- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #98.021
Aslında şuan bunun için hazır değilim ama olsa çok çok mutlu olurum hayırlısı diyelim canım ama hiç sanmıyorum çünkü en ufak bir belirti yok ve korundum içe boş..ma olmadı.kız beycey sana süpriz bebiş gelmiş olmasın sakınmutlaka dr a git bence. bu arada iyi dileklerin için çok sağol
canım senin için uygun pozisyon hangisiydi. yani nasıl rahat oldu
selam kızlar nasılsınız...buara biraz sorunlarım var 14 gündür regl olmadım içe boşalma gibi bi durum hiç olmadı hamile olamam zaten hiç bir belirti de yok acaba kist falan mi var diye korkuyorum zaten düzenli değildir ama bu ay çok geçti.hayırlısı olsun doktora gitmeye hatta test yapmaya bile cesaretim yok.kafam çok karışık.neyse ya beni boşverin Tarçınakide ve mealgan tebrik ederim rabbim başka dert sıkıntı vermesin sizlerde kurtuldunuz darısı herkesin başına.eee neler yapıyorsunuz var mi sorusu olan nilaycim gulsevdam özledim sizi görüşemıyoruz
Bence bugün önce bolbol egzersiz yap bir aparat hazırla kendine onunla çalış eğer kendine güveniyorsan ve olumsuz olursa yıkım olmayacaksa dene derim eş denemesinde de anestol kullanabilirsin en azından denemiş olursun ben egzersizde denemiştim bir kere faydasını gördüm ama alışkanlık olmamalı.peki anestol krem kullansam ilişkiden önce bi faydası olurmu?
bende istemyorum denemek ama çok fazla salladım yarın birgün diye.
peki anestol krem kullansam ilişkiden önce bi faydası olurmu?
Haklısın canım herkeste oluyo bu.zaten benim hiç düzenli değildir biraz daha beklemek istiyorum bebis için hazır değilim çünkü önce kpss:)derse yoğunlaştım belkide onun stresinden de gecikmiş olabilir sağol canımcımbalım ılk seferlerde regl kayması cok oluyor ben gunu sasmamasına ragmen ılk 2 regl gunlerım sastı belkı bu yuzden sende gun uzamıstır
peki anestol krem kullansam ilişkiden önce bi faydası olurmu?
bencede canımm hangi pozisyonda rahat oldu...biraz detaylı anlatabilirmisin??
selam kızlar nasılsınız...buara biraz sorunlarım var 14 gündür regl olmadım içe boşalma gibi bi durum hiç olmadı hamile olamam zaten hiç bir belirti de yok acaba kist falan mi var diye korkuyorum zaten düzenli değildir ama bu ay çok geçti.hayırlısı olsun doktora gitmeye hatta test yapmaya bile cesaretim yok.kafam çok karışık.neyse ya beni boşverin Tarçınakide ve mealgan tebrik ederim rabbim başka dert sıkıntı vermesin sizlerde kurtuldunuz darısı herkesin başına.eee neler yapıyorsunuz var mi sorusu olan nilaycim gulsevdam özledim sizi görüşemıyoruz
a evet kusura bakmayın atlamışım ben gamzeceng :)
gülsevdam seninde fikirlerini merak ediyorum,ne diyosun sence başarabilirmiyim tek parmak sonrası?
Haklısın canım herkeste oluyo bu.zaten benim hiç düzenli değildir biraz daha beklemek istiyorum bebis için hazır değilim çünkü önce kpss:)derse yoğunlaştım belkide onun stresinden de gecikmiş olabilir sağol canımcım
Canım kaç cmdesin bilmiyorum ben 11 cm de yendim ama 6 cm de bile yenen oldu burda bu tamamen sana bağlı eğer rahatım yapabilirim diyorsan dene biran önce kurtul ama cesaretim yok diyorsan biraz daha çalış derim.BEYCEY VE MUTLU1988
bugün eve gidince mum denyim onu yapabilirsem penis denemesi yapıyım mı?
BEYCEY VE MUTLU1988
bugün eve gidince mum denyim onu yapabilirsem penis denemesi yapıyım mı?
Haklısın canım bence de ilişkiye tam alışmadan hamile kalmak doğru değil benim düşüncem bikaç ay beklemek ama tabi rabbim herşeyin en iyisini bilir hakkımızdan hayırlısı olsun.evet tek derdim kpss...çok şükür...onu da bu sene halledecem inşallah:)yenınce enaz 2 3 ay bu doneme alısmak gerek bence cok ısteyenlere bısey dıyemem ama bıraz beklemek en ıyısı
sonrası ıse ısteyene ınsallah bekletmeden verır rabbim.. sanad a bo lbo lzıhın acıklıgı dılıyorum canım cok sukur artık kpss tek derdın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?