Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım belki yarı vajinismus olabilir beyinde bitiyor bende aynı senin gibiydim çok üzülüyodumbi gün yeter artık dedim.ve kendi kendime aştım.hiç öyle aparat kullanmadım egzersizde yapmadım hala yapamam da sadece kendimi p...se şartladım ve allahaşükür başardım darısı diğer vajilerin başına.

bir de canım eşinin çok anlayışlı ve sabırlı olması lazım.bence jinekolağa da gitmeni tavsiye edrim.belki fizyolojik bişi olabilir.bende gittiğiğmde fizyolojik bişi yok dedi ama yarı vajinismus dedi cinsel terapiste git dedi.bende gitmedim.kendim aştım

buradaki kızları o kadar iyi anlıyorum ki.buraya gelmeden önce tek benmiyim böyle diye düşünürdüm.bilseydim vajinismusken böyle bi forum olduğunu belki de daha erken başarırdım.evet arkadaşlar bunu başarmanın mutluluğu ifade edilemez.ama gel görki sorunlar bitmiyor şimdi de bebiş istiyorum iki aydır inşallah onun da mutluluğuna erişirim.sizde biliyorsunuz herşyin beyinde bittiğini.inşallah en yakın zamanda sizde aşarsız bu sorunu.aştıktan sonra bu kadar mıydı diyosunuz emin olun.hatta gün gelio siz birlikte olmak istiyorsunuz.yeterki sizi anlayışla karşılayan bir eşiniz olsun onun yardımı çok büyük.çünkü bu sorunu ondan başka kimseye söylenmiyor.benim eşim benim psikoğum olmuştu artık.

CANIM SEN BİR JİNEKOLOGA GÖRÜN belki başka bir sebebi vardır ağrının acının kendini kasssan o kadarlık bölümü de alamazsın, bir de yeteri kadar ıslanma olmuyorsa ondan da acı çekiyor olabilirsin, jel kullanmayı dene bir de.

canım oldugu yere kadar devam et kaldıgın noktada beklet esını derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın ve jel kullanırsan daha kolay alabılırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…