- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.961
ay canım ya sağol cevap verdiğin için ama bu durumda bile mutlu olamıyoruz eşimle cinsel açıdan.yani ben zevk alamıyorum kendimi kastığım için acım oluyor hep.neolacak bilmiyorum.biraz da olsun rahatladım ama.bi atlatabilsem bu hastalıkta hiç dokunma olamıyor anladığım kadarıyla.allah hepmzn yardımcısı olsun..en güzel mutluluk bu bence..
sağol cnm ya beni rahatlattıın.evet cidden çok büyük bir sorun.bende ilk başta hiç yapamıyodum ama eşimle birbirimiz çok sevmemize rağmen tartışmalarımız artınca ağlamanın bişey sağlamadığını anladım kendimi biraz sıktım.çok zor günler geçirdim. biraz ilerleme kaydettik.ama hala tamamen olmuş değil.böyle tecrübesi olanlar varmı acaba.artık başarıp çocuk devresine geçmek istiyorum.cinselliği tanımadan alışmadan jinekoloğada gitmek istemiyorum.ii geceler canım allah yardımcınız olsun...
kızlar başardım.şu an çok garip durumdayım dondum resmen.inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaherkesten ALLAH RAZI OLSUN.
ay canım ya sağol cevap verdiğin için ama bu durumda bile mutlu olamıyoruz eşimle cinsel açıdan.yani ben zevk alamıyorum kendimi kastığım için acım oluyor hep.neolacak bilmiyorum.biraz da olsun rahatladım ama.bi atlatabilsem bu hastalıkta hiç dokunma olamıyor anladığım kadarıyla.allah hepmzn yardımcısı olsun..en güzel mutluluk bu bence..
kızlar başardım.şu an çok garip durumdayım dondum resmen.inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaherkesten ALLAH RAZI OLSUN.
gecmis olsun canim tebrikler............:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: [/Q
çok teşekkür ederim canım...
bak dun ne konusuyorduk bugun ne oldu :) yenı gelınsın artık gonulden tebrıkler canım
canım tebrik ederim
canımmm çok tebrik ederim...inşallah bundan sonra hayatın dahada güzelleşir...:)))
darısı başımıza inşallah..
çok sevindim canımmmm.tebriklerrrrr:79:
merhaba kızlar.
bende 6 aylık evliyim.bende tamamen başaramadım bu işi.hastamıyım onu bile bilmiyorum.şöyle anlatayım.p...si içime alıyorum ama çok az bir bölümü kalıyor.dayanılmayacak bir acım yok ama kendimi kasıyorum.bu hastalıkta hiç mi ilişkiye girilemiyor.benim içime boşalma da olabiliyor ama tamamen girilmesine müsade edemiyorum nedense.önerilerinizi bekliyorum çok sıkıntılıyım..
günaydın hanımlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?