- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.901
Canımm bencede küçüksün ve yeni evlisin daha. Özelden de yazdım bunları atlatıcaksın geçicekk sadece umursamamaya çalış iyi şeyler düşün. Tarcinkaleye kaılıyorum bende 26 yaşındayım biliyosunn senin bizim yaşımıza geldiğinde bebişlerin olucak ve çok mutlu olucaksın tatlım. Ama az sabır
Canımm bencede küçüksün ve yeni evlisin daha. Özelden de yazdım bunları atlatıcaksın geçicekk sadece umursamamaya çalış iyi şeyler düşün. Tarcinkaleye kaılıyorum bende 26 yaşındayım biliyosunn senin bizim yaşımıza geldiğinde bebişlerin olucak ve çok mutlu olucaksın tatlım. Ama az sabır
kız missladyy daha ne bekliyosun bakiyim sen. hadi sen de yensenee yaaaa. o kadar zor bişey olsa ben yenemezdim dimi ama
inşallaah
ewet canım özelden adını buraya yazdım.
kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. konuşmaya çok ihtiyacım vardı.
msn açtım kuzenim var ama konuşmadı arkadaşıyla konuşuyomuş.
hoş konuşsaydı da ona dökemezdimki içimi anlatamazdım anlamazdıo beni.
iyiki varsınız.
Canım ben regliydim bugün bitti başladım egzersize ama yine en baştan. Bende istiyorum inan çok hemde çokk ama kaslarım buna izin vermiyoo eve çatal alacam az kaldı p...s denemesini onun üstünde yapacamm
benim geçmişi oku. denediğim pozisyon çok rahat.dene bak hak vereceksinhepinizi öpüyorum kızlar iyi geceler
22 yaşındayım cnm.
alışmak ve sabır.
dayanma gücü.. biliyorm Allah kalıramayacağmız yük vermez
asla şükürsüz olmak istemiyorum. ama üzülmemek de elde değil.
cidden ben ya ewliliğe hazır değilmişim
yada alışamadım henüz.
:))
daha önceleri derdim boşver ya neler geçmediki buda geçer.
ama bunun gibi bişey hiç geçmemişti.
herhalde buda geçer ya hu :)
Canım senin başarı hikayeni okudum çok etkilendim. Rabbim başka dertler vermesin en kısa zamanda bebişini alırsın inşallah kucağına darısı bizlerinde başına inşallah canım.
aynen gülsevdam karşılıklı anlayış. ben kendimden kurallarımdan ödün vermezdim kimseye.canım her yasadıgım sorunda bunu asla unutmıcam derken daha kotusunu yasadıgım o kadar oldukı
zamanla anlıcaksın ve evlılık yurutmenın sırrı karsılıklı anlayıs densede en cok kadında bıtıyor ..
sorununu anlatmak ıstersen ozelden gorusurz canım .. ama ınankı gecıcek tecrube ıle sabıt balım ..
off bende 22 yasindayimm bi an once kurtulsakta diger yaslarimizda cooooooooooooooooookkkk mutlu olsak insallahhhh!!!
Günaydın canlarım...
günaydın canım napıyorsun nasılsın[/QUOTEc
canımmm bugün daha iyiyim...eşimlede dün çok şükür iyiydik..hiç bişey konuşmadık..dün normal yaşantımızada devam ettik..Allahım kötü bişeyde göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?