooooooooooookkkk mutlu olsak insallahhhh!!!

:))
daha önceleri derdim boşver ya neler geçmediki buda geçer.
ama bunun gibi bişey hiç geçmemişti.
herhalde buda geçer ya hu :)

canım her yasadıgım sorunda bunu asla unutmıcam derken daha kotusunu yasadıgım o kadar oldukı
zamanla anlıcaksın ve evlılık yurutmenın sırrı karsılıklı anlayıs densede en cok kadında bıtıyor ..
sorununu anlatmak ıstersen ozelden gorusurz canım .. ama ınankı gecıcek tecrube ıle sabıt balım ..

Canım senin başarı hikayeni okudum çok etkilendim. Rabbim başka dertler vermesin en kısa zamanda bebişini alırsın inşallah kucağına darısı bizlerinde başına inşallah canım.

canım etkılemesıne cok sevındım umarım yenmendede faydası olur senınde basarı hıkayen bırılerıne ışık olur

bebek içinde rabbım İnşAllah ıstedıgım vakıt aratmadan verır bana sıze ve tum ısteyenlere

Son düzenleme:
aynen gülsevdam karşılıklı anlayış. ben kendimden kurallarımdan ödün vermezdim kimseye.
hep kendi dediğimdi ama şimdi öyle değil. eşim çok iyi anlayışlı olmasına rağmen o bile yapmıyo.
ewlenmeden çalıştığım bi yerde karı koca çalışıyolardı kadın adamın her dediğini itirazsız kabul ediiyodu
söylediği söze bile onun gibi düşünmediği halde onaylıyodu. ki kadın da arkadaşları arasında öyle ezik bi tip falan da değildi.
kocasına böle yapmasına çok kızardım. dün akşam kendime demekki ewliliğin sırrı buymuş dedim.
canım akşam yazarım ben şimdi çıkmmam lazım çok öpüyorum
off bende 22 yasindayimm bi an once kurtulsakta diger yaslarimizda cooooooooooooooooookkkk mutlu olsak insallahhhh!!!

ewet canım. erkenden bitirmek en güzeli. o yaşlarda anne olsak inşallah

kızlar ben netten kayganlaştırıcı sipariş ettim bugün inşallah elime ulaşır.bunları doktor tavsiyesi dışında kullanmanın bir sakıncası yoktur demi?çoğu kişiye doktor şunu kullan bunu kullan diyor ya ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…