Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız beycey sana süpriz bebiş gelmiş olmasın sakın mutlaka dr a git bence. bu arada iyi dileklerin için çok sağol
Aslında şuan bunun için hazır değilim ama olsa çok çok mutlu olurum hayırlısı diyelim canım ama hiç sanmıyorum çünkü en ufak bir belirti yok ve korundum içe boş..ma olmadı.

canım bazen olabiliyo stresten kayganlik yok gibi hissediyorsun bende de çok oluyodu bolbol sür birde parmak yapabiliyorsam aparat daha kolay yaparsın aparatla denemeyi düşünmezmisin o daha rahat çünkü.

balım ılk seferlerde regl kayması cok oluyor ben gunu sasmamasına ragmen ılk 2 regl gunlerım sastı belkı bu yuzden sende gun uzamıstır

peki anestol krem kullansam ilişkiden önce bi faydası olurmu?
bende istemyorum denemek ama çok fazla salladım yarın birgün diye.
Bence bugün önce bolbol egzersiz yap bir aparat hazırla kendine onunla çalış eğer kendine güveniyorsan ve olumsuz olursa yıkım olmayacaksa dene derim eş denemesinde de anestol kullanabilirsin en azından denemiş olursun ben egzersizde denemiştim bir kere faydasını gördüm ama alışkanlık olmamalı.

canım aslında sen 2 hafta sıkı egzersiz yapsan sıkı bi şekilde hemen yenersin. bence umutsuzluğu üzerinden bi at ilk önce , sakin ol olacak inş de rahatla ve bence egzersizlerine yoğunlaş bence canım.ben hiç kullanmadım anestol canım

balım ılk seferlerde regl kayması cok oluyor ben gunu sasmamasına ragmen ılk 2 regl gunlerım sastı belkı bu yuzden sende gun uzamıstır
Haklısın canım herkeste oluyo bu.zaten benim hiç düzenli değildir biraz daha beklemek istiyorum bebis için hazır değilim çünkü önce kpss:)derse yoğunlaştım belkide onun stresinden de gecikmiş olabilir sağol canımcım

canımm egzerside anestol kullandım çok yandı bana yaramadı...bilgin olsun...burda bir kaç arkadşaımızdada aynı sorun olmuştu....
o nedenel kayganlaştırıcı bolca kullan derim...

bencede canımm hangi pozisyonda rahat oldu...biraz detaylı anlatabilirmisin??

canım başarı öykümü de yazdım.yazar mısın demiştin ya.üstte denedim canım denemeden önce egzersiz bile yapmadım.genelde yapılması tavsiye ediliyor ya.kendimizi o kadar alıştırmışız ki egzersiz yapmadan olmaz gibi geliyor.bol bol kayganlaştırıcı kullandık eşim ilk sürünce çok yaydı vücudu jeli emdi gibi oldu tekrar sürdü ve bu kez ucuna sürdü ve iyice yedirmedi jeli ki benim vücudum da jeli alsın diye.egzersiz yapar gibi yerleştirip oturdum.yanma acı hiç bir şey hissetmedim.eşim sadece olduğunu söyledi o kadar.

AMİN canım. RABBİM kimseye dert vermesin.

a evet kusura bakmayın atlamışım ben gamzeceng :)
gülsevdam seninde fikirlerini merak ediyorum,ne diyosun sence başarabilirmiyim tek parmak sonrası?

canım senınle bayagı uzun bır özelleşme donemımız oldu ordada yazmıstım
egsersızlerı once yapman ve bıraz ılerlemen gerek ve esınle sorunlarını kafana taktıkca
egsersızıde bırakıyorsun bu yuzden sorunlarını kafandan uzaklastır ..
ama yınede cesaretım var dıyorsan sen bılırsın deneyıpte husrana ugrayıp egsersızden uzaklasan cok oldu
bu yuzden tedavılerde bıle egsersızın son asamasına kadar doktorlar deneme yasaklıyor ..

selaaaa nasılsın canım neler yapıyorsun sabırsızlıkla bekliyorum hadi sıra sende arkamdan gel de sonra sıra kayraya gelsin.ezan okunuyo şuan hepimiz için dua ediyorum inşallah dualarimiz kabul olur bu derdi çeken hiç kimse kalmaz.özellikle sen ve kayranın biran önce yenmesini çok istiyorum bitsin artık bu kabus.

yenınce enaz 2 3 ay bu doneme alısmak gerek bence cok ısteyenlere bısey dıyemem ama bıraz beklemek en ıyısı
sonrası ıse ısteyene ınsallah bekletmeden verır rabbim.. sanad a bo lbo lzıhın acıklıgı dılıyorum canım cok sukur artık kpss tek derdın :)

BEYCEY VE MUTLU1988
bugün eve gidince mum denyim onu yapabilirsem penis denemesi yapıyım mı?
Canım kaç cmdesin bilmiyorum ben 11 cm de yendim ama 6 cm de bile yenen oldu burda bu tamamen sana bağlı eğer rahatım yapabilirim diyorsan dene biran önce kurtul ama cesaretim yok diyorsan biraz daha çalış derim.

hosgeldıntatlım ıhmal etme

muhakkak gır bır doktora hem genel bır muayenede olmus olursun 14 gun az bır zaman degl...

Haklısın canım bence de ilişkiye tam alışmadan hamile kalmak doğru değil benim düşüncem bikaç ay beklemek ama tabi rabbim herşeyin en iyisini bilir hakkımızdan hayırlısı olsun.evet tek derdim kpss...çok şükür...onu da bu sene halledecem inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…