- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #97.981
tebrik ederim canım benim.ayy çok şükür biri daha atlattı
gunaydın tatlımmm ben ıyıyım sen nasılsın pek karsılasamıyoruz...
tebrık ederımmmmmmm
saol canım.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
bende iim canım tşk edrim.arada uğruyorum topiğede genelde karşılaşmıyoruz.faceyede ne zamndır giremiyorum
nilaycım nasılsın kuzum? eşin iyileşti mi? sen neler yapıyosun
iyiym canım sen nasılsın yok canım aynı evde kac gundur bunaldı gıttı tras olmay hemde hava alayım dedıbende kafamı dınlıyorum
sende ne var ne yok 2.denemeyı yaptınmı anlat bakalım
çok geçmiş olsun tekrar. sana da kolaylıklar diliyorum. ben daha deneyemedim. hep misafirler vardı birazda grip gibiyim. ama sanki yenmemişim gibi geliyor. inşallah 2. dede başarırım diyorum. çekiniyorum biraz. bilmiyorum belkide daha kolay olur kuruntudur sadece. bi taraftanda ya olmazsa gibi bişeyler oluyor nedense:26:
saol canım sanada gecmıs olsun...
o acaba olurmu korkusu bır sure devam edıyor canım ınanamıyorsun cunkuartık sıstemı ogrendın yapamama dıye bırsey yok eskısınden daha da rahat yaapcaksın hemde ama arayı fazla uzatma
tamam canıminş. tekrar güzel haberlerimiveririm sana en kısa sürede
kızlar ben bugün eşimle deneme yapmayı düşünüyorum parmak egzersizi ardından...nasıl bi yol izlemem lazım yardım edermisiniz?
özeldende mesaj atabilirsiniz gerçekten kafam çok karışık...bide doğum kontrol yöntemlerinden hangisini önerirsiniz?:44:
kızlar ben bugün eşimle deneme yapmayı düşünüyorum parmak egzersizi ardından...nasıl bi yol izlemem lazım yardım edermisiniz?
özeldende mesaj atabilirsiniz gerçekten kafam çok karışık...bide doğum kontrol yöntemlerinden hangisini önerirsiniz?:44:
kızlar günaydın herkese. ne zamandır uğrayamadım. nasılsınızzzz????
nilaycım günaydın. canım naptın nasıl oldu eşin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?