- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.941
ewet çok acil. inşallah girer
off bende 22 yasindayimm bi an once kurtulsakta diger yaslarimizda cooooooooooooooooookkkk mutlu olsak insallahhhh!!!
kızlar başardım.şu an çok garip durumdayım dondum resmen.inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaherkesten ALLAH RAZI OLSUN.
kızlar başardım.şu an çok garip durumdayım dondum resmen.inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaherkesten ALLAH RAZI OLSUN.
aaa cok sevindim canim gecmis olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.nasil oldu basari hikayeni anlat hemen bizlereeeee
sela iki mesaj gönderdim sana karıştırabilirsin belki numarm var birinde mutlaka dön bana.
nolur çok ihtiyacım var sana
canim tam dogru yere gelmissin.. bende 22 yasindayim ve evleneli 5 ay oldu.. 1 aydir burdayim egzersiz yapiorum ilk baslarda vajiye bakamiordum dokunamiyordum ama simdi 10 cm genisliginde ve uzunlugunda aparati sokabiliyorum.. ama senin dedigin gibi sokarken o ilk 2 3 cm lik yeri gecmek o kdr zor ki benim icinde.. orayi gectikten sonra gerisi kolay oluyor popoya dogru ittirince hemen ilerliyorr bide ıkınmak nefes alip vermek cok onemli.. hiç moralini bozmaa sende cok yaklasmissin kurtulmayaa.. buraya gelen herkes egzersizler sayesinde kurtuluyorr bizde kurtulcaz insallah merak etmee.. esinle kavga etmen cok normal cunku herkes kavga ediyor kimsede huzur diye bisey kalmadi bu hastalik yuzunden.. ama bozma moralini ve egzersizini birakma lütfen.. birakirsan bi mucize oLmicak yenemezsin..ustune gitmelisin daha cok... bol bol egzersiz yapip iyice alismalisin.. hea bu arada mutlaka kayganlastirici jel kullan.. cok faydasi oluyorr.. aci yanma hissetmiyorsun tabii egzersiz yaparken kendini kasmaman rahat olman lazim.. egzersize yavas yavas alistigin icin kanama olmamasi normal bende de olmadi cunku 10 cm soktum ama olmadi kimsede olmuyor cunku kendimizi kasmadan rahat bi sekilde yapioruz insallah iliskide de oyle olursak ozmn da kanama olmaz.. cogu arkadasimizin olmadi cunku.. egzersizslerini birakma lütfen sana tek diyecegim bu.. ve canin sıkıldıgında buraya gelip icinden gelen herseyi anlat herkes sana cok yardimci olacaktir merak etmeee canimm...
canım pes etmek yok sona gelmişsin sadece biraz motivasyona ihtiyacın var hepsi o kadar, kendini telkin et başaracağım diye, zar gidecek diye bir kural yok canım esnediği zaman doğumda bile yırtılmayabiliyormuş o yüzden kafana takma, cinsel isteksizlik olması normal sonu hüsranla bitecek nasıl olsa diye düşünüyorsun o yüzden de istemiyorsun, bu sorundan kurtul kavga falan kalmayacak bizler bu yüzden mutsuz oluyoruz ister istemez eşleri de mutsuz ediyoruz o yüzden vazgeçmek yerine kararlı ol bir an önce yen.
canım moralini bozma, buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı. içini dök paylaşmaya çalış. egzersizlere rağmen yenemiyorsan belki de psikologtan yardım almalısın. bulunduğun yerde devlet hastanesine başvur istersen, hem ücret de ödemezsin. belki o sana daha doğru yol gösterebilir. biz de burada elimizden geldiğince sana destek oluruz. ben de eşimle çok kötüydüm, hala yenemedim. biz çareyi ara vermekte bulduk. aynı doktorun yasaklaması gibi kendimize ilişkiyi yasakladık, böylece normale döndük yavaş yavaş birbirimizi ister hale geldik. anlattığın isteksizliği o kadar iyi biliyorum ki!!!! cinsellikten nefret ettim resmen, dokunmak bile istemiyordum. şimdi daha iyiyiz, tam düzelmedik ama birbirimize daha iyi davranabiliyoruz, şefkat gösteriyoruz ve zamanı geldiğinde olacak diyoruz.
trinity, cok tesekkur ederim destegin icin, evet haklisin ben hep cabuk pes ediyorum, sanki boyle hep canim yanacakmis gibi hissediyorum. Kimse bilmiyor ne yasadigimi, ne cektigimi, kimseye soylemem ki, bir ben bir kocamin arasinda...
Ilk baslarda sadece ben cekiyorum herhalde bu hastaligi diye dusunmustum, cunku daha once boyle bir seyi duymamistim bile, ama buradaki formu gorunce yalniz olmadigimi anladim, destek oldu bana..
rica ederim canim ne demek.. bende buraya ilk yazdigim zmn ki halimi hatirladim senin yazini okuyunca.. gerci ozmn egzersize baslamamistim.. burdaki arkadasLarin yardimiyla baslamistimm.. sen iyi burayi takip edip egzersizlerini yapmissin oyle yazmissin burayaa :) pes etmee sakin daha da erteleme bu hastaligi.. mesela benimde 1 2 gün egzersizlerim güzel oluyor ama 3.gün hiç sokamiyorum aparati.. bu aralar egzersizlerim basarisiz yanii.. canim sıkılıyor agliyorum ama inat edip yapmaya calisiyorumm.. bgn de denedim ama yapamadim yarin gene denicem insallah.. bu durumu baska kimse anlamiyor ztn.. baslarda annem biliyordu ama stres yapiyordu bende stres oluyordum sonra onada yalan soyledim tmm oldu diye.. suan sadece esimle ben biliyoruzz ve burdaki arkadaslarrrr.. insallah en yakin zamanda kurtuluruz canimm..
kızlar kusura bakmayın tekrar yazıyorum aynı msjı ama desteğe ihtiyacım var
bende 6 aylık evliyim.bende tamamen başaramadım bu işi.hastamıyım onu bile bilmiyorum.şöyle anlatayım.p...si içime alıyorum ama çok az bir bölümü kalıyor.dayanılmayacak bir acım yok ama kendimi kasıyorum.bu hastalıkta hiç mi ilişkiye girilemiyor.benim içime boşalma da olabiliyor ama tamamen girilmesine müsade edemiyorum nedense.önerilerinizi bekliyorum çok sıkıntılıyım..
ay canım ya sağol cevap verdiğin için ama bu durumda bile mutlu olamıyoruz eşimle cinsel açıdan.yani ben zevk alamıyorum kendimi kastığım için acım oluyor hep.neolacak bilmiyorum.biraz da olsun rahatladım ama.bi atlatabilsem bu hastalıkta hiç dokunma olamıyor anladığım kadarıyla.allah hepmzn yardımcısı olsun..en güzel mutluluk bu bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?