- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.921
kızlar ben netten kayganlaştırıcı sipariş ettim bugün inşallah elime ulaşır.bunları doktor tavsiyesi dışında kullanmanın bir sakıncası yoktur demi?çoğu kişiye doktor şunu kullan bunu kullan diyor ya ondan sordum
canımmm bilinenen markalarsa bence hiç bir sakıncası yok..bende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine sipariş bir marka vermiştim..onu kullanıyorum..
ben okeyin jelini aldım.senin aldığın ne?
aynen gülsevdam karşılıklı anlayış. ben kendimden kurallarımdan ödün vermezdim kimseye.
hep kendi dediğimdi ama şimdi öyle değil. eşim çok iyi anlayışlı olmasına rağmen o bile yapmıyo.
ewlenmeden çalıştığım bi yerde karı koca çalışıyolardı kadın adamın her dediğini itirazsız kabul ediiyodu
söylediği söze bile onun gibi düşünmediği halde onaylıyodu. ki kadın da arkadaşları arasında öyle ezik bi tip falan da değildi.
kocasına böle yapmasına çok kızardım. dün akşam kendime demekki ewliliğin sırrı buymuş dedim.
canım akşam yazarım ben şimdi çıkmmam lazım çok öpüyorum
ewet canım. erkenden bitirmek en güzeli. o yaşlarda anne olsak inşallah
mesaj yazamıyorum size nasıl iletişim kurabiliriz
Merhaba,
Buraya ilk defa yaziyorum
Cok uzgunum...
22 yasindayim 6 ay oldu evleneli, hala giremedik iliskiye
Kegel egzersizleri, parmak egzersizleri her seyi denedim. Penis boyutuna cok yakin dilatoru'de icime aldim, ama kocamin penisini alamiyorum
Hala egzersizler sirasinda canim aciyor, o ilk 2-3 cm iceride olan kaslari gecmek iskence gibi geliyor..
Kizlik zarim hala yirtilmadi, yani kanama falan olmadi, okudugum kitaplar kanama olmayabilir, kizlik zari esnektir vs diyor, hala bilmiyorum sanki hala bakireyim gibi ama
anlamiyorum zar zor da olsa kocaman dilatoru alabildim, nasil olurda hala bakire olabilirim...
Artik icimden egzersiz yapmak da gelmiyor, tum motivasyonumu kaybettim, neredeyse her gun tartisiyoruz kocamla, yuzu artik hic gulmuyor..
Canim hic cinsel iliski cekmiyor, neden boyle oldum bilmiyorum
Kocam mutsuz, ben de mutsuzum..
Ne yapacagimi bilmiyorum..
Merhaba,
Cok uzgunum...
Kegel egzersizleri, parmak egzersizleri her seyi denedim. Penis boyutuna cok yakin dilatoru'de icime aldim, ama kocamin penisini alamiyorum
Hala egzersizler sirasinda canim aciyor, o ilk 2-3 cm iceride olan kaslari gecmek iskence gibi geliyor..
Kizlik zarim hala yirtilmadi, yani kanama falan olmadi, okudugum kitaplar kanama olmayabilir, kizlik zari esnektir vs diyor, hala bilmiyorum sanki hala bakireyim gibi ama
anlamiyorum zar zor da olsa kocaman dilatoru alabildim, nasil olurda hala bakire olabilirim...
Artik icimden egzersiz yapmak da gelmiyor, tum motivasyonumu kaybettim, neredeyse her gun tartisiyoruz kocamla, yuzu artik hic gulmuyor..
nasilsin canim nasil gidiyorrr
nilaycım eşin nasıl oldu? ne zaman ameliyat olacak? sen iyi misin bakayım??
vcanım yenı gordum yazını esım aynı amelıyattan sımdılık vazgectık bakalım sanırım ankaraya gıdıcez kafamız cok karıstı ben de ıı olmaya calısıyorum
Merhaba,
Cok uzgunum...
tekrar geçmiş olsun. burada çözüm yok mu ki ankaraya gidiyorsunuz ya?? sorun ayakta mı dizde mi? umarım bir an önce çözülür canımcım.
kızlar nolur sela nın numarası varsa verin bana çok acil
yok tatlımm almak hıc aklıma gelmedı hayırdı onemlı bırsey mı oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?