Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar.
bende 6 aylık evliyim.bende tamamen başaramadım bu işi.hastamıyım onu bile bilmiyorum.şöyle anlatayım.p...si içime alıyorum ama çok az bir bölümü kalıyor.dayanılmayacak bir acım yok ama kendimi kasıyorum.bu hastalıkta hiç mi ilişkiye girilemiyor.benim içime boşalma da olabiliyor ama tamamen girilmesine müsade edemiyorum nedense.önerilerinizi bekliyorum çok sıkıntılıyım..

trinity, cok tesekkur ederim destegin icin, evet haklisin ben hep cabuk pes ediyorum, sanki boyle hep canim yanacakmis gibi hissediyorum. Kimse bilmiyor ne yasadigimi, ne cektigimi, kimseye soylemem ki, bir ben bir kocamin arasinda...
Ilk baslarda sadece ben cekiyorum herhalde bu hastaligi diye dusunmustum, cunku daha once boyle bir seyi duymamistim bile, ama buradaki formu gorunce yalniz olmadigimi anladim, destek oldu bana..

Nursena, sanirim kararlilik en onemli sey burada, benim de hep takildigim nokta o, umutsuzluga kapilip vazgeciyorum, birakiyorum egzersizleri Sonra kendimi daha da kotu hissediyorum

Hastaneye gitmek diye bir opsiyon neredeyse imkansiz benim icin cunku ben amerikada yasiyorum ve burada en ufak muayenede inanilmaz fiyatlar odetiyorlar, arastirmistim tedavi icin 10,000 dolar civarindan bahsediyorlar sigortayla!
Imkani yok onu karsilamamiza..

rica ederim canim ne demek.. bende buraya ilk yazdigim zmn ki halimi hatirladim senin yazini okuyunca.. gerci ozmn egzersize baslamamistim.. burdaki arkadasLarin yardimiyla baslamistimm.. sen iyi burayi takip edip egzersizlerini yapmissin oyle yazmissin burayaa :) pes etmee sakin daha da erteleme bu hastaligi.. mesela benimde 1 2 gün egzersizlerim güzel oluyor ama 3.gün hiç sokamiyorum aparati.. bu aralar egzersizlerim basarisiz yanii.. canim sıkılıyor agliyorum ama inat edip yapmaya calisiyorumm.. bgn de denedim ama yapamadim yarin gene denicem insallah.. bu durumu baska kimse anlamiyor ztn.. baslarda annem biliyordu ama stres yapiyordu bende stres oluyordum sonra onada yalan soyledim tmm oldu diye.. suan sadece esimle ben biliyoruzz ve burdaki arkadaslarrrr.. insallah en yakin zamanda kurtuluruz canimm..

kızlar kusura bakmayın tekrar yazıyorum aynı msjı ama desteğe ihtiyacım var
bende 6 aylık evliyim.bende tamamen başaramadım bu işi.hastamıyım onu bile bilmiyorum.şöyle anlatayım.p...si içime alıyorum ama çok az bir bölümü kalıyor.dayanılmayacak bir acım yok ama kendimi kasıyorum.bu hastalıkta hiç mi ilişkiye girilemiyor.benim içime boşalma da olabiliyor ama tamamen girilmesine müsade edemiyorum nedense.önerilerinizi bekliyorum çok sıkıntılıyım..

canim bence sen hasta degilsin cunku p..s i alabiliyorsun az bi bölümü disarda olsada.. kendini kastigin icin ilerlemiyordur sonuna kadar.. hem bosalmada oluyormus demekki git gel de yapabiliyorsun.. o zmn sen vajinismus degilsin bencee.. biz hiç iliskiye giremiyoruzz p...s i hiç alamiyoruzz kendimizi kasiyoruz olmuyorr.. burda egzersiz yaparak yenmeye calisiyoruzz.. bi cok arkadasimiz oyle yendi.. senin kendini rahat birakman lazimm onun icinde bence doktora gitmelisin belki ilac verir fln bilemiyorum yanii.. canini hiç sıkma düzelir zamanla alisirsin.. biz hiç iliski yasayamiyoruzz bide oyle düşün bakk... :26:

ay canım ya sağol cevap verdiğin için ama bu durumda bile mutlu olamıyoruz eşimle cinsel açıdan.yani ben zevk alamıyorum kendimi kastığım için acım oluyor hep.neolacak bilmiyorum.biraz da olsun rahatladım ama.bi atlatabilsem bu hastalıkta hiç dokunma olamıyor anladığım kadarıyla.allah hepmzn yardımcısı olsun..en güzel mutluluk bu bence..

rica ederim canim ne demekk... sen kendini kastigin icin aci hissediyorsunn kasmasan bi sorun olmaz ama alisirsin zamanla insallah.. bizler hiç iliskiye giremiyoruzz.. o günü nasil bekliyorum bilemezsin.. mutlu olmak o zaman anlam kazanicak heralde.. simdi de mutluyum Allaha sükür ama bi yanım cok büyük bir yanım eksik.. insallah hepimiz kurtuluruz Allah yardimcimiz olsunnn... ben cikiyorum canim iyi gecelerrr.. canin sıkılırsa yaz burda herkes cvblarrr..

sağol cnm ya beni rahatlattıın.evet cidden çok büyük bir sorun.bende ilk başta hiç yapamıyodum ama eşimle birbirimiz çok sevmemize rağmen tartışmalarımız artınca ağlamanın bişey sağlamadığını anladım kendimi biraz sıktım.çok zor günler geçirdim. biraz ilerleme kaydettik.ama hala tamamen olmuş değil.böyle tecrübesi olanlar varmı acaba.artık başarıp çocuk devresine geçmek istiyorum.cinselliği tanımadan alışmadan jinekoloğada gitmek istemiyorum.ii geceler canım allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…