- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.001
mutlummm hosgeldın bıtanem nasılsın ozledım valla nasıl gıdıyor?
canım meraba naptın ne aşamadasın,uğrayamadım ben bi süre.takip edemedim
posta kutun dolmus bıtanemm msj atamıyorum
çok geçmiş olsun tekrar. sana da kolaylıklar diliyorum. ben daha deneyemedim. hep misafirler vardı birazda grip gibiyim. ama sanki yenmemişim gibi geliyor. inşallah 2. dede başarırım diyorum. çekiniyorum biraz. bilmiyorum belkide daha kolay olur kuruntudur sadece. bi taraftanda ya olmazsa gibi bişeyler oluyor nedense:26:
canımm hoşgeldin...ben 9 cm deyim halen...10 cm geçemedim..şuan regliyim...inşallah bitince ona da başlıycam....
canımmm bende özledm yaa, 2 haftadır hem çok yoğunum hemde biraz rahatsızım. çok fazla uğrayamadım canım. bugün dersim öğleden sonra ,fırsat buldum bi bakıyım dedim foruma. çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun, bildiğin sıkıntılar hala devam ediyo ama çok şükür yinede. sen nasılsın naptın, eşin iyi mi??
150 mesajı nasıl doldurmus ısem :) bosallttım canım
mesajalra bakarken matruskanın GAMZECENG oldugunu farkettım
gamzecım nıck degısımı yaptıgını belrıtırsen kım oldugun unutulmaz canım
tarcıncım ılk zamanlar acaba olcakmı korkusu oluyor bu yuzden ara uzatmadan sık deneme ıyı
gercı sansıma ben sureklı ara vermek zorunda kalmıstım ama her seferı cesaretını getırıyor zamanla o korku gıdıyor
ya açıkcası orta parmaktayım daha.2 parmak denemesi yapmadım hiç.yapamammı tek parmak denemesinden sonra?
doktora gitmeye fırsat bulamıyorum gidicemde 23 yaşındayım yasmin hapı düşünüyorum aranızda kullanan varmı?
a evet kusura bakmayın atlamışım ben gamzeceng :)
gülsevdam seninde fikirlerini merak ediyorum,ne diyosun sence başarabilirmiyim tek parmak sonrası?
ya açıkcası orta parmaktayım daha.2 parmak denemesi yapmadım hiç.yapamammı tek parmak denemesinden sonra?
doktora gitmeye fırsat bulamıyorum gidicemde 23 yaşındayım yasmin hapı düşünüyorum aranızda kullanan varmı?
dıkkat et canım fazla yorma kendını...benımde dun aklıma geldın dedım nasıl acaba seker de yok ortalada:)
canım nick değişimini nasıl yaptın aslında benim de yapmam gerek ama nasıl bilmiyorum.
evliliğim 3 yılı geçti.burayı daha öncede biliyordum ama cesaretim yoktu yazmaya da,egzersizleri yapmaya da.artık herkesin yaşadığı stresler beni de yormaya başladı ve tabi çevreden bebek beklentileri de arttı.bi şekilde cesaretimi toplayıp yazdım ve egzersiz yapmadan yenemeyeceğimi anladım.doktora da gitmek istemedim.ilk önce ayna ile tanımaya çalıştım sonra parmak egzersizeri ve mumla yaptığımız aparatlara geçtim.defalarca pe...s denemesi yapmaya çalıştım ama sonuç alamadım.dün de dışarı çıktık gezdik dolaştık geç saatte geldik.deneme yapmayı düşünüyorduk.egzersiz yapmak istedim eşim boşver dedi yapmış gibi düşün takılma egzersize dedi.ilk başta olmadı,keşke egzersiz yapsaydım dedim.kayganlaştırıcı kullandı eşim ama bana hiç kaygan gelmiyordu.bi daha sürdü ama bu kez çok fazla yedirmedi jeli ki kayganlık tam olsun.sonra yavaş yavaş ittirdim ve oldu.tabi eşim ben paniklemiyim diye sesini çıkarmıyor , oldu demi dedim evet dedi sonra ikinci kez tekrar aldım.tabi gel git falan olmadı sadece aldım ve çıkardım.yanma bile hissetmdim.ilk başta yanma oldu kaç kez ama sonra jeli bolca sürdü iyice yedirmedi jeli ve o kayganlıkla oldu ve bu kez yanma bile olmadı.bana destek olan tüm arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM bu sıkıntıyı yaşayan herkesi bir an önce kurtarsın İNŞALLAH...
canım senin için uygun pozisyon hangisiydi. yani nasıl rahat oldu
selam kızlar nasılsınız...buara biraz sorunlarım var 14 gündür regl olmadım içe boşalma gibi bi durum hiç olmadı hamile olamam zaten hiç bir belirti de yok acaba kist falan mi var diye korkuyorum zaten düzenli değildir ama bu ay çok geçti.hayırlısı olsun doktora gitmeye hatta test yapmaya bile cesaretim yok.kafam çok karışık.neyse ya beni boşverin Tarçınakide ve mealgan tebrik ederim rabbim başka dert sıkıntı vermesin sizlerde kurtuldunuz darısı herkesin başına.eee neler yapıyorsunuz var mi sorusu olan nilaycim gulsevdam özledim sizi görüşemıyoruz
KK yönetiminden mesaj var konusunda kullanıcı ismi değiştirme bölümünden ayrıntı var canım...
mutlu1988
evet yazışmıştık seninle :) sağol yardımlarında olmuştu...eşim artık sabırsız davranıyor 6 ay geçti kolay değil bu akşam deneyelim dedi bende tamam dedim tepki vermesinden aramızın kötü olmasından endişe ediyorum...
daha önce forumda okumuştum parmak egzersizinden sonra başaranlar var bi kaç ipucuyla belki başarırım diyorum...parmak egzersizlerimde çok zorlanmıyorum ama acayip yapışıyor parmagım neden olur bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?